4 Aylık kilo verme yarışması

Aksam yemegim
1 tabak yogurtlu karnabahar
2 catal makarna

Off Acayip doydum
Karnabahar ne Doyurucu bir sebze
Bugun cok bitki cayi ictim
Bu yuzden birazdan sutlu kahve icicem tabiki de sekersiz

Benim menüm: sabah: 1 has. Yumurta 4 zeytin 2 dilim kizarmis ekmek 1 tabak yeşillik 1 ince dilim kasar.ara 1 bardak kefir 1 hurma.öğlen: 1 kase yayla corbasi 1 kase salata 1 dilim kepek ekmek.ara: bir bardak tarcinli sut bir ceviz 3 erik.aksam sadece bir tabak pirasa yedim.pirinçli olduğu için.simdi de yarim elma yarim portakal.

90-100 arası olanlar
@elfglmz
@AHENK-ANLAM
sağlığınız risk altında ne yapın edin 90 altına inin bir an önce. zayıfladıkça anlayacak veya hatırlayacaksınız ideal kiloda olmak büyük nimet. her gününüzün kalitesi kilo yüzünden düşük aksine inanmam bende geçtim oralardan. en güzel yıllar geçmeden verin şu kiloları

Gerçekten çok motive edici arkadaslara allah kolaylikversin hepimize versin kolay değil ama unutmamak lazım nasıl 1 günde almadık şak bu kiloları 1 günde de vermeyi beklemeyelim bu bir süreç psikolojik olarak dayanmak ve moral bozma mak hep umutlu olmak lazım bu radar kopmaMaK şıksık ziyaret edmek lazim derim

bende kalori hesabi yapiyroum artik bakalim.ne olacak umutluyum :)

ben kalori hesabi yapiyorum artik bakalim ne olacak umutluyum sana da öneririm canim

gorursun sirayla paylasiyorum
insallaaaahhh

Canim ben kalori sayimini beceremem kendime guvenmiyorum yani

Aksam yemegim
1 tabak yogurtlu karnabahar
2 catal makarna

Off Acayip doydum
Karnabahar ne Doyurucu bir sebze
Bugun cok bitki cayi ictim
Bu yuzden birazdan sutlu kahve icicem tabiki de sekersiz

Ben dw farkettim canim çok tukettin gibi herzaman mi boyle yoksa ölçülü mu

Ben bi ara yaptım kalori sayımını gerçekten beyinde bitiyo kızlar hepsi bahane
canim benim isime yaradi. nasil yariyo dersen mesela kaşarda cok kalori varmis bilmiyrdum yiyip duruyrdm. mesela zeytinde fazla kalori yokmus saglikli hem. yani demek istedigim beni cok motive ediyor hevesim artti kacamak olayini bitirdim

bilimsel bir açıklamayla; 1 gram suyun sıcaklığını 1 derece yükseltmek için gereken enerji miktarına “kalori” denir.

canim benim isime yaradi. nasil yariyo dersen mesela kaşarda cok kalori varmis bilmiyrdum yiyip duruyrdm. mesela zeytinde fazla kalori azmis saglikli hem. yani demek istedigim beni cok motive ediyor hevesim artti kacamak olayini bitirdim

Himm ben onlari biliyom da zaten boyle gram gram hesaplama ban gore degil mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…