4 Aylık kilo verme yarışması

evet bu tarz seyler bazen sıkıcı gelebilir strese sokar dedigin gibi..ama ben o kadar gevsedimki boyle bisey iyi geldi birazda boyle devam edeyim degisiklik olsun demi ama tatli yeme hiii

Yok canim tatlilara tamamen veda etmeme az kaldi.
ben de acim su icip yatarim ben de kuzularim uyudu
diyettee düzenli uyku da onemli ama en az 8 saat

Merhabalar benimde önümde 4 ay var kilo vermem lazim size katilabilirmiyim

Aslinda yasina 15 gun kaldi.ama hala uyku duzeni yok.karni falan tok oluyo ama emdigi icin cok kalkiyo galiba
benim kizimda 15 aylik hala emiyor. bende yanimda yatiriyorum. 15 gunluktu yanima almistim. belim rahatsiz oluyo kalkamam diye yanimda fitigim var sanirim. gunduzleri besiginde uyutuyorum. bide ek gida alsa yeterince ama yok boyle keyfi yerinde hanimin

Gunaydin herkese.
Benim kizimda bayagi yanimda yatti.buyuyecekler noyle boyle ins.canim

Gunaydin herkese ,
Kirmizi balikcim ne guzel gruplamissin herkesi daha cok motive edici olur guzel fikir ben 1 haftadir bozdum 500 gr da almisim menu paylasmiyorum bu sabahta normal yedim kaldigim yerden devam edecegim insallah

Canim gecmis olsun allah sifasini versin cocugunun allahim hepimizin yavrusunu korusun

Gunaydin herkese ,
Kirmizi balikcim ne guzel gruplamissin herkesi daha cok motive edici olur guzel fikir ben 1 haftadir bozdum 500 gr da almisim menu paylasmiyorum bu sabahta normal yedim kaldigim yerden devam edecegim insallah

Canim bu elma sirkeli sarimsak turşusu nu sen paylaşmıstın dimi.ben yaptim 10 gun sonra falan başlayacam. Ben de merak ettim de ilk defa boyle bisey deneyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…