Tamam tamam yatıyorum iyi gecelerhemen uyu hemde aciill yoksa yicen sen daha . bu hafta çık bizim guruptan
evet malesef hafta sonu
evet bu tarz seyler bazen sıkıcı gelebilir strese sokar dedigin gibi..ama ben o kadar gevsedimki boyle bisey iyi geldi birazda boyle devam edeyim degisiklik olsun demi ama tatli yeme hiiiHimm ben onlari biliyom da zaten boyle gram gram hesaplama ban gore degil mesela
çok açım su iciyorum iyi geclerTamam tamam yatıyorum iyi geceler
evet bu tarz seyler bazen sıkıcı gelebilir strese sokar dedigin gibi..ama ben o kadar gevsedimki boyle bisey iyi geldi birazda boyle devam edeyim degisiklik olsun demi ama tatli yeme hiii
ben bir gibi uyur 9 bucuk gibi kalkarimYok canim tatlilara tamamen veda etmeme az kaldi.
ben de acim su icip yatarim ben de kuzularim uyudu
diyettee düzenli uyku da onemli ama en az 8 saat
Orası öyle tabi ama ben çoook faydasını gördüm ama artık bıraktım bağımlılık yaptı çünküBen bi ara yaptım kalori sayyaptı bağıml gerçekten beyinde bitiyo kızlar hepsi bahane
Yok canim tatlilara tamamen veda etmeme az kaldi.
ben de acim su icip yatarim ben de kuzularim uyudu
diyettee düzenli uyku da onemli ama en az 8 saat
Cok dogru valla ben hic uyuyamiyorum.oglum gece en az 6-7 kez kalkiyor.gec yatiyor erken kalkiyor.gunde 6 veya 7 saat anca uyuyorum.ben bir gibi uyur 9 bucuk gibi kalkarim
bebek miCok dogru valla ben hic uyuyamiyorum.oglum gece en az 6-7 kez kalkiyor.gec yatiyor erken kalkiyor.gunde 6 veya 7 saat anca uyuyorum.
insallah bende gorurum . bagimlilik yapacak cinsten.en azindan ilerde zayiflarsam beslenirken bilincli olurum.besinlerin degerlerini tanimis oluyrumOrası öyle tabi ama ben çoook faydasını gördüm ama artık bıraktım bağımlılık yaptı çünkü
Aslinda yasina 15 gun kaldi.ama hala uyku duzeni yok.karni falan tok oluyo ama emdigi icin cok kalkiyo galibabebek mi
benim kizimda 15 aylik hala emiyor. bende yanimda yatiriyorum. 15 gunluktu yanima almistim. belim rahatsiz oluyo kalkamam diye yanimda fitigim var sanirim. gunduzleri besiginde uyutuyorum. bide ek gida alsa yeterince ama yok boyle keyfi yerinde haniminAslinda yasina 15 gun kaldi.ama hala uyku duzeni yok.karni falan tok oluyo ama emdigi icin cok kalkiyo galiba
hosgeldin hemen ekleyeym boy hedef kilo mevcut kilo bilgilerin gerekliMerhabalar benimde önümde 4 ay var kilo vermem lazim size katilabilirmiyim
hosgeldin hemen ekleyeym boy hedef kilo mevcut kilo bilgilerin gerekli
Çok teşekür ederim
Boyum 160
Kilom 82
Hedefim 60
Gunaydin herkese.benim kizimda 15 aylik hala emiyor. bende yanimda yatiriyorum. 15 gunluktu yanima almistim. belim rahatsiz oluyo kalkamam diye yanimda fitigim var sanirim. gunduzleri besiginde uyutuyorum. bide ek gida alsa yeterince ama yok boyle keyfi yerinde hanimin
Basin sagolsun tatlimCenaze dolayisiyla memlekete gelmek zorunda kaldik bu ara dikkat edemiyorm sporda yapamiyorm pazar gününden itibaren yine aktif olarak tam gaz devam edicem
Canim gecmis olsun allah sifasini versin cocugunun allahim hepimizin yavrusunu korusunslm kızlar kusura bakmayın kaç gündür gelemiyorum.söylemiştim ben ığdırın ilçesinde kalıyorum benimde eşiminde ailesi merkezde oturuyor pazartesi akşam mı bi gittik dün akşam eve girebildik.bu sefer büyük oğlumun hastene işleri işin kaldım.oğlum 2 yıl önce nöbet geçirdi epilepsi teşhisi konuldu 3 ayda bir Erzuruma kontorole götürüyorum.salı ığdırda sevk işlerini yaptırdım çarşamba da erzuruma götürdüm.inanın sabah kalktığımdan beride ev temizle çamaşır topla ser banyo yaptır çocuklara yemek yap derken bu saat oldu.
Gunaydin herkese ,
Kirmizi balikcim ne guzel gruplamissin herkesi daha cok motive edici olur guzel fikir ben 1 haftadir bozdum 500 gr da almisim menu paylasmiyorum bu sabahta normal yedim kaldigim yerden devam edecegim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?