Emzir tatlim sutun oldugunca en dogali en guzeli anne sutubenim kizimda 15 aylik hala emiyor. bende yanimda yatiriyorum. 15 gunluktu yanima almistim. belim rahatsiz oluyo kalkamam diye yanimda fitigim var sanirim. gunduzleri besiginde uyutuyorum. bide ek gida alsa yeterince ama yok boyle keyfi yerinde hanimin
hayirli olsunÇok teşekür ederim
Boyum 160
Kilom 82
Hedefim 60
tamam tatlım ılk basta kendımı tanıtıyım ıstersenhayirli olsuninsallah istedigin kiloya ulasirsin. her carsamba kilo bildirim gunum kilo bildirim yapmayan siliniyor . bura da menu paylasimi yaparsan motiven artabilir sohbetlerimizede katilabilirsin
gunaydin tatlim . degisiklik yapmaya calisiyorum arada sizler icinGunaydin herkese ,
Kirmizi balikcim ne guzel gruplamissin herkesi daha cok motive edici olur guzel fikir ben 1 haftadir bozdum 500 gr da almisim menu paylasmiyorum bu sabahta normal yedim kaldigim yerden devam edecegim insallah
Yaaa bende sizin gruba gecmek istiyorumGunaydin herkese ,
Kirmizi balikcim ne guzel gruplamissin herkesi daha cok motive edici olur guzel fikir ben 1 haftadir bozdum 500 gr da almisim menu paylasmiyorum bu sabahta normal yedim kaldigim yerden devam edecegim insallah
Hosgeldin canimtamam tatlım ılk basta kendımı tanıtıyım ıstersen
en muhasebe ogretmenıyım bı kurs yerınde ders saatlerım 4den sonra bıtıyor sabahta gırebılırm ama genede 4den sonra geleblrm bı skntı yapar mı hergun gelrm sızlerı tanımak ısterım bende
buarada cok sagol INSALLAH hepımız ıstedgmz kıloya ulasrz hep brılıktehayirli olsuninsallah istedigin kiloya ulasirsin. her carsamba kilo bildirim gunum kilo bildirim yapmayan siliniyor . bura da menu paylasimi yaparsan motiven artabilir sohbetlerimizede katilabilirsin
hosbuldummm canımHosgeldin canim
Canim bugun denk geldiBen dw farkettim canim çok tukettin gibi herzaman mi boyle yoksa ölçülü mu
gunaydin sekerim bozma tabi bunca emek ziyan edilir mi her gün motivesin senGunaydin
Iyi haftasonlari
Kahvaltim
2 has yumurta
2 catal peynir
Yesillik
1 kasik yogurt kaymagi
2 yulaf li biskuvi
Doyurucu bir kahvalti oldu
Bugun anneme gecicem
Ama bozmuycam diyetimi
Kizlar sizler daha hizli kilo verebilirsiniz80-90 arası olanlar
@naz5403
@file76
@tatlitambak
@nrmnmhmt
@nehirim38
@zasefu
acilen 80 altına inmelisiniz
Sagol canimgunaydin sekerim bozma tabi bunca emek ziyan edilir mi her gün motivesin sen
yok canim sıkıntı olmaz. istersen hic yazmazsin sadece carsamba gunude bildirim yaparsin. ama motive olman acisindan gruptan tat alabilmen acisindan ne kadar yazarsan o kadar iyi derim. gurubumuz sıcak bir grup :) ayni yastayiz. bende acktn okuyrm ogretmenlk icin 3. siniftayim. 105 lerden indim bu kiloya sen en cok kac kilo gormustun ve evli misintamam tatlım ılk basta kendımı tanıtıyım ıstersen
en muhasebe ogretmenıyım bı kurs yerınde ders saatlerım 4den sonra bıtıyor sabahta gırebılırm ama genede 4den sonra geleblrm bı skntı yapar mı hergun gelrm sızlerı tanımak ısterım bende
sende sagol inşallah canım hep beraber başaricazbuarada cok sagol INSALLAH hepımız ıstedgmz kıloya ulasrz hep brılıkte
gunaydin canimGünaydın kızlar
Kahvaltı
Bir haşlanmış yumurta
3 kepekli grisini
Bi çatal peynir
Acuka
Iki çatal helva
Çay
Ben fena grip oldum tatlım biraz hafiflesin bende başlıcamgunaydin canim
ben yazmayi unuttum ama sende yazmadin
gunluk 15 dakika egzersiz yapiyorum.3 gundur -400 deyim tatlida yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?