4 Aylık kilo verme yarışması

Emzir tatlim sutun oldugunca en dogali en guzeli anne sutu

hayirli olsun insallah istedigin kiloya ulasirsin. her carsamba kilo bildirim gunum kilo bildirim yapmayan siliniyor . bura da menu paylasimi yaparsan motiven artabilir sohbetlerimizede katilabilirsin
tamam tatlım ılk basta kendımı tanıtıyım ıstersen
en muhasebe ogretmenıyım bı kurs yerınde ders saatlerım 4den sonra bıtıyor sabahta gırebılırm ama genede 4den sonra geleblrm bı skntı yapar mı hergun gelrm sızlerı tanımak ısterım bende

Gunaydin herkese ,
Kirmizi balikcim ne guzel gruplamissin herkesi daha cok motive edici olur guzel fikir ben 1 haftadir bozdum 500 gr da almisim menu paylasmiyorum bu sabahta normal yedim kaldigim yerden devam edecegim insallah
gunaydin tatlim . degisiklik yapmaya calisiyorum arada sizler icin . ben kalori sayarak devam ediyorum 3 gündür. ve -400 bu sabah bakalim carsamba ne olacak

Gunaydin herkese ,
Kirmizi balikcim ne guzel gruplamissin herkesi daha cok motive edici olur guzel fikir ben 1 haftadir bozdum 500 gr da almisim menu paylasmiyorum bu sabahta normal yedim kaldigim yerden devam edecegim insallah
Yaaa bende sizin gruba gecmek istiyorum
Ama imkansiz gibi
60 altini en son Bekarken gormustum
Neyse 59 bile avutuyor beni

hayirli olsun insallah istedigin kiloya ulasirsin. her carsamba kilo bildirim gunum kilo bildirim yapmayan siliniyor . bura da menu paylasimi yaparsan motiven artabilir sohbetlerimizede katilabilirsin
buarada cok sagol INSALLAH hepımız ıstedgmz kıloya ulasrz hep brılıkte

Gunaydin
Iyi haftasonlari
Kahvaltim
2 has yumurta
2 catal peynir
Yesillik
1 kasik yogurt kaymagi
2 yulaf li biskuvi

Doyurucu bir kahvalti oldu
Bugun anneme gecicem
Ama bozmuycam diyetimi
gunaydin sekerim bozma tabi bunca emek ziyan edilir mi her gün motivesin sen

yok canim sıkıntı olmaz. istersen hic yazmazsin sadece carsamba gunude bildirim yaparsin. ama motive olman acisindan gruptan tat alabilmen acisindan ne kadar yazarsan o kadar iyi derim. gurubumuz sıcak bir grup :) ayni yastayiz. bende acktn okuyrm ogretmenlk icin 3. siniftayim. 105 lerden indim bu kiloya sen en cok kac kilo gormustun ve evli misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…