Ben fena grip oldum tatlım biraz hafiflesin bende başlıcam
tamam canim cok gecmis olsunMaşallah kırmızıbalık sen devam et geliyorum bende bi kaç güne...
Deryacim gecmis olsunBen fena grip oldum tatlım biraz hafiflesin bende başlıcam
Teşekkür ederim arkadaşımDeryacim gecmis olsun
Dikkat et kendine
175 kalori falan yapıyor canımKızlar canım çok çekti ekmek yemeden azıcık pilav yedim tavuklu bişey olurmu kalori sayan arkadaşlar pilav kaç kalori 4 yk yedim
Yani onun yerine 1 dilim k.ekmeği,peynir,domates yada meyveli yoğurt yiyebilirdin hem tok ta tutardı175 kalori falan yapıyor canım
Canim ayca kayanin hesabina gore 4 yk kasigi pilav 2 dilim ekmek yapiyor 2 dilim ekmek = 140 kl.Kızlar canım çok çekti ekmek yemeden azıcık pilav yedim tavuklu bişey olurmu kalori sayan arkadaşlar pilav kaç kalori 4 yk yedim
Senin munulerin hep cok guzel yakinda gecersin tatlim ayrica boyun kac bakamadim ama benim boyum kisa oldugu icin muhtemelen ayni beden kitle endeksine sahip bile olabilirizYaaa bende sizin gruba gecmek istiyorum
Ama imkansiz gibi
60 altini en son Bekarken gormustum
Neyse 59 bile avutuyor beni
canım bizim ideal kilomuz zaten 61 ama nisana kadar 59.9 olsun bizim olsunYaaa bende sizin gruba gecmek istiyorum
Ama imkansiz gibi
60 altini en son Bekarken gormustum
Neyse 59 bile avutuyor beni
Geçmiş olsun canım herkes aynı emin olSelam kizlar benimde oglus hasta atesle basladi burun akintisi ve balgam esliginde devam ediyorbalgami yutkunamiyo yavrum tam doyuruyorum uyutucam oksururken kusuyo kac gundur onunla ugrasiyorum (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?