4 Aylık kilo verme yarışması

günaydın kızlar bir çarşambadan beri bir türlü kendimi toparlayamıyorum.bu gün erkenden uyandım aynada kendime baktım ne yapıyorum gine kendime onca emek verip verdiğim kiloları geri alıyorsun ne oldu hayallerine yapmak istediklerine.çok büyük yemin ettim kızlar çok büyük yemindi tartı 70 gösterene kadar bu kurallara uyacam 15 günde bir tartılacam iyi sonuç almışsam küçük bir ödül fazla kaçırmak şartıyla başkada kaçamak yok spor her gün 45 dk yapılacak su her gün içilecek.bunlar için yemin ettim.

Selam kizlar benimde oglus hasta atesle basladi burun akintisi ve balgam esliginde devam ediyor balgami yutkunamiyo yavrum tam doyuruyorum uyutucam oksururken kusuyo kac gundur onunla ugrasiyorum(

Yaaa bende sizin gruba gecmek istiyorum
Ama imkansiz gibi
60 altini en son Bekarken gormustum
Neyse 59 bile avutuyor beni
Senin munulerin hep cok guzel yakinda gecersin tatlim ayrica boyun kac bakamadim ama benim boyum kisa oldugu icin muhtemelen ayni beden kitle endeksine sahip bile olabiliriz

Selam kizlar benimde oglus hasta atesle basladi burun akintisi ve balgam esliginde devam ediyor balgami yutkunamiyo yavrum tam doyuruyorum uyutucam oksururken kusuyo kac gundur onunla ugrasiyorum(
Geçmiş olsun canım herkes aynı emin ol
Allah şifa versin

Selam kızlar.
Sabah 1 dilim kepek ekmeği ve 4 dilim sucuk
Akşam yemeğimi saat 3 gibi yedim haşlama hindi eti ayran salata.
45 dakika yürüyüş
Hiç memnun değilim bugünkü menümden

Sabah her zaman ki kahvaltısı yaptım sorunsuz ama
ara
yarım muz
Öğle
1 kepçe çorba
4 yk pilav bir üst but
1 sb ayran
5 kuru üzüm
akşam
4 yk pilav
1 üst but kola zero
1 kare bitter
Canim cok pilav çekti ama başka birşey yemedi m saat 16 dan sonra acikirsam çiğ badem ve yeşil çay iccem ama daha açık madım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…