4 Aylık kilo verme yarışması

Selam kızlar.
Sabah 1 dilim kepek ekmeği ve 4 dilim sucuk
Akşam yemeğimi saat 3 gibi yedim haşlama hindi eti ayran salata.
45 dakika yürüyüş
Hiç memnun değilim bugünkü menümden
Menün çok güzel ama aynı benimki gibi dengelideğil bende sebze yok sende meyve yok

Sahur1 dilim k.k ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 kaşık maydanozlu lor
2 hurma,1 ceviz,yarım domates
İftar1 kase tarhana çorbası
1 tabak salata(yağsz,tuzsz)
palamut
Ara armut
bugün hiiiiç spor yapasım yok

Hayırlı olsun okulun meslektaşım ben hep yazarım bana yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim helal olsun sen kaç kilosu ben ilk kez 82 oldum kuzunişanli yim kuzum İNŞALLAH 30 temuzz düğün var oyüzden hemen Zayıflamak istiyorum

canim insallah basarirsin.azmin guzel. zamanin oluyrsa buraya daha fazla yaz. senin yazdiklarinda bize olumlu etki edecektir.bu topikte en cok sen kilo verdin.tabi zayif arkadaslarinda hakkini yemiyim.zayifkende kilo vermek zor.zaten bu topigin adi formaliteden yarisma.burasi sadece motive olmak icin sicak dayanismalarin oldugu basarinin adresi . ben bu kadar tatli topige denk gelmemistim. bize anlatsana biraz neler degisti nasil hissediyorsun cope attigin giyisiler var mi. esinin tavri ne oldu .
aklina geleni yaz
Selam kizlar benimde oglus hasta atesle basladi burun akintisi ve balgam esliginde devam ediyor balgami yutkunamiyo yavrum tam doyuruyorum uyutucam oksururken kusuyo kac gundur onunla ugrasiyorum(
gevmis olsun canim kiyamamm kac aylik

sagol canim bende suan 74 lerdeyim. bir sene de indim..evlenirken 65 tim. kilon cok fazla bide bunun evliligi var. nasil bu kiloya ciktin .beni sorarsan hareketsizlik sikntidan yeme icme. dugune de az kalmiss senin cok istikrarli olman lazim zaman akip gidiyor ne kadar paniklersen yeridir bahar geldi sayilir. daha alisveris vs zaman daraliyor seni takip edecem diger arkadaslari ettigim gibi insallah basarirsin

Selam kizlar benimde oglus hasta atesle basladi burun akintisi ve balgam esliginde devam ediyor balgami yutkunamiyo yavrum tam doyuruyorum uyutucam oksururken kusuyo kac gundur onunla ugrasiyorum(
Çok geçmiş olsun canım üzülme suan onun sana çok ihtiyacı var her işi ni bir yana bırak onla ilgilen allah şifa verir insallah

Arkadaşlar hepinizin zayıflamasını canı gönülden istiyorum. Şu acı bir gerçektir ki fazla kilolar hayat kalitesini düşürüyor.
hedefine ulaşan arkadaşlarımı başarılı bir mezun gibi tebriği basıp listeden silmek istiyorum.

Bunlar hep insan sevgisinden

Kırmızıbalık ne güzel Şeyler yazmışsın ya teşekkür ederim arkadaşım
Burda hepimiz birbimize destek olmak için Varız
Inanın kim kilo verirse ben vermiş kadar seviniyorum
Hiç birimiz mutsuz ayrılmayalım burdan birbirimizi tebrik ederek ulaşalım hedefimize
Iyiki varsınız pes edecek hale gelince sizleri düşünüp mahçup olmamak için motivasyonumu düşürmemeye çalışıyorum
Hepinizi seviyorum canlar iyi geceler

Kizlar dun ve bugun misafirm vardi. Pek giremiyorum bu arada gwlen giden olacak gibiben de yarin oruçlu ololacağım son kalan 8gunu bitirmek iistiyorum

Haklisin yakamoz inan ben menu bile paylasamiyorum bozdugum zaman sizlerden utaniyorum..,

Harikasin cnm iyiki varsin

sağol canim insallah istedigimiz gibi olur hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…