Menün çok güzel ama aynı benimki gibi dengelideğil bende sebze yok sende meyve yokSelam kızlar.
Sabah 1 dilim kepek ekmeği ve 4 dilim sucuk
Akşam yemeğimi saat 3 gibi yedim haşlama hindi eti ayran salata.
45 dakika yürüyüş
Hiç memnun değilim bugünkü menümden
Menün çok güzel ama aynı benimki gibi dengelideğil bende sebze yok sende meyve yok[/QUOT
Hep o canan karatay yüzünden meyve yiyemiyorum artık
Hayırlı olsun okulun meslektaşımyok canim sıkıntı olmaz. istersen hic yazmazsin sadece carsamba gunude bildirim yaparsin. ama motive olman acisindan gruptan tat alabilmen acisindan ne kadar yazarsan o kadar iyi derim. gurubumuz sıcak bir grup :) ayni yastayiz. bende acktn okuyrm ogretmenlk icin 3. siniftayim. 105 lerden indim bu kiloya sen en cok kac kilo gormustun ve evli misin
Çok geçmiş olsun canımBen fena grip oldum tatlım biraz hafiflesin bende başlıcam
canim insallah basarirsin.azmin guzel. zamanin oluyrsa buraya daha fazla yaz. senin yazdiklarinda bize olumlu etki edecektir.bu topikte en cok sen kilo verdin.tabi zayif arkadaslarinda hakkini yemiyim.zayifkende kilo vermek zor.zaten bu topigin adi formaliteden yarisma.burasi sadece motive olmak icin sicak dayanismalarin oldugu basarinin adresi . ben bu kadar tatli topige denk gelmemistim. bize anlatsana biraz neler degisti nasil hissediyorsun cope attigin giyisiler var mi. esinin tavri ne oldu .günaydın kızlar bir çarşambadan beri bir türlü kendimi toparlayamıyorum.bu gün erkenden uyandım aynada kendime baktım ne yapıyorum gine kendime onca emek verip verdiğim kiloları geri alıyorsun ne oldu hayallerine yapmak istediklerine.çok büyük yemin ettim kızlar çok büyük yemindi tartı 70 gösterene kadar bu kurallara uyacam 15 günde bir tartılacam iyi sonuç almışsam küçük bir ödül fazla kaçırmak şartıyla başkada kaçamak yok spor her gün 45 dk yapılacak su her gün içilecek.bunlar için yemin ettim.
gevmis olsun canim kiyamamm kac aylikSelam kizlar benimde oglus hasta atesle basladi burun akintisi ve balgam esliginde devam ediyorbalgami yutkunamiyo yavrum tam doyuruyorum uyutucam oksururken kusuyo kac gundur onunla ugrasiyorum (
sagol canim bende suan 74 lerdeyim. bir sene de indim..evlenirken 65 tim. kilon cok fazla bide bunun evliligi var. nasil bu kiloya ciktin .beni sorarsan hareketsizlik sikntidan yeme icme.Hayırlı olsun okulun meslektaşımben hep yazarım bana yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim helal olsun sen kaç kilosu ben ilk kez 82 oldum kuzu nişanli yim kuzum İNŞALLAH 30 temuzz düğün var oyüzden hemen Zayıflamak istiyorum
Çok geçmiş olsun canım üzülme suan onun sana çok ihtiyacı var her işi ni bir yana bırak onla ilgilen allah şifa verir insallahSelam kizlar benimde oglus hasta atesle basladi burun akintisi ve balgam esliginde devam ediyorbalgami yutkunamiyo yavrum tam doyuruyorum uyutucam oksururken kusuyo kac gundur onunla ugrasiyorum (
canim aksam yemeğin hem hafif hem doyurucu olmali mesela yogurt cok doyurucu . bazi donemler gec saatlerde bende de oluyor . süt icebilirsin ama bisey yemeKırmızıbalık ben bu saatlerde hep açıkiyor um ne olacak benim bu halim neden geceleri açlık hissediyorum sadece ben mi böyleyim ya
Bende Öyleyim canım kahvaltıya saklıyorum açlığımıKırmızıbalık ben bu saatlerde hep açıkiyor um ne olacak benim bu halim neden geceleri açlık hissediyorum sadece ben mi böyleyim ya
Gecmis olsun tatlimKizimla bende bugun hastalandik bogazlar kotu ada cayi ihlamur iciyoruz bol bol insallah toparliycam ve daha aktif olucam canlarim :))
Haklisin yakamoz inan ben menu bile paylasamiyorum bozdugum zaman sizlerden utaniyorum..,Kırmızıbalık ne güzel Şeyler yazmışsın ya teşekkür ederim arkadaşım
Burda hepimiz birbimize destek olmak için Varız
Inanın kim kilo verirse ben vermiş kadar seviniyorum
Hiç birimiz mutsuz ayrılmayalım burdan birbirimizi tebrik ederek ulaşalım hedefimize
Iyiki varsınız pes edecek hale gelince sizleri düşünüp mahçup olmamak için motivasyonumu düşürmemeye çalışıyorum
Hepinizi seviyorum canlar iyi geceler
Harikasin cnm iyiki varsinArkadaşlar hepinizin zayıflamasını canı gönülden istiyorum. Şu acı bir gerçektir ki fazla kilolar hayat kalitesini düşürüyor.
hedefine ulaşan arkadaşlarımı başarılı bir mezun gibi tebriği basıp listeden silmek istiyorum.
Bunlar hep insan sevgisinden
sağol canim insallah istedigimiz gibi olur herseyKırmızıbalık ne güzel Şeyler yazmışsın ya teşekkür ederim arkadaşım
Burda hepimiz birbimize destek olmak için Varız
Inanın kim kilo verirse ben vermiş kadar seviniyorum
Hiç birimiz mutsuz ayrılmayalım burdan birbirimizi tebrik ederek ulaşalım hedefimize
Iyiki varsınız pes edecek hale gelince sizleri düşünüp mahçup olmamak için motivasyonumu düşürmemeye çalışıyorum
Hepinizi seviyorum canlar iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?