sende iyiki varsın canim burada yerin ayriHarikasin cnm iyiki varsin
Canimsin sen benim gercekten cok guzel motive ediyorsun cnm hepimizi bu nedenle bizim topigimiz en guzeli :) cok guzel bir grup oldu sayende cnmsende iyiki varsın canim burada yerin ayri
Sagol canim evet az yemiyorumSenin munulerin hep cok guzel yakinda gecersin tatlim ayrica boyun kac bakamadim ama benim boyum kisa oldugu icin muhtemelen ayni beden kitle endeksine sahip bile olabiliriz
Yani en azindan 50 li kilolardayiz diyebilelim tatlimcanım bizim ideal kilomuz zaten 61 ama nisana kadar 59.9 olsun bizim olsundaha zayıfı istemem zaten
Selam kizlar benimde oglus hasta atesle basladi burun akintisi ve balgam esliginde devam ediyorbalgami yutkunamiyo yavrum tam doyuruyorum uyutucam oksururken kusuyo kac gundur onunla ugrasiyorum (
Tesekkur ederim canim cok sagol 23 aylik oldu canim:))canim insallah basarirsin.azmin guzel. zamanin oluyrsa buraya daha fazla yaz. senin yazdiklarinda bize olumlu etki edecektir.bu topikte en cok sen kilo verdin.tabi zayif arkadaslarinda hakkini yemiyim.zayifkende kilo vermek zor.zaten bu topigin adi formaliteden yarisma.burasi sadece motive olmak icin sicak dayanismalarin oldugu basarinin adresi . ben bu kadar tatli topige denk gelmemistim. bize anlatsana biraz neler degisti nasil hissediyorsun cope attigin giyisiler var mi. esinin tavri ne oldu .
aklina geleni yaz
gevmis olsun canim kiyamamm kac aylik
Tesekkur ederim canim cok sagol 23 aylik oldu canim:))
YaKaMoZz-z
Akbulutj
sea44
aktayarda
Cok sagolun canlarim insallah daha iyi olucaz :))
Insallah canim emzirmem azaldi zaten canim goguslerim bile kuculdulerCanim ben emzirmeden kizimi kestigim zaman kilolar birden gitmişti ben de insallah sen de de oyle olur
Aynen insanların farketmesi çok mutlu ediyor insanıNEHIR34 .!.:Kizlar ben iki gundur hic su icemiyorum ee buda haliyle kilo vermemi engelliyo hic istahim da yok ama ilac icmek icin biseyler yiyorum taporlamam lazim bir an once:)
Bu hafta sabit ciksam bile raziyim:)kilo verme surecimde hep duse kalka ama az da olsa eksilerle ilerliyorum pes etmek yokk hedefim olan 60 i gormeden pes etmiycemm asla:))
Gecen sene 21 mart da 90 kiloydum
11 ay gecti 73 kiloyum:))
Hic yoktan iyidir diyorum
Vucudumdan tam 17 kilo gitti 2 kilo bile versem komsularim hemen farkediyo cok dikkatliler sagolsunlar e buda beni simartiyo tabi:)) yazin oglumla bahcede parkta piknikte 60 kilo olarak gezmek istiyorum ve tabi esim ve kizimlada:))))))))))
Harikasin canimslm kızlar bende şükür 2 gündür kendimi toparladım menülerim düzene girdi spor da var hayatımda inşallah daha güzel olacak her şey.beni beni 79 geliyorum sana doğru ilk hedefim
Su içmeye çalış bitanem benim 2 küçük pet şişem var hemen televizyonun yanına bırakıyorum gidip geldikçe içiyorum,bitince hemen dolduruyorum,gözünün önünde hazır beklemesi içmeyi daha kolaylaştırır.17 kilo az değil canım darısı başıma.bende geçen sene aralık ayında 80 kiloyla hamile kaldım 98 le doğuma gittim şimdi 84 küsurattım 4 kiloyuda atarsam çok iyi olacak.Kizlar ben iki gundur hic su icemiyorum ee buda haliyle kilo vermemi engelliyo hic istahim da yok ama ilac icmek icin biseyler yiyorum taporlamam lazim bir an once:)
Bu hafta sabit ciksam bile raziyim:)kilo verme surecimde hep duse kalka ama az da olsa eksilerle ilerliyorum pes etmek yokk hedefim olan 60 i gormeden pes etmiycemm asla:))
Gecen sene 21 mart da 90 kiloydum
11 ay gecti 73 kiloyum:))
Hic yoktan iyidir diyorum
Vucudumdan tam 17 kilo gitti 2 kilo bile versem komsularim hemen farkediyo cok dikkatliler sagolsunlar e buda beni simartiyo tabi:)) yazin oglumla bahcede parkta piknikte 60 kilo olarak gezmek istiyorum ve tabi esim ve kizimlada:))))))))))
evet hedefimde tam bu 4 mart 79 inşallah olurum.Harikasin canimher sey beyinde bitiyor 04 marta kadar 79 u gorucegine eminim sen azimlisin
Masallah sende guzel kilo verdin canim emziriyormusun bebisin kac aylik:))Su içmeye çalış bitanem benim 2 küçük pet şişem var hemen televizyonun yanına bırakıyorum gidip geldikçe içiyorum,bitince hemen dolduruyorum,gözünün önünde hazır beklemesi içmeyi daha kolaylaştırır.17 kilo az değil canım darısı başıma.bende geçen sene aralık ayında 80 kiloyla hamile kaldım 98 le doğuma gittim şimdi 84 küsurattım 4 kiloyuda atarsam çok iyi olacak.
Sen yaparsin canim senden korkulur bizde seni takip edreriz insallah guclu rakibemm:))evet hedefimde tam bu 4 mart 79 inşallah olurum.
canım eşinin tavrı nasıl sorusuna şimdi cevap vermiyecem 10 mart ta semilere gidecek 1 hafta kalacak nereden baksan 3 hafta var önümde vere bildiğim kadar verecem kilo o gelmeden saçlarımı boyatıp kestirecem o gün soruna cevap veririm.bakalım görecem ben dış görünüşe önem vermem diyen eşimi.canim insallah basarirsin.azmin guzel. zamanin oluyrsa buraya daha fazla yaz. senin yazdiklarinda bize olumlu etki edecektir.bu topikte en cok sen kilo verdin.tabi zayif arkadaslarinda hakkini yemiyim.zayifkende kilo vermek zor.zaten bu topigin adi formaliteden yarisma.burasi sadece motive olmak icin sicak dayanismalarin oldugu basarinin adresi . ben bu kadar tatli topige denk gelmemistim. bize anlatsana biraz neler degisti nasil hissediyorsun cope attigin giyisiler var mi. esinin tavri ne oldu .
aklina geleni yaz
gevmis olsun canim kiyamamm kac aylik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?