4 Aylık kilo verme yarışması

Senin munulerin hep cok guzel yakinda gecersin tatlim ayrica boyun kac bakamadim ama benim boyum kisa oldugu icin muhtemelen ayni beden kitle endeksine sahip bile olabiliriz
Sagol canim evet az yemiyorum
Hersey den yiyorum ama olculu olmaya calisiyorum tabi arada kacamaklar la
Boyum 1.70 canim
Ama ne bileyim soyle 55 kiloyum demek de ayri bir mutluluk olsa gerek

Dun cok yorgundum
Temizlik falan derken ancak gelebildim

Dun aksam
6 tane Cigköfte
Yesillik
Ayran

Bu sabah erken yaptim kahvaltimi 8 gibi
Esimin sinavi vardi

Tavada 2 yumurta
2 catal peynir
1 dlm ekmek
Yesillik

Slm kızlar
Kahvaltı öncesi 2 gün kurusu Kayısı
Kahvaltım
Acuka
3 kepekli grisini
Biraz lor peynirli yumurta
Bi Çatal helva
Çay

Tesekkur ederim canim cok sagol 23 aylik oldu canim:))

YaKaMoZz-z
Akbulutj
sea44
aktayarda
Cok sagolun canlarim insallah daha iyi olucaz :))

Kizlar ben iki gundur hic su icemiyorum ee buda haliyle kilo vermemi engelliyo hic istahim da yok ama ilac icmek icin biseyler yiyorum taporlamam lazim bir an once:)
Bu hafta sabit ciksam bile raziyim:)kilo verme surecimde hep duse kalka ama az da olsa eksilerle ilerliyorum pes etmek yokk hedefim olan 60 i gormeden pes etmiycemm asla:))
Gecen sene 21 mart da 90 kiloydum
11 ay gecti 73 kiloyum:))
Hic yoktan iyidir diyorum
Vucudumdan tam 17 kilo gitti 2 kilo bile versem komsularim hemen farkediyo cok dikkatliler sagolsunlar e buda beni simartiyo tabi:)) yazin oglumla bahcede parkta piknikte 60 kilo olarak gezmek istiyorum ve tabi esim ve kizimlada:))))))))))

Aynen insanların farketmesi çok mutlu ediyor insanı

Su içmeye çalış bitanem benim 2 küçük pet şişem var hemen televizyonun yanına bırakıyorum gidip geldikçe içiyorum,bitince hemen dolduruyorum,gözünün önünde hazır beklemesi içmeyi daha kolaylaştırır.17 kilo az değil canım darısı başıma.bende geçen sene aralık ayında 80 kiloyla hamile kaldım 98 le doğuma gittim şimdi 84 küsurattım 4 kiloyuda atarsam çok iyi olacak.

Masallah sende guzel kilo verdin canim emziriyormusun bebisin kac aylik:))

Benimde 2 tane pet sisem varda bogaz agrisinda icemedim ama bugun tekrar basliycam hatta simdi yarim litresini bitirdim icinede cubuk tarcin koyuyorum ben tatli krizini onluyoo

canım eşinin tavrı nasıl sorusuna şimdi cevap vermiyecem 10 mart ta semilere gidecek 1 hafta kalacak nereden baksan 3 hafta var önümde vere bildiğim kadar verecem kilo o gelmeden saçlarımı boyatıp kestirecem o gün soruna cevap veririm.bakalım görecem ben dış görünüşe önem vermem diyen eşimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…