4 Aylık kilo verme yarışması

Nereye kaçıyorsun tatlıtambak bi ileri iki geride olsa kaçmak yok daha azimli devam edeceğiz

Bende bugün yarım saat tempolu Yürüdüm.
Kızlar ben 80i görünce kendimi manken sandım salladım neyimeyse herkesten iltifat duyunca ama bugün Aynanın karşısına geçtim ve gerçekle yüzleştim yeni bir gaz ve azimle Bismillah dedim

Azimle zayıflamaya çalışan herkese merhaba :) neredeyse 2 haftadır diyet yapıyorum
ve sıkıyım bu konuda 2 gün boşvermişimdir en fazla ama sadece 1 kilo gitti. Çıldırıcam... Kilom 70 ve 66, 67 olsam tamam diyeceğim. 3 kilo vermek bu kadar zor olmamalı.Aksatarak olsa da yürüyüşümü de yapıyorum. Elimde bana göre hazırlanmış listem de var. Metabolizma yağ vs... vücut analizimi de yaptırdım. Hemen gider diyordum gitmiyor. Patır patır verenler ne yapıyorsunuz lütfen söyleyin. Sıkılıp bırakacağım diye korkuyorum...

Slm kızlar akşam yemeğimi şimdi yedim
Bi avuç kadar Peynirli makarna
Çok az yağsız tavuk sote
Bi bardak kola
Birazda Fıstık yedim
6 olmadan bi meyve yerim belki

Menüm:kalkinca tarcinli sut bir bardak.bir saat sonra kahvalti 1 has. Yumurta 2 dilim kizarmis ekmek 1 KK peynir 4 zeytin biraz yeşillik.ara 4 erik 1 bardak kefir.öğle yoğurt ve haslama karnabahar.. Ara bir hurma 3 ceviz.aksam da yayla corbasi ve salata sadece.başka bisey yemem.hafta sonu biraz kacirdim da.

Öğle yemegım : 1 parça tavuk + 2 kucuk patates , 3 kasık mercımek çorbası + 1 bardak ayran
Ara : 4 minik çıkolatalı leblebi + 1 elma
aksam : Kerevız yemegı yaptım ondan yemeyı dusnuyorum 1 tabak + yoğurt

Slm kızlar akşam yemeğimi şimdi yedim
Bi avuç kadar Peynirli makarna
Çok az yağsız tavuk sote
Bi bardak kola
Birazda Fıstık yedim
6 olmadan bi meyve yerim belki
çok erken yemıssın canım ne güzel , yarın tartı gunu , süper bır sonuçla geleceksın

menü:
1 haşlama yumurta
5 zeytin
2 dl kepek ek
bol yeşillik
çay
ara:1 elma
öğlen:yoğurtlu havuç salata içine azıcık haşlama tavuk didikledim
1 dl kepek
ara: türk kah
akşam 6 da yerim
sebze yemeği 1 dilim ek
salata olacak
su 2.5 tamamlarım
spor:40 dk koşu bandı
15 dk lesli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…