- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 458
Gecen hafta tam olarak dikkat edemedm ama bugünden itibaren iyiym cnm sen napiyosn su 80 lerden kurtulalm artkyaanasıl gidiyor diyet
Dostm menün süper olms sporunu da yapmissn iyisin bugün benm menüm nasil sence?menü:
1 haşlama yumurta
5 zeytin
2 dl kepek ek
bol yeşillik
çay
ara:1 elma
öğlen:yoğurtlu havuç salata içine azıcık haşlama tavuk didikledim
1 dl kepek
ara: türk kah
akşam 6 da yerim
sebze yemeği 1 dilim ek
salata olacak
su 2.5 tamamlarım
spor:40 dk koşu bandı
15 dk lesli
Bugün pazartesi canımçok erken yemıssın canım ne güzel , yarın tartı gunu , süper bır sonuçla geleceksın
haklısın tatlım karıştırdım :) yinede azmine hayran omamak mumkun değil ben en son 15.30 da yıyıpte gunu bitiremem sanırırım .Bugün pazartesi canım
Bugün pazartesi canım
teşekkür ederim tatlımhaklısın tatlım karıştırdım :) yinede azmine hayran omamak mumkun değil ben en son 15.30 da yıyıpte gunu bitiremem sanırırım .
az olmuş canım hiç mi ekmek yemiyorsun.Kahvalti yapamadm
Ögle
Bi parca tavuk
Salata
Sehriye corbasi
Aksam
Birkac tane köfte
Salata
1 portakal
1 litre su
Yemiyorm cnm peksimet yiyorm yedigimde.az olmuş canım hiç mi ekmek yemiyorsun.
ac ac o sorumluluk guzel motive ediyo bende actim:)Kizlar 79 kiloya düstügümde kendi günlügümü acmayi düsünüyorm. Kirmizibalikcigimin yolundan gidip yarisma da yapabilirm. Daha cok motive olurm diye düsünüyrm. Sizce iyi olur mu?
Tmm cnm acicam esim saolsn cizelgede yapiyr bana götürebilirm bu isi böylece :)ac ac o sorumluluk guzel motive ediyo bende actim:)
Istah kabartan,doyurucu ve cok dogru bi secim olms cnmAksam yemegim kizlar
tabi kii:)Tmm cnm acicam esim saolsn cizelgede yapiyr bana götürebilirm bu isi böylece :)
evet baya doydum:)) artık toparladım kendimi:)Istah kabartan,doyurucu ve cok dogru bi secim olms cnm
az olmuş canım hiç mi ekmek yemiyorsun.
Menun cok guzel canim super kilo verdin bu arada seni takipteyimSabah 07:30 da bir dilim kepek ekmeği 1 domates biraz da peynir.
Akşam 15;30 da 5 kaşık taze fasulye 3 kaşık da yoğurt.
Spor olarakda 30 dakika yürüyüş
50 sguat
45 dakika leslie 3 mil.
Su ve çayları yazmıyorum kızlar ben 15 yaşımdan beri şeker kullanmıyorum çaya kahveye zaten.
Güzel verimli bir gün olduğunu düşünüyorum
Maaşallah bu hafta çok güzel gidiyorsun tatlım.Canim ben bugunu atlattim ya bomba gibiim guzel bir gun gecirdim. Ve seni gecmeye karar verdim
sabah 6 da
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
peynir
marol az
havuç yarim
Oğlen 12 de 2 kucuk domates
1 haşlanmış yumurta
aksam 16.30
4 tavuk but haslama
salata
ayran
Bende toparlandm senin bu gidisle 40 lara kdr yolun var bebegim :) darisi basima insallah...evet baya doydum:)) artık toparladım kendimi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?