Canim tebrikler cok iyi gitmisGecen hafta 86.7
bu hafta 85.4
fark 1.3 kg
84 lerde bekliyordum ama dun sabah oglen aksam cok fazla tursu yedim galiba odem oldu
Tebrıkler :) şeytanın bacağını kırdın artık , kılolar gidecek hızlıca :)Günaydın kızlar 69.5 oley
Gunaydın tatlım , Regl olayıyla kılonun bağlantısı nedir ben onu anlamadım , regl donemınde fazla mı çıkıyoruz ? Benim pek farketmıyor anlamadım ... Ama genel bişr sey sanırım cok sık yazıyor arkadaşlar buradan ,yardımcı olursan sevınırım tatlım ? Spor yapınca genelde kılo vermesende inceliyorsun kesin bu :)Ben 59.4 kizlar iki gunde yine iyi toparlamisim yaptigim kacamaklari:/ bi de adet olcam onun da odemi var midir acaba.
Bisey sorcam kizlar bi yerde okumuştum da ne kadar dogru bilmiyorum. Jillian michaels yapıyorum iki gundur. Kas yapiyomus ve vucudun incelse de tartida pek farketmiyomus ne düşünüyorsunuz
1 hafta ıcın cok ıyı bence
görürsün canım cok iyi benceGunaydinlar
Geçen hafta 64.8
Bu hafta 64.3
500 gr gitmis tabi bu bile Mutlu etti beni
Haftaya 63 leri gormek istiyorum
Evet canim adet doneminde vucudunda odem oldugu icin 1.5 kiloya kadar fazla cikabiliyosun:)Gunaydın tatlım , Regl olayıyla kılonun bağlantısı nedir ben onu anlamadım , regl donemınde fazla mı çıkıyoruz ? Benim pek farketmıyor anlamadım ... Ama genel bişr sey sanırım cok sık yazıyor arkadaşlar buradan ,yardımcı olursan sevınırım tatlım ? Spor yapınca genelde kılo vermesende inceliyorsun kesin bu :)
teşekkür ederim canım bilmiyordum , demekki dikkat etmemısım hiç .Evet canim adet doneminde vucudunda odem oldugu icin 1.5 kiloya kadar fazla cikabiliyosun:)
sen neden bugun tartılmadın tatlım ?Kızlar ben kırmızı balık kaç ile konuştum maalesef cuma günü tartıla bilirim çok heycanlıyım 1 gün kaldııı yarın ve bugün geçmek bilmez şimdi
Evimde tartı yok tartılmak için sağlık ocağına gidiyorum canım ve cuma günü bi randevumda vardı hazır oraya gidicem hem tartılırım dasen neden bugun tartılmadın tatlım ?
Kesin ödemdir cok tursu yeme. Haftaya en az 1.500 kilo versen iyi olacak gecen zamani telafi etmek lazim canimGecen hafta 86.7
bu hafta 85.4
fark 1.3 kg
84 lerde bekliyordum ama dun sabah oglen aksam cok fazla tursu yedim galiba odem oldu
Onemli dwgil canimcimmteşekkür ederim canım bilmiyordum , demekki dikkat etmemısım hiç .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?