4 Aylık kilo verme yarışması

Senin kilona ulasmak icin ne sıkıntilar cekiyoz
inşallah ulaşırsın tatlım , hepiniz boylu poslu hoş hatunlarsınız , bende boy yok , bu kıloda cok zayıf durmuyor ama şükür tabıkı , herkes istediği kiloya ulaşır umarım en yakında , allah herkesin gönlüne gore versın

Gunaydin kizlar kac gundur hastayim bogazim cok kotu.gece yine acildeydim igne yaptilar toparlicam ins.

Kilom
Gecen hafta 81.8
Bu hafta 80.7

Hastayken pwk bii sey yemedim ama dikkat etmistim.sonuc -1.1 kg.ins bi 80 nin altina ineyim devami gelicek

gecmıs olsun canım , Kar kıs hastalık normal dikkat et kendıne

Slm kızlar
Kahvaltı
Bir simit
Biraz közlenmiş patlıcan, biber
Biraz acuka
Çay
Bu haftayı daha iyi geçirmek istiyorum
Hedefim 58.5 bir hafta sonra
Kaçamak yok ceza verdim kendime

Kızlar yazarken utanıyorum
Geçen hafta 80
Bu hafta81.5

doğrudur çok etkiliyor gerçekten,bol bol maydanoz ye hem süt yapar hem ödem atar,bugün turşu yeme bol maydanoz ye ve bol su iç ve yarınki farkı gör ve bize söyle,bu arada tebrik ediyorum

Yok canim tursu arada yerim ama bugun yemeyecegim. Dedigin gibi de yapacam canim. Yarin ki sonucu soýlerim size

Kızlar yazarken utanıyorum
Geçen hafta 80
Bu hafta81.5
canın sagolsun canım demoralize olma , yoksa veremiyorum diyip motive olamazsın , kaldığın yerden daha motive bir şekilde başla lütfen tatlım , bu hafta senın haftan olsun , daha cok dıkkat et yedıklerıne

canın sagolsun canım demoralize olma , yoksa veremiyorum diyip motive olamazsın , kaldığın yerden daha motive bir şekilde başla lütfen tatlım , bu hafta senın haftan olsun , daha cok dıkkat et yedıklerıne
Sağol canım Haklısın durmak yok yola devam bu yola çıktım bikere geri dönüşüm yok başaracam ama 3ayda ama 5ayda başaracam...

Bu arada haftaya ayın birincisi belli olacak offf çok heveslenmiştim ama olmadı

kızlar 11 de kahvaltı yaptımm
sabah:4 yk menemen
1 diim ekmek
5 zeytın
tabıkıdee cayyy

birazdan kahve ıcerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…