evet canim Yoksa ben az yedigimi saniyordum az yedigimde de kalorisi cok olanlari yiyormusumCanim bu kalori sayimi cok iyi geldi sana
Senin kilona ulasmak icin ne sıkıntilar cekiyozGünaydın kızlar ,
Bugun sonuç : 55,1
Bu arada hafta ıcın 55,6 gelmıstım yanı yarım kılo almıştım 2 günde yine ıyı toparlamışım , en azından bu hafta benım ıcın almadımda vermedımde oldu , iyi sayılır :)
Insallah canim hepimiz ulasalim hedefimizegörürsün canım cok iyi bence
inşallah ulaşırsın tatlım , hepiniz boylu poslu hoş hatunlarsınız , bende boy yok , bu kıloda cok zayıf durmuyor ama şükür tabıkı , herkes istediği kiloya ulaşır umarım en yakında , allah herkesin gönlüne gore versınSenin kilona ulasmak icin ne sıkıntilar cekiyoz
gecmıs olsun canım , Kar kıs hastalık normal dikkat et kendıneGunaydin kizlar kac gundur hastayim bogazim cok kotu.gece yine acildeydim igne yaptilar toparlicam ins.
Kilom
Gecen hafta 81.8
Bu hafta 80.7
Hastayken pwk bii sey yemedim ama dikkat etmistim.sonuc -1.1 kg.ins bi 80 nin altina ineyim devami gelicek
Cok iyi canimGünaydın kızlar
59.3 kg
-400 gr
doğrudur çok etkiliyor gerçekten,bol bol maydanoz ye hem süt yapar hem ödem atar,bugün turşu yeme bol maydanoz ye ve bol su iç ve yarınki farkı gör ve bize söyle,bu arada tebrik ediyorum
Günaydın kızlar 69.5 oley
canın sagolsun canım demoralize olma , yoksa veremiyorum diyip motive olamazsın , kaldığın yerden daha motive bir şekilde başla lütfen tatlım , bu hafta senın haftan olsun , daha cok dıkkat et yedıklerıneKızlar yazarken utanıyorum
Geçen hafta 80
Bu hafta81.5
Sağol canım Haklısın durmak yok yola devam bu yola çıktım bikere geri dönüşüm yok başaracam ama 3ayda ama 5ayda başaracam...canın sagolsun canım demoralize olma , yoksa veremiyorum diyip motive olamazsın , kaldığın yerden daha motive bir şekilde başla lütfen tatlım , bu hafta senın haftan olsun , daha cok dıkkat et yedıklerıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?