yiyin yiyin
Hadi insallah . bizim yol uzunBen bu hafta anca dengelerim kilomu:) gecen hafta tarti gününden sonra fena bozmustum çünkü. Ama sonraki hafta görün siz beniiii
seni bu kadar kararli hatirlamiyrum hep boyle olur artik insallah2 gundur diyete bozmadan devam ettigim icin cok mutluyum yaaaa
bu da menum bugun ki dun o kadar açtim ki sabah 6 da
1 dilim ekmek
lor peyniri
biber turşusu
ara
1 salatalık
Ara
şekersiz türk kahvesi
14 .30 da oglen
1 tavada yumurta
çeyrek ekmege tost
Roka domates
4 yk yogurt
Aksam da 18 den once yerimmm
1 tabak haslama et
salata
auran
Bir beden kucuk bir kac giyisi olablr :) kilomu oylesine yazmistim geri sildimÖf ciğer ve halka tatlı bayılırım aca ben de ödül orada ne istesem
frenle frenle canim sonunca yuzun gulecek seninde insllahKahvaltı:3 kaşık yulaf(pişmiş)
2 kaşık süt,1 tane ceviz
Kivi,çilek
Öğle:konserve ton balığı
1 dilim kepek ekmeği
3-4 yaprak marul
Ara öğün:bir kocaman yeşil elmaaa
2.ara öğün:1 kase yoğurt,çilek
Akşam:1 kase tarhana,bi büyük boy ayran
Marullu,domatesli,tulum peynirli salata
Bugün çok zor firenledim kendimi
Alisacan acliga gec saatte yemek yemek zayiflayinca bile yok. Saglik acisindan kotukarnım acıktı ve bastırmak ıcın kahve ıctımm((
Yok canim sorun olmaz ay sonuna kilonu yazman onemli sadece sen tabi yeminli oldugunu biliyorum. :)kırmızıbalık ben 15 günde 1 tartılmaya da yeminliydim yazmıştım.yarın tartılamayacağım sorun olmaz inşallah.
Tatlicim tebrikler o kadar kacamaga ragmen guzel sonuc almissin bu hafta cok azimli gordum seni hadi bakalim haftaya gelsin 83 ler:))Gecen hafta 86.7
bu hafta 85.4
fark 1.3 kg
84 lerde bekliyordum ama dun sabah oglen aksam cok fazla tursu yedim galiba odem oldu
doğrudur çok etkiliyor gerçekten,bol bol maydanoz ye hem süt yapar hem ödem atar,bugün turşu yeme bol maydanoz ye ve bol su iç ve yarınki farkı gör ve bize söyle,bu arada tebrik ediyorumGecen hafta 86.7
bu hafta 85.4
fark 1.3 kg
84 lerde bekliyordum ama dun sabah oglen aksam cok fazla tursu yedim galiba odem oldu
Yarisalim o zaman kim daha cok vercek:)))Ay ben de diğer hafta icin cok azimliim asil siz beni gorun a o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?