Sende yeni katılmışsın hoş geldin Aramızakızlar 11 de kahvaltı yaptımm
sabah:4 yk menemen
1 diim ekmek
5 zeytın
tabıkıdee cayyy
birazdan kahve ıcerimm
olabilir ben yaparken kilom artmıştı,ben de bıraktım hedefime ulaşınca yapmaya karar verdimBen 59.4 kizlar iki gunde yine iyi toparlamisim yaptigim kacamaklari:/ bi de adet olcam onun da odemi var midir acaba.
Bisey sorcam kizlar bi yerde okumuştum da ne kadar dogru bilmiyorum. Jillian michaels yapıyorum iki gundur. Kas yapiyomus ve vucudun incelse de tartida pek farketmiyomus ne düşünüyorsunuz
menün çok lezzetli görünüyor yanında bir de ekmek olsa ımmmmhhhBu arada kahvaltim buydu:)
ödem atmışındır belki68.3......saka gıbı bır günde -1.2 tartıda mı bozukluk var dicem ama degilde yani..anlamadım ama..
amin cok sagol tatlim.inşallah ulaşırsın tatlım , hepiniz boylu poslu hoş hatunlarsınız , bende boy yok , bu kıloda cok zayıf durmuyor ama şükür tabıkı , herkes istediği kiloya ulaşır umarım en yakında , allah herkesin gönlüne gore versın
Aa kilo olarak artsan da vucut olarak incelmis miydin pekiolabilir ben yaparken kilom artmıştı,ben de bıraktım hedefime ulaşınca yapmaya karar verdim
ekmek yerine ceviz:))menün çok lezzetli görünüyor yanında bir de ekmek olsa ımmmmhhh
evet incelmiştim 1 haftada 2cm ,zaten 1 hafta yapmıştımAa kilo olarak artsan da vucut olarak incelmis miydin peki
ekmek yerine ceviz:))
O zaman ben devam edeyim:)evet incelmiştim 1 haftada 2cm ,zaten 1 hafta yapmıştım
Kızlar yazarken utanıyorum
Geçen hafta 80
Bu hafta81.5
Bir aydir yerinde sayiyorsun hemde bu kilodayken .büyük kayip.gecen ay 3 bucuk kilo veren naz neredeBu arada haftaya ayın birincisi belli olacak offf çok heveslenmiştim ama olmadı
Gecmis olsun canim dikkat et kendineGunaydin kizlar kac gundur hastayim bogazim cok kotu.gece yine acildeydim igne yaptilar toparlicam ins.
Kilom
Gecen hafta 81.8
Bu hafta 80.7
Hastayken pwk bii sey yemedim ama dikkat etmistim.sonuc -1.1 kg.ins bi 80 nin altina ineyim devami gelicek
Sagol canim.tesekkur ederimgecmıs olsun canım , Kar kıs hastalık normal dikkat et kendıne
Sagol canim.inan burayi takip edemedim diye daha cok uzuldum:)Gecmis olsun canim dikkat et kendine
ALLAH iyiligini versin emi :))Sag
Sagol canim.inan burayi takip edemedim diye daha cok uzuldum:)
hosgelsin aramiza hedef kilonu yazar misinMerhaba kızlar kabul ederseniz bende size katılmak istiyorum
Boy: 165
Kilo :72
Evet canım sormaBir aydir yerinde sayiyorsun hemde bu kilodayken .büyük kayip.gecen ay 3 bucuk kilo veren naz nerede
Tatlicim tebrikler o kadar kacamaga ragmen guzel sonuc almissin bu hafta cok azimli gordum seni hadi bakalim haftaya gelsin 83 ler:))
Bu arada kahvaltim buydu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?