4 Aylık kilo verme yarışması

Hiç sor ma 1 yıl önce 84 ile başladım Kasım dan bu yana 7 verdim evet çok yavaş ama kalıcı olsun yeter doğum kilom un altına indim 75 ile hamile kaldım suan 70 kusur60 hedef

benimkisi tatiıya karsı degilde açlığa karsı canımm.doğru söylüyosun herkes kendi vücudunu tanır haklısın canımm
benim de açlıktan başlar geçen hafta ağrısına dayanamadan acilde iğne vurdular sonra geçti.hap verdi gine doktor çok tutarsa bir tane alıyorum.

menü:
jahvaltı:1 dl kepek ek
yumurta haşlanmış
4 zeytin
çay
öğlen:1 kase şehriye çorbası
azıcık haşlanmış tavuk
1 galeta
ara:türk kahvesi
akşam:marketten döndükten sonra oğlumun yediği haşlanmış mısırdan 4 tatlı kaşıği
sütlü kahve almıştım bim den içtim ama hiç hoşuma gitmedi.
su2.5lt
spor:1 mil lesli(15 dk)
40 dk koşu bandı tempolu yürüyüş

Kahvaltı:3 kaşık yulaf(pişmiş)
2 kaşık süt,1 tane ceviz
Kivi,çilek
Öğle:konserve ton balığı
1 dilim kepek ekmeği
3-4 yaprak marul
Ara öğün:bir kocaman yeşil elmaaa
2.ara öğün:1 kase yoğurt,çilek
Akşam:1 kase tarhana,bi büyük boy ayran
Marullu,domatesli,tulum peynirli salata
Bugün çok zor firenledim kendimi

Bugünkü menüm: sabah 1 yumurtalı peynirli yagsiz omlet.iki dilim kizarmis ekmek 4 zeytin bir küçük kase yeşillik.ara tarcinli şekersiz türk kahvesi yaninda kuru incir.öğle ispanak yemeği bir porsiyon ve yoğurt.ara bir bardak kefir ve 2 ceviz.akşam zeytinyagli yer elmasi yemeği ve domates corbasi bir kepçe.şimdi bir elma yeyip yememe konusunda kararsizim.malum yarin önemli bi gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…