- 29 Kasım 2011
- 1.203
- 663
- 198
2.200 gr vermek :)) 69.800 gormek istiyorum daBu hafta hedefim 1 kilo vermek . Ya siziiinn
Ilk hedefim 64 kiloALLAH iyiligini versin emi :))
hosgelsin aramiza hedef kilonu yazar misin
İlkadim cnmSamsun Ondokuz Mayıs ilçesi sen
Bugünü cok iyi bir menüyle geciremedim o yüzden menü paylasimi yapmicm
Bende esimle yemek yedim cnm 2 dilim ekmek döner salata ardindanda nescafe ve yarim paket bitter cikolatabende biraz once kocamann bi çikolata yedımm(( tatlıya hayır dıyemıyorum canımm ..vucutt ıstıyoo napımm?? (
Bende esimle yemek yedim cnm 2 dilim ekmek döner salata ardindanda nescafe ve yarim paket bitter cikolata
Sorma tatlım bıktım artık bi silkelenmeliyim ama bugünde boğazlarım kötü yarın bakıcam artıkNaz5403 canim ayni bende senin gibi 300g al500 g ver al ver al ver bi sonuc alamiyorum.aslinda veremedigimiz hafta almamaliyz.yoksa hep yerimizde sayiyoruz.
Ewt cnm samsunluyum bidahaki hafta cok iyi bi sonucla karsinizda olmak istiyormcanım samsundaymışsın bende amasyadayımm
Bende cok hastayim bugün benimde bogazlarim fena agriyorSorma tatlım bıktım artık bi silkelenmeliyim ama bugünde boğazlarım kötü yarın bakıcam artık
Ewt cnm samsunluyum bidahaki hafta cok iyi bi sonucla karsinizda olmak istiyorm
C vitamini almaya calisiyorm bende cnmkızlar boğaz ağrısı ıcın kuşburnu yada karadut yıyınn bol boll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?