4 Aylık kilo verme yarışması

Kızlar ben bugün çok yiyemedim yarın sabah tartılır tartılmaz size yazacam bakalım ne olacak

Kızlaaar bi bakın çok mu abarttım?
Sahurda:1 haşlanmış yumurta
1 dilim k.k.ekmeği
1 kase maydanozlu lor peyniri
1 ceviz,2 hurma,2 zeytin
İfta:1 kase yoğurt
1 kase tarhana çorbası
1 tabak pırasa yemeği
Ara:büyük bir yeşil elma
2.ara:1 kaşık siyah kuru üzüm
2 kuru erik
1 paket Altınbaşak
2 litre su spor yoook gene yook

Menüm:sabah 1 has. Yumurta 1 KK peynir 4 zeytin iki dilim kepek ekmek ve yeşillik. Ara bir bardak tarcinli sut bir incir bir hurma 4 erik.öğle bir porsiyon kapuska bir dilim ekmek.ara bir bardak kefir 3 ceviz.aksam közlenmiş patlıcan içine sarimsakli yoğurt yapip yedim az tuz koydum. Simdi de yarim elma yarim portakal.

Ne güzel yarım yarım yiye biliyorsun ben kuru meyve ve meyveyi çok seviyorum kendimi zor frenliyorum hep

N naz5403 canim.sen kacamak cok mu yapiyorsun bu ay neden hic ilerleyemedin 100 gram bile yok bak yaz geldi zayiflayanlar daha pozitif mutlu senin bir an once 78 lere inmen lazim

Menün gayet güzel canım afiyet olsun
Allah kabul etsin bu arada

fantastikaaa 3 haftada 500 gram vermissin canim eminim onuda yanlislikla vermissindir. Hic çaba göremiyorum. . Yeni birşeyler denemelisin.kalori say hareket arttir 6 dan sonra bisey yememeye calis

Zayiflamanin verdigi mutluluk cok guzel canlarim kacamakaiz ilerleyin lutfen gwcwn zamana yazik. Bugun sohbete gettim herkes zayiflamissin dedi cok şükür

menum sabah 7.30
1 dilim ekmek
Peynir
1 domates

öğlen 12.30
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
tere domates

ara 1 medine hurmasi

Aksam 19 civari
1 kase kelle paca corbasi
salata
1 bardak ayran
3 ısırık kokorec esim verdi ben de yok diyemedim

menü: sabah:
2 dl çavdar ek
domates,peynir,maydanoz
4 zeytin
çay
ara:sütlü kah
öğlen:yumurtalı mantar sote
1 dilim ekmek
4 acı biber turşusu
ara:siyah kuru üzüm (git gel ağzıma attım kızlar)
biraz fazla yedim galiba o yüzden akşam
sadece 1 kase şehriye çorbası
spor:40 dk koşu bandı
su 2.5

Sen kac kiloyla basladn cnm diyete seni takip ediyorm fakat hakkinda cok sey bilmiyorm
Ben80 kiloyla başladım 30 yaşındayım 2çocuğum var canım ilk önce çok hızlı başladım sonra bocaladım ama yeter artık yarın arkadaşım oturmaya çağırdı ne giyineceğimi düşünüyorum of of kiloluyken hiç bişey yakışmıyor

Seni gerçekten tebrik ederim harika gidiyorsun hadi Kurtul şu 80 lerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…