Geçmiş olsun canım bende gargara yapıyorumBende cok hastayim bugün benimde bogazlarim fena agriyor
Sen kac kiloyla basladn cnm diyete seni takip ediyorm fakat hakkinda cok sey bilmiyormKızlar ben bugün çok yiyemedim yarın sabah tartılır tartılmaz size yazacam bakalım ne olacak
Ne güzel yarım yarım yiye biliyorsun ben kuru meyve ve meyveyi çok seviyorum kendimi zor frenliyorum hepMenüm:sabah 1 has. Yumurta 1 KK peynir 4 zeytin iki dilim kepek ekmek ve yeşillik. Ara bir bardak tarcinli sut bir incir bir hurma 4 erik.öğle bir porsiyon kapuska bir dilim ekmek.ara bir bardak kefir 3 ceviz.aksam közlenmiş patlıcan içine sarimsakli yoğurt yapip yedim az tuz koydum. Simdi de yarim elma yarim portakal.
Menün gayet güzel canım afiyet olsunKızlaaar bi bakın çok mu abarttım?
Sahurda:1 haşlanmış yumurta
1 dilim k.k.ekmeği
1 kase maydanozlu lor peyniri
1 ceviz,2 hurma,2 zeytin
İfta:1 kase yoğurt
1 kase tarhana çorbası
1 tabak pırasa yemeği
Ara:büyük bir yeşil elma
2.ara:1 kaşık siyah kuru üzüm
2 kuru erik
1 paket Altınbaşak
2 litre su spor yoook gene yook
Sağol canım aminMenün gayet güzel canım afiyet olsun
Allah kabul etsin bu arada
Ayyy kiyamam sanaaaBenide motive edin biraz cnm bende cok ilerleyemedm
Kac kilo oldugunu söylemicekmisin cnmbu gün çatladım ya kaç kiloyum diye meraktan,siz siz olun yemin ederken gaza gelmeyin kısa vadeli yeminler edin.
Ben80 kiloyla başladım 30 yaşındayım 2çocuğum var canım ilk önce çok hızlı başladım sonra bocaladım ama yeter artık yarın arkadaşım oturmaya çağırdı ne giyineceğimi düşünüyorum of of kiloluyken hiç bişey yakışmıyorSen kac kiloyla basladn cnm diyete seni takip ediyorm fakat hakkinda cok sey bilmiyorm
Seni gerçekten tebrik ederim harika gidiyorsun hadi Kurtul şu 80 lerdenZayiflamanin verdigi mutluluk cok guzel canlarim kacamakaiz ilerleyin lutfen gwcwn zamana yazik. Bugun sohbete gettim herkes zayiflamissin dedi cok şükür
menum sabah 7.30
1 dilim ekmek
Peynir
1 domates
öğlen 12.30
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
tere domates
ara 1 medine hurmasi
Aksam 19 civari
1 kase kelle paca corbasi
salata
1 bardak ayran
3 ısırık kokorec esim verdi ben de yok diyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?