- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Kesin ödemdir cok tursu yeme. Haftaya en az 1.500 kilo versen iyi olacak gecen zamani telafi etmek lazim canim
Tatlım emin ol senin kadar bizde istedik senin 70 altına inmeni , cok sevindim senin adına , gerisi gelecek bak goreceksın ..Kızlar sadece 600 gr ama manevi önemi vardı artık 70 rakamlar görmek istemiyorum her gün kar bile yasa çıkıp yürüdüm ve direnci kırdım Kaçakların sayısı yok ama olsun ben yine devam ettim kilo veren herkesi kutlarim
Haha 1 hafta deneyelim bakalimYarisalim mi dedin.. emin misin benim kilom senden fazla canim ama varim dersen varimmm
çok sevindim canım kurtuldun canım 70 rakamından darısı başıma bende 79 bir görsem.Kızlar sadece 600 gr ama manevi önemi vardı artık 70 rakamlar görmek istemiyorum her gün kar bile yasa çıkıp yürüdüm ve direnci kırdım Kaçakların sayısı yok ama olsun ben yine devam ettim kilo veren herkesi kutlarim
Sende yeni katılmışsın hoş geldin Aramıza
ödem atmışındır belki
Haha 1 hafta deneyelim bakalim
listeye baktım kızlar bol eksili bir hafta olmuş.haftaya da böyle nasip olur.
ama şunu söyleyim ilk listede ki fıstık gine ben olacam,bu hafta daha da sıkı tutacam
1.300 vermek istiyorum ben deBu hafta hedefim 1 kilo vermek . Ya siziiinn
Canım bu yediklerin benim normalde yediğim öğünlerim inanır mısın , maşallah gerçekten bunlarla kılo verebiliyorsun ,Aksam yemegim kizlar. Patatesi ayircam Eki Görüntüle 1431653
Bu hafta hedefim 1 kilo vermek . Ya siziiinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?