- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Ben80 kiloyla başladım 30 yaşındayım 2çocuğum var canım ilk önce çok hızlı başladım sonra bocaladım ama yeter artık yarın arkadaşım oturmaya çağırdı ne giyineceğimi düşünüyorum of of kiloluyken hiç bişey yakışmıyor
Benim bu halim ne olacak ya bir ay boyunca nerdeyse sadece 1 kilo vermişim 2 bile değil
Pazartesi kendi evimde olcam Allah izin verirse
Burda çok hareketsizim
Motivasyonum yerlerde anlıcanız
Anlıyorum seni onun için ne yapıyoruz boğazımızı tutuyoruz her yediğini içtiğini yaz daha çok motive olursun sabah başla sende hadi artık kilomuz çok 1haftada 1.5kilo verebiliriz hadi artık ikimiz çok yavaşız herkes ilerledigıyınıp süslenmek makyaj yapmak bıle ıstemıyorumm..sacım topuz uzerımde eşofman...(((ıcımdende gelmıyooo suannn ınan kıı..
Anlıyorum seni onun için ne yapıyoruz boğazımızı tutuyoruz her yediğini içtiğini yaz daha çok motive olursun sabah başla sende hadi artık kilomuz çok 1haftada 1.5kilo verebiliriz hadi artık ikimiz çok yavaşız herkes ilerledi
İnşallah hep beraber canımcanım ben daha dun katıldım aranıza..ama ınsallahh ıncecık dal gıbı oluruzz
Canim Sakin bozma böyle devam. Zaman su gibi akip geciyor. Zayiflamamiz sart. Suan yine cok icerlendim üzülüyorum .kilo benim butun guzelliklerimi sevdigim seyleri gölgeleyen bi lanet.Zayiflamanin verdigi mutluluk cok guzel canlarim kacamakaiz ilerleyin lutfen gwcwn zamana yazik. Bugun sohbete gettim herkes zayiflamissin dedi cok şükür
menum sabah 7.30
1 dilim ekmek
Peynir
1 domates
öğlen 12.30
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
tere domates
ara 1 medine hurmasi
Aksam 19 civari
1 kase kelle paca corbasi
salata
1 bardak ayran
3 ısırık kokorec esim verdi ben de yok diyemedim
Sana da iyi geceler canm mesajimida cevaplamadin oyle olsun bakalim.bazen bende bazi mesjlari gozden kaciriyoe olablrmIyi geceler kızlar
amannnnn içerlenme üzülme ,mutlu ol umutlu ol azimli ol,sen üzülünce yemeğe veriyosun kendini çünküCanim Sakin bozma böyle devam. Zaman su gibi akip geciyor. Zayiflamamiz sart. Suan yine cok icerlendim üzülüyorum .kilo benim butun guzelliklerimi sevdigim seyleri gölgeleyen bi lanet.
Günaydın canım , eğer 2 öğünse zaten az da yemıs oluyorsun , 3 öğünse bana cok gibi geldi tatlım , teşekkür ederım ... Tabi birde metobolizmayla alakalı sanırım senin yasın daha genç olduğu ıcın metabolızman daha hızlı çalışıyordur bırde spor yapıyorsunaktayarda
Gun icinde buraya koyduklarim disinda bisey yemiyorum canım ve evet 2 ogun. Az degil ama dogru ve dengeli besleniyorum. Kalori hesabi yapmadan:) karatay iste bi bakıma:)
Deryacim Aynen canim son 3 haftadirBenim bu halim ne olacak ya bir ay boyunca nerdeyse sadece 1 kilo vermişim 2 bile değil
Pazartesi kendi evimde olcam Allah izin verirse
Burda çok hareketsizim
Motivasyonum yerlerde anlıcanız
Günaydın canım herzamanki gibi menün harikaGunaydin kizlar
Kahvaltim
2 yumurtadan omlet
3 zeytin maydanoz
Yarim kk peynir
Sutlu kahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?