4 Aylık kilo verme yarışması

Benim bu halim ne olacak ya bir ay boyunca nerdeyse sadece 1 kilo vermişim 2 bile değil
Pazartesi kendi evimde olcam Allah izin verirse
Burda çok hareketsizim
Motivasyonum yerlerde anlıcanız

gıyınıp süslenmek makyaj yapmak bıle ıstemıyorumm..sacım topuz uzerımde eşofman...(((ıcımdende gelmıyooo suannn ınan kıı..

Benim bu halim ne olacak ya bir ay boyunca nerdeyse sadece 1 kilo vermişim 2 bile değil
Burda çok hareketsizim

canım eveet bende annemlerdeyim kendı evımde olsa daha farklı olur tabıkı..en azından yemeklerı ben kendıme gore ayarlarım..hareket daha cokk ederimm..

gıyınıp süslenmek makyaj yapmak bıle ıstemıyorumm..sacım topuz uzerımde eşofman...(((ıcımdende gelmıyooo suannn ınan kıı..
Anlıyorum seni onun için ne yapıyoruz boğazımızı tutuyoruz her yediğini içtiğini yaz daha çok motive olursun sabah başla sende hadi artık kilomuz çok 1haftada 1.5kilo verebiliriz hadi artık ikimiz çok yavaşız herkes ilerledi

canım ben daha dun katıldım aranıza..ama ınsallahh ıncecık dal gıbı oluruzz

Canim Sakin bozma böyle devam. Zaman su gibi akip geciyor. Zayiflamamiz sart. Suan yine cok icerlendim üzülüyorum .kilo benim butun guzelliklerimi sevdigim seyleri gölgeleyen bi lanet.

Masal perisiydm nickjmi degistrdim pazartesiden beri rejim deyim pazartesi tartilman gunum ya siizn günlük actim ama kilomu buraya bldrmrk isterim kizlar

Canim Sakin bozma böyle devam. Zaman su gibi akip geciyor. Zayiflamamiz sart. Suan yine cok icerlendim üzülüyorum .kilo benim butun guzelliklerimi sevdigim seyleri gölgeleyen bi lanet.
amannnnn içerlenme üzülme ,mutlu ol umutlu ol azimli ol,sen üzülünce yemeğe veriyosun kendini çünkü

aktayarda
Gun icinde buraya koyduklarim disinda bisey yemiyorum canım ve evet 2 ogun. Az degil ama dogru ve dengeli besleniyorum. Kalori hesabi yapmadan:) karatay iste bi bakıma:)
Günaydın canım , eğer 2 öğünse zaten az da yemıs oluyorsun , 3 öğünse bana cok gibi geldi tatlım , teşekkür ederım ... Tabi birde metobolizmayla alakalı sanırım senin yasın daha genç olduğu ıcın metabolızman daha hızlı çalışıyordur bırde spor yapıyorsun

Burda çok hareketsizim
Deryacim Aynen canim son 3 haftadir
1 yada 2 kaçamak yapmisimdir sonuc ayni
Bak mavimi de ayni durumda
Ne oldu bize Eskiden en az 1 kilo giderdi haftada simdiyse durum malum

Kırmızıbalukkaç sorun neydi görmedim canım kusura bkma tel sorun devam ediyo rahat okuyamıyor rahat yazamıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…