4 Aylık kilo verme yarışması

Günaydın kızlar çok canım sıkkın artılardayım sıkıldım bi ileri bi geri gidip gelmekten
Kahvaltı
Bi kase elma kompostosu
Gunaydin canim
Aslinda cok dikkat ediyosun canim ama sanki ara ogunde yedigin leblebi ve kola yi bi hafta yemesen degisiklik yap bence:))

Gunaydin :) 2 ogun mu yiyorsun canim:))

yookk canımm ben 3 ogun ve 3 ara yapıyorum..saat 11 de kahvaltı 3 gibi ogle yemegı..6 gıbı aksam yemegı yıyorum..3 te ara yapıyorum canım ben..ben 2 ogun yapamam ..yemek yemeyı cok sevıyorum..2 ogun yaparım cookta güzel kilo veririmm ama yemek yemegı sevdıgımden ılerde aynı sekılde uygulayamacagımdan suankı kilomun 2 katı olurumm..ben ınsallah az yiyerek ve hersey yiyerek zayıflamak istiyorum canımm

Günaydın kızlar çok canım sıkkın artılardayım sıkıldım bi ileri bi geri gidip gelmekten
Kahvaltı
Bi kase elma kompostosu
Ne sıkıyorsun canını tatlım , zaten cok az kılon var verecek , onlarda yavaş yavaş gıder tatlım , cok dikkat ediyorsun sen .. elbette gıdecek 1-2 fazla kılo ,

Kilomu yazacam demiştim 81.5çıktım kızlar
Naz sen sağlık ocağında tartılıyordun degıl mı canım , kıyafetlerınde en az 1 kılo gelır sanırım , onları dustun mu ?
cunku herkesı bılmıyorum ama ben gıysısız tartılırım hep .

Yok
amannnnn içerlenme üzülme ,mutlu ol umutlu ol azimli ol,sen üzülünce yemeğe veriyosun kendini çünkü
artik vermiyorum canim. Cidden uzulursem kendimi ise veriyorum dun gece 1 de keyifle bir suru ütü yaptim. üzgünken is yapmayi seviyorum nedense. gecti arada geliyorlar bana ya sabir. Bu hafta bir kilo daha gidecek :)

Kırmızıbalukkaç sorun neydi görmedim canım kusura bkma tel sorun devam ediyo rahat okuyamıyor rahat yazamıyom
BUNU YAZMISTIM
@@naz5403 canim.sen kacamak cok mu yapiyorsun bu ay neden hic ilerleyemedin 100 gram bile yok bak yaz geldi zayiflayanlar daha pozitif mutlu senin bir an once 78 lere inmen lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…