Günaydın canım herzamanki gibi menün harika
Dun dun de kaldiKilomu yazacam demiştim 81.5çıktım kızlar
Gunaydin canimGünaydın kızlar çok canım sıkkın artılardayım sıkıldım bi ileri bi geri gidip gelmekten
Kahvaltı
Bi kase elma kompostosu
Gunaydin :) 2 ogun mu yiyorsun canim:))gunaydınn kızlarr..kahvaltımı yıne herzaman ki gibi 11 de yapcam..sımdı 1 portakal yıcemm..
Bende bunu düşündüm ya kolayı içmicemGunaydin canim
Aslinda cok dikkat ediyosun canim ama sanki ara ogunde yedigin leblebi ve kola yi bi hafta yemesen degisiklik yap bence:))
Gunaydin :) 2 ogun mu yiyorsun canim:))
Kızlarrrr uyanın hepiniz amaik
84.7 oldum bu sabah
Ne sıkıyorsun canını tatlım , zaten cok az kılon var verecek , onlarda yavaş yavaş gıder tatlım , cok dikkat ediyorsun sen .. elbette gıdecek 1-2 fazla kılo ,Günaydın kızlar çok canım sıkkın artılardayım sıkıldım bi ileri bi geri gidip gelmekten
Kahvaltı
Bi kase elma kompostosu
tebrıkler tatlı tambakKızlarrrr uyanın hepiniz ama
84.7 oldum bu sabah
Naz sen sağlık ocağında tartılıyordun degıl mı canım , kıyafetlerınde en az 1 kılo gelır sanırım , onları dustun mu ?Kilomu yazacam demiştim 81.5çıktım kızlar
artik vermiyorum canim. Cidden uzulursem kendimi ise veriyorum dun gece 1 de keyifle bir suru ütü yaptim. üzgünken is yapmayi seviyorum nedense. gecti arada geliyorlar bana ya sabir. Bu hafta bir kilo daha gidecek :)amannnnn içerlenme üzülme ,mutlu ol umutlu ol azimli ol,sen üzülünce yemeğe veriyosun kendini çünkü
tebrıkler tatlı tambak
tebrıklerrrrr canımmm...devamı gelırr ınsallahh..
Bizim carsamba basta yazmistim . Yazmayan siliniyor diye ama gunlugunu acmissin zaten hayirli olsun .Masal perisiydm nickjmi degistrdimpazartesiden beri rejim deyim pazartesi tartilman gunum ya siizn günlük actim ama kilomu buraya bldrmrk isterim kizlar
İnşallah canım bende ümitliyim kendimdenDun dun de kaldi
Bugun yep yeni bir gun
Cabuk gelen kilonun gitmesi de cabuk olur
Haftaya 79 u goreceksin ins.
Aman allahım bana yaklaştın benim acilen huzlanmam lazım....Kızlarrrr uyanın hepiniz ama
84.7 oldum bu sabah
BUNU YAZMISTIMKırmızıbalukkaç sorun neydi görmedim canım kusura bkma tel sorun devam ediyo rahat okuyamıyor rahat yazamıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?