Canim dun yanlis hatirlamiyorsamGünaydın kızlar çok canım sıkkın artılardayım sıkıldım bi ileri bi geri gidip gelmekten
Kahvaltı
Bi kase elma kompostosu
Yok canım evde tartılıyorum dijital değil 1le 2nin Arasında durduğu için buçuk diyorum tam küsürat bilmiyorum tatlım ama fena gaza geldim kimse tutamaz beniNaz sen sağlık ocağında tartılıyordun degıl mı canım , kıyafetlerınde en az 1 kılo gelır sanırım , onları dustun mu ?
cunku herkesı bılmıyorum ama ben gıysısız tartılırım hep .
of of canım ne kaçamak ne kaçamak ne sen sor ne ben syleyeyimBUNU YAZMISTIM
@@naz5403 canim.sen kacamak cok mu yapiyorsun bu ay neden hic ilerleyemedin 100 gram bile yok bak yaz geldi zayiflayanlar daha pozitif mutlu senin bir an once 78 lere inmen lazim
Kızlarrrr uyanın hepiniz ama
84.7 oldum bu sabah
Canim bende ugrasiyorumbazen sizlerle gaza gelin diye can sıkmaya calisiyorum. ben bu haftada 900 gram iyi verdim.bu seferde hedefim 1 kilo. aslinda kizimi emzirmiyr olsam 1 bucuk ta hedeflerdim Ama onunda hakkina girmek istemiyrum. ek gida almiyor sadece ben yerken bir iki lokma yiyo . Biraz gelisirse yemesi bende hedefi 300 gram arttiririmKırmızıbalıkkaç hadi ama sende biraz daha sık kendini 60lara in artık
süpersin sen gerçekten değiştin azimlisin tebrikler canim ya sakin gazdan ayagini cekme.bak yaz geliyo geldi gibi birse
Kahvaltım
3çatal patates kızartması
2dilim peynir
3zeytin
1tatlı kaşığı labne
Yarım yumurta
1dilim çavdar ekmeği
Şekersiz çay
Kizlar maşallah herkese bi azim geldi kendime sasiriyorum vallahi:)
Yemekhanede baklavayi supangleyi es geciyorum :)
Meydan okuyosun heetatlitambak:Dpost: 39643189 .!.:Canim bence de es gec benimle yarişmayi sen istedin
Seni boyle gormek ne guzel:)Hem de en pisinden
tartılmadımki bende bilmiyorum kaç kilo olduğumu.Kac kilo oldugunu söylemicekmisin cnm
benımde ınsallah 1.3
HEDEF 1100 KG
Merhaba tatlım ,kahvaltım : 7 adet sucuk
10 zeytın
1 dilim ekmek
cayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?