4 Aylık kilo verme yarışması

Merhaba tatlım ,
diyette sucuk yeniyor mu bılmıyorum , cok kalorili ve sağlıksız bir besın maddesı
canım bız sucuklarımızı yaptırıyoruz sağlık acısından noo problem..ben kendımı kasmadan hersey yıyerekk ama az yiyerek kılolarımdan kurtulmayı dusunuyorumm..pılavda yıyorum..cıkolatamıda yıyorumm..hanı ınsan kendı vücudunu tanır ya ..ben böyle zayıflamayı tercıh edıyorum canımm..cunku dedıgım gıbı ben yemek yemeyı cookk sevıyorumm yedıkce mutlu oluyorum..sımdı yemeyip zayıfladığımda yedıgımde donuşu bana daha agırr olacağını dusunuyorumm

Okulda yesedim benimde menum bu olcakti:) ama yurda gidiyorum aksam brokoli haslicam:)
Evet işyerinde benımde fazla secenegım olmuyor tatlım , en yiyilebilir olanını seçiyorum , birde ben 3 öğün yiyorum maalesef dayanamıyorum aksam yemeden , dün ıspanak yemegı yaptım bugun ıcın ondan 1 tabak yoğurtlu yıyecegım bu aksam . Ama brokolı süper bir secım ..

haklısın canım herkesin kendi secımı tabi , yalnız unutma 2 dilim sucuğu eritmek ıcın ( kalorisi cok ) 2 saat bisiklet yapman lazım , yani senin bugün kalorinin fazlasını kahvaltıda aldığına gore ogle ve aksam yemek secımın zor olacak Bu arada bende yemek yemegı seviyorum ama yedikten sonrada pişman olanlardanım maalesef .

aktayarda ispanak da guzelmis aslinda yogurtsuz yenilmesi onerilse de yogurtla bi baska harika oluyo
3 gundur tavuk yedigim icin sebzeye gecis yapicam bi kac gun bende:)

canım dıyorum ya kasmadan kendımı yapıyorum dıyetımı ..ne varsa onu yıyorum ama soledıgım gıbı az yıyorumm..

aktayarda ispanak da guzelmis aslinda yogurtsuz yenilmesi onerilse de yogurtla bi baska harika oluyo
3 gundur tavuk yedigim icin sebzeye gecis yapicam bi kac gun bende:)
aa öylemi tatlım ? neden peki ? eger vitamini, gidiyorsa yemem tabıkıde yoğurtla ? cok sey ogrendım senden , bilgi verırsen sevınırım

canım dıyorum ya kasmadan kendımı yapıyorum dıyetımı ..ne varsa onu yıyorum ama soledıgım gıbı az yıyorumm..
sen daha doğrusunu bilirsin tatlım , herkes kendisi için en doğrusunu bilir , umarım cok güzel kılolar verırsın canım ben işin uzmanı olmadığım ıcın yorum yapamam tabıkıde .

Ispanaktan alman gereken demiri alamiyomussun canim birbirini nötürleyen yiyeceklermis:)
teşekkür ederım canım bilgi için , dediğim gibi senden o kadar cok sey ogrendımkı , hepside faydalı bilgiler , katkıların ıcın sagol harikasın gerçekten iyiki seni tanıdım , yoğurtsuz yıyecegım o zaman tatlım ..

Yaa ben de sabah sucuk yemistim.pişman oldum simdi yediğim için.sporda yapamam hastayim.ama az önce az kalsin künefe yeyip bi kaçamak yapacaktim.aksam menü yazarken ne yazarim diye düşünüp Vazgeçtim.artik sucuğu da kalori hesabiyla dengelerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…