4 Aylık kilo verme yarışması

Ne demek canim benim bende seni iyi ki tanimisim:) herkes bildiklerini anlatarak dogruyu bulmaya calisiyo iste:)

Merhaba tatlım ,
diyette sucuk yeniyor mu bılmıyorum , cok kalorili ve sağlıksız bir besın maddesı
Kesinlikle suçuk ve turevi besinlerdeki yaglar cozulmeden kana karistigi icin
Ve cok yagli oldugu icin Ilerde kolestrol vs tetikliyormus
Ama tabiki tercih meselesi
Ben evime almiyorum canim bak bu konuda da hemfikir olduk yine

Kesinlikle suçuk ve turevi besinlerdeki yaglar cozulmeden kana karistigi icin
Ve cok yagli oldugu icin Ilerde kolestrol vs tetikliyormus
Ama tabiki tercih meselesi
Ben evime almiyorum canim bak bu konuda da hemfikir olduk yine

bende evime almıyorum tatlım ,sadece eşim arada bir cok canı isteyince alıyor , evet seninle genelde hep hemfikir oluyoruz canım :)

İşte doğru beslenme için bazı tavsiyeler:
  • Demirli gıdalar kalsiyumlu gıdalarla birlikte tüketilmemeli. Yani et yemekleriyle ayran içmek, ıspanağı yoğurtla tüketmek yanlış.
  • Pekmez ve yoğurt, süt ile yumurta birlikte tükeltilmemeli.
  • Balı sıcak su ve sütle tüketmek bir başka yanlış. Bu durumda, baldaki protein, mineral ve enzimler kayboluyor.
  • C vitamini içeren gıdalar da mümkünse her öğünde bulunmalı. Bunu da sabah kahvaltısında söğüş olarak, öğle ve akşam yemeklerinde de sebze yemeği ya da salata olarak yapmak gerekiyor.

Vücut Direncini Artırmak İçin Reçete

8 tatlı kaşığı yoğurt, 6 tatlı kaşığı yulaf ezmesi, 3 tatlı kaşığı ezilmiş ceviz ve 1 tatlı kaşığı bal.
aktayarda sea44

Turkısh cady sagol canım ya , çok şaşırdım , ne hatalar yapmışım oğluma ılık sutun ıcıne bal koyup ıcırıyordum hep süt ile yumurtayı hep oğluma veriyordum , nasıl olacak çocuğumun kahvaltıları hep yanlışmış , portakal suyu ıle mı kahvaltı yaptırsam ya (( üzüldüm gerçekten bilmiyorumdum bunları . Tesekkur ederim canım ya dikkat edeyım bundan sonra ,
zaten kendımden hıssedıyordum , kansızlık var bende , et ve yoğurt cok severım, yesıl sebzelerle yoğurt yemeyıde , bundan sonra hep dıkkat edecegım ,
Gercekten cok sagol Sevgicim .

mercimekli bulguru mutlaka dene bayılıyorum ona bi ara iki gün üst üste menümde vardı:)
aa evet sende de resımlerde gormustum mercımeklı pılavı bır defasında hatırladım canım , zaten senın kahvaltılarını gördükten sonra , o günkurusu kayısılardan aldım ve cevızı aralarda getırıyorum işe mutlaka günde 2 tam cevız ve 1-2 kayısı mutlaka yemeye başladım aksamlarıda ( aksam yapmamam lazım bılıyorum ama ) kabuklu fındık aldım kırıp bıraz yıyorum . Bunlarıda senden öğrenmiştim . ( Yalnız benım yanlışım kahvaltıda ekmekten vazgecemıyorum maalesef

sebze+yoğurt yanlış mı bilmiyorum da canım et+yoğurt ve ıspanak+yoğurt yanlışmış. bi de portakal suyu da verme, meyveler sıkıldığı zaman şekerden başka bir şey olmuyor posası gidiyor çünkü. mesela peynir yumurta zeytin domates ve bir tane de meyve yedirebilirsin. içecek olarak çayı sevmiyosa ıhlamur falan sevdirmeye çalış istersen bilmiyorum ki aklıma çocuğa verilebilecek yararlı bi içecek de gelmiyor ama yanlışların ne olduğunu biliyosak bi şekilde doğrularıyla beslenmesi için alıştırabiliriz dimi:) bi gün yumurta yerine süt verirsin bi gün de tam tersi:)
bal olayını ben de bilmiyodum ama küçüklüğümden beri de bir yararını görmediğim için inanmıyodum. demek ki gerçekten yararı yokmuş:) bir de boğazı şişerse balgamı olursa falan zaten süt verme, daha fena olur

aslında ekmekten bi vazgeçsen ceviz senin gözünde ekmek görevi görmeye başlıcak da işte zaman alır bırakman:)

Bir gun yumurta bır gun sut olayı yapayım o zaman canım , ıhlamur sever ama benım hergun ıhlamur yapmaya ve onu ılıtmaya vaktım olmaz sabahları ama hafta sonları ıcın güzel bir secım . Birde sabahları o zaman kahvatılık + meyve yedıreyım o zaman ,

aslında ekmekten bi vazgeçsen ceviz senin gözünde ekmek görevi görmeye başlıcak da işte zaman alır bırakman:)
ben ekmeksız yumurta , peynır, zeytın ( hele zeytın ) yıyemem sanırım canım diğer ogunlerde ekmegı bıraktım zatende kahvaltılarda doymam gıbıde geliyor , bakalım uygun bır zamanda onuda deneyecegım , su an hıc cekıcı gelmiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…