4 Aylık kilo verme yarışması

evet en doğrusu o olur heralde:)

diğer öğünlerde yemiyosan dengelersin ya sıkıntı olmaz:)

ben oğluma her sabah omletle taze portakal sıkıyorum demir alımı daha iyi olsun diye bunu daha önce duymuştum

TurkishCandy , Portakal suyuda içiriyordum oğluma portakal yemiyor C vitamini diye sıkıyordum portakalları

sagol güzelim yardımların için açıkçası oğlum benden daha önemli onun beslenmesinde hata yapmak hic istemiyorum
bi ebeveyn olmasam da çocuk sahibi olanları çok iyi anlıyorum:) doğru bildiğimiz o kadar yanlış var ki, bir kaçını düzeltmene sebep olduysam ne mutlu:)

bi ebeveyn olmasam da çocuk sahibi olanları çok iyi anlıyorum:) doğru bildiğimiz o kadar yanlış var ki, bir kaçını düzeltmene sebep olduysam ne mutlu:)
evet daha öncede soyledığim gibi canım senden cok sey ogrendım su kısa zaman zarfında , menülerini hep ınceliyorum , sadece senın degıl tabıkı burada herkesinkını ınceliyorum , kendime gore doğru olanları mutlaka alıyorum , ama senden inanılmaz cok sey ogrendım , şimdi oglum ıcınde cok faydalı oldu bu yazışmamız çünkü onlar daha melek gercekten biz ne verirsek o , doğru olanı yapmamız lazım , her sey ıcın sagol cnm .

Turkish candy portakal suyuda yanlış diyor çocuk ıcın sırf şekermiş
kızıma sıkmıyorum onun kilosu iyi ,oğlum zayıf diye sıkıyorum ,posasını süzmüyorum,sıkar sıkmaz da içiriyorum,bu şekilde olursa bence mantıken zararı olmaz

ne demek canım sen de sağol:) allah oğluşunla uzun ömürler nasip etsin:)

Slm hanımlar akşam yemeğimi şimdi yedim
Bi kase dolusu lahana Çorbası yağsız biraz Mısır unu var içinde
6 olmadan meyve yerim

kızıma sıkmıyorum onun kilosu iyi ,oğlum zayıf diye sıkıyorum ,posasını süzmüyorum,sıkar sıkmaz da içiriyorum,bu şekilde olursa bence mantıken zararı olmaz
cocugum cok zor bır çocuk zambakcım , allahım affetsin onun hakkında böyle konuşuyorum ama her seyı problem , belki kızın yıyordur , benımkı yemıyor bundan sebep sıkıyordum zaten cnm ,

cocugum cok zor bır çocuk zambakcım , allahım affetsin onun hakkında böyle konuşuyorum ama her seyı problem , belki kızın yıyordur , benımkı yemıyor bundan sebep sıkıyordum zaten cnm ,
posasını katsan içmez mi?ben oğluma öyle yapıyorum,başlarda posası ağzına geldikçe huylanıyordu ama artık alıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…