evet en doğrusu o olur heralde:)Bir gun yumurta bır gun sut olayı yapayım o zaman canım , ıhlamur sever ama benım hergun ıhlamur yapmaya ve onu ılıtmaya vaktım olmaz sabahları ama hafta sonları ıcın güzel bir secım . Birde sabahları o zaman kahvatılık + meyve yedıreyım o zaman ,
diğer öğünlerde yemiyosan dengelersin ya sıkıntı olmaz:)ben ekmeksız yumurta , peynır, zeytın ( hele zeytın ) yıyemem sanırım canım diğer ogunlerde ekmegı bıraktım zatende kahvaltılarda doymam gıbıde geliyor , bakalım uygun bır zamanda onuda deneyecegım , su an hıc cekıcı gelmiyor :)
ben oğluma her sabah omletle taze portakal sıkıyorum demir alımı daha iyi olsun diye bunu daha önce duymuştumTurkısh cady sagol canım ya , çok şaşırdım , ne hatalar yapmışım oğluma ılık sutun ıcıne bal koyup ıcırıyordum hepsüt ile yumurtayı hep oğluma veriyordum , nasıl olacak çocuğumun kahvaltıları hep yanlışmış , portakal suyu ıle mı kahvaltı yaptırsam ya (( üzüldüm gerçekten bilmiyorumdum bunları . Tesekkur ederim canım ya dikkat edeyım bundan sonra ,
zaten kendımden hıssedıyordum , kansızlık var bende , et ve yoğurt cok severım, yesıl sebzelerle yoğurt yemeyıde, bundan sonra hep dıkkat edecegım ,
Gercekten cok sagol Sevgicim .
pirinç pilavı kadar değil ama yine de haftada 2 den fazla önerilmiyor:)of bende çok severim etli bulguru,bulgur pilav kadar zararlı değil mi kızlar.
of bende çok severim etli bulguru,bulgur pilav kadar zararlı değil mi kızlar.
Turkish candy portakal suyuda yanlış diyor çocuk ıcın sırf şekermişben oğluma her sabah omletle taze portakal sıkıyorum demir alımı daha iyi olsun diye bunu daha önce duymuştum
portakalı ufak ufak lokmalar halinde doğrayıp verebilirsin aslında çatalla yemek hoşuna gidebilir:)Turkish candy portakal suyuda yanlış diyor çocuk ıcın sırf şekermiş
bi ebeveyn olmasam da çocuk sahibi olanları çok iyi anlıyorum:) doğru bildiğimiz o kadar yanlış var ki, bir kaçını düzeltmene sebep olduysam ne mutlu:)sagol güzelim yardımların için açıkçası oğlum benden daha önemli onun beslenmesinde hata yapmak hic istemiyorum
en son 84.800 galiba geçen çarşamba.geçen hafta çarşamba oğlumu erzuruma doktora götürdüğüm orada ve ertesi gün baya çozuttum korkudan hiç tartılmadan yemin etmiştim.Ay ben senin kilonu xok merak ediyorum en son tartildiginda kac kilo odin canim
evet daha öncede soyledığim gibi canım senden cok sey ogrendım su kısa zaman zarfında , menülerini hep ınceliyorum , sadece senın degıl tabıkı burada herkesinkını ınceliyorum , kendime gore doğru olanları mutlaka alıyorum , ama senden inanılmaz cok sey ogrendım , şimdi oglum ıcınde cok faydalı oldu bu yazışmamız çünkü onlar daha melek gercekten biz ne verirsek o , doğru olanı yapmamız lazım , her sey ıcın sagol cnm .bi ebeveyn olmasam da çocuk sahibi olanları çok iyi anlıyorum:) doğru bildiğimiz o kadar yanlış var ki, bir kaçını düzeltmene sebep olduysam ne mutlu:)
kızıma sıkmıyorum onun kilosu iyi ,oğlum zayıf diye sıkıyorum ,posasını süzmüyorum,sıkar sıkmaz da içiriyorum,bu şekilde olursa bence mantıken zararı olmazTurkish candy portakal suyuda yanlış diyor çocuk ıcın sırf şekermiş
ne demek canım sen de sağol:) allah oğluşunla uzun ömürler nasip etsin:)evet daha öncede soyledığim gibi canım senden cok sey ogrendım su kısa zaman zarfında , menülerini hep ınceliyorum , sadece senın degıl tabıkı burada herkesinkını ınceliyorum , kendime gore doğru olanları mutlaka alıyorum , ama senden inanılmaz cok sey ogrendım , şimdi oglum ıcınde cok faydalı oldu bu yazışmamız çünkü onlar daha melek gercekten biz ne verirsek o , doğru olanı yapmamız lazım , her sey ıcın sagol cnm .
cocugum cok zor bır çocuk zambakcım , allahım affetsin onun hakkında böyle konuşuyorum ama her seyı problem , belki kızın yıyordur , benımkı yemıyor bundan sebep sıkıyordum zaten cnm ,kızıma sıkmıyorum onun kilosu iyi ,oğlum zayıf diye sıkıyorum ,posasını süzmüyorum,sıkar sıkmaz da içiriyorum,bu şekilde olursa bence mantıken zararı olmaz
posasını katsan içmez mi?ben oğluma öyle yapıyorum,başlarda posası ağzına geldikçe huylanıyordu ama artık alıştıcocugum cok zor bır çocuk zambakcım , allahım affetsin onun hakkında böyle konuşuyorum ama her seyı problem , belki kızın yıyordur , benımkı yemıyor bundan sebep sıkıyordum zaten cnm ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?