4 Aylık kilo verme yarışması

Yeni
Sm kızlar
Iki küçük elma biraz da kaşar peyniri yedim veee bitti

cocugum cok zor bır çocuk zambakcım , allahım affetsin onun hakkında böyle konuşuyorum ama her seyı problem , belki kızın yıyordur , benımkı yemıyor bundan sebep sıkıyordum zaten cnm ,
Tatlım yanlış anlama ama çocuğun için böyle konuşma benimde oğlum çok zor sürekli dile getirmiyorum Allah'ım başka sıkıntı vermesin
Çocuk bunlar ya herşeyi yapacaklar ki çocuk olmanın tadına varsınlar
Sende kendini rahatlat biraz bi kaç yıl sonra bu hallerinden eser olmayacak

merhaba kızlar bugün ki menü m
sabah 2 dilim tam buğday ekmeği ve peynir
öğle sadece çorba
aralarda sürekli tarçınlı su ve ıhlamur içtim tatlı krizlerim çok fazla Akşam da eve gidince karar vereceğim

haklısın Yakamozcum ama o kadar üzülüyorumki arada düşünmekten kendimi alamıyorum ama sen haklısın allah başka dert vermesın . Inanırmısın daha bır yere gidip rahat oturduğum olmadı ,evdede hep sıkıntı , doktora goturecegım zaten , allahım affetsın benı gerçekten zor çocuk dediğim için sende sagol destegın ıcın , o sıkıntılı olduğum gun bana okadar destek oldunkı allaha cok dua ettım senın ıcın .

kızlar resım nasıl yukluyorsunuz , fotoğraf işaretine basıyorum olmuyor , dosya yükle kısmında hata verıyor ?

kızlar resım nasıl yukluyorsunuz , fotoğraf işaretine basıyorum olmuyor , dosya yükle kısmında hata verıyor ?
ben telefondan giriyorum fotoğraf yükleyeceğim zaman dosya yükle kısmından yüklüyorum. bilgisayarda linklerle falan uğraşmak gerekiyor sanırm

Buna izin vermicem

Gorcez canim sen toparlanmazsan oyle gibi görünüyor

bu da menum
sabah
1 dilim ekmek
peynir

oglen
1 tabak yesilligi bol patates salatasi
2-3catal da yumurta

aksam erken oldu ama yedim bile napalim
tavuk gogusu haslama
salata
tursu

ara
kaysi ve yesilcay olacak

Kesinlikle suçuk ve turevi besinlerdeki yaglar cozulmeden kana karistigi icin
Ve cok yagli oldugu icin Ilerde kolestrol vs tetikliyormus
Ama tabiki tercih meselesi
Ben evime almiyorum canim bak bu konuda da hemfikir olduk yine
bende almiyorum

hadi arttır arttır,1400 bekliyorum ben senden veya 1500
benden 1400 cikmaz 1100 zorlayacam basarirsam haftaya 1200

Şoklardayım
Bi kaç gündür harika gidiyorsun
Menülerin Şahane eee 7 li rakamlar da hiç uzak değil bence

Canim ne guzel seyler paylasmissin
iyiki tanimisiz seni
bak Bunlarin cogunu bilmiyorum

Bende Öyleyim canım bir yere gidiyorsam bi mutluyum bi mutsuz anı anını tutmuyor
Ne yapalım kız çocuk bunlar bi iki yıl daha koşarız peşlerinden Canları Sağolsun

Şoklardayım
Bi kaç gündür harika gidiyorsun
Menülerin Şahane eee 7 li rakamlar da hiç uzak değil bence

Ben de soklardayim canim. kendimden beklemiyordum ama oluyormus. Evet 7 li rakamlara cok az kaldi insallah 6 larda hemencik gelecek. Birakmak yok artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…