Canım bakalım herseyi deneyecegım artık , teşekkürler canımposasını katsan içmez mi?ben oğluma öyle yapıyorum,başlarda posası ağzına geldikçe huylanıyordu ama artık alıştı
Tatlım yanlış anlama ama çocuğun için böyle konuşma benimde oğlum çok zor sürekli dile getirmiyorum Allah'ım başka sıkıntı vermesincocugum cok zor bır çocuk zambakcım , allahım affetsin onun hakkında böyle konuşuyorum ama her seyı problem , belki kızın yıyordur , benımkı yemıyor bundan sebep sıkıyordum zaten cnm ,
Buna izin vermicemSeni de gececem
haklısın Yakamozcum ama o kadar üzülüyorumki arada düşünmekten kendimi alamıyorum ama sen haklısın allah başka dert vermesın . Inanırmısın daha bır yere gidip rahat oturduğum olmadı ,evdede hep sıkıntı , doktora goturecegım zaten , allahım affetsın benı gerçekten zor çocuk dediğim için sende sagol destegın ıcın , o sıkıntılı olduğum gun bana okadar destek oldunkı allaha cok dua ettım senın ıcın .Tatlım yanlış anlama ama çocuğun için böyle konuşma benimde oğlum çok zor sürekli dile getirmiyorum Allah'ım başka sıkıntı vermesin
Çocuk bunlar ya herşeyi yapacaklar ki çocuk olmanın tadına varsınlar
Sende kendini rahatlat biraz bi kaç yıl sonra bu hallerinden eser olmayacak
senı taktır ediyorum bu saatten sonra bir şey yemıyorsun , helal sana vallahıYeni
Sm kızlar
Iki küçük elma biraz da kaşar peyniri yedim veee bitti
ben telefondan giriyorum fotoğraf yükleyeceğim zaman dosya yükle kısmından yüklüyorum. bilgisayarda linklerle falan uğraşmak gerekiyor sanırmkızlar resım nasıl yukluyorsunuz , fotoğraf işaretine basıyorum olmuyor , dosya yükle kısmında hata verıyor ?
Buna izin vermicem
bende almiyorumKesinlikle suçuk ve turevi besinlerdeki yaglar cozulmeden kana karistigi icin
Ve cok yagli oldugu icin Ilerde kolestrol vs tetikliyormus
Ama tabiki tercih meselesi
Ben evime almiyorum canim bak bu konuda da hemfikir olduk yine
benden 1400 cikmazhadi arttır arttır,1400 bekliyorum ben senden veya 1500
ŞoklardayımGorcez canim sen toparlanmazsan oyle gibi görünüyor
bu da menum
sabah
1 dilim ekmek
peynir
oglen
1 tabak yesilligi bol patates salatasi
2-3catal da yumurta
aksam erken oldu ama yedim bile napalim
tavuk gogusu haslama
salata
tursu
ara
kaysi ve yesilcay olacak
Canim ne guzel seyler paylasmissinİşte doğru beslenme için bazı tavsiyeler:
- Demirli gıdalar kalsiyumlu gıdalarla birlikte tüketilmemeli. Yani et yemekleriyle ayran içmek, ıspanağı yoğurtla tüketmek yanlış.
- Pekmez ve yoğurt, süt ile yumurta birlikte tükeltilmemeli.
- Balı sıcak su ve sütle tüketmek bir başka yanlış. Bu durumda, baldaki protein, mineral ve enzimler kayboluyor.
- C vitamini içeren gıdalar da mümkünse her öğünde bulunmalı. Bunu da sabah kahvaltısında söğüş olarak, öğle ve akşam yemeklerinde de sebze yemeği ya da salata olarak yapmak gerekiyor.
Vücut Direncini Artırmak İçin Reçete
8 tatlı kaşığı yoğurt, 6 tatlı kaşığı yulaf ezmesi, 3 tatlı kaşığı ezilmiş ceviz ve 1 tatlı kaşığı bal.aktayarda sea44
Bende Öyleyim canım bir yere gidiyorsam bi mutluyum bi mutsuz anı anını tutmuyorhaklısın Yakamozcum ama o kadar üzülüyorumki arada düşünmekten kendimi alamıyorum ama sen haklısın allah başka dert vermesın . Inanırmısın daha bır yere gidip rahat oturduğum olmadı ,evdede hep sıkıntı , doktora goturecegım zaten , allahım affetsın benı gerçekten zor çocuk dediğim için sende sagol destegın ıcın , o sıkıntılı olduğum gun bana okadar destek oldunkı allaha cok dua ettım senın ıcın .
Bende cogu seyi burada ogrndim canim birlikten kuvvet dogar:))Canim ne guzel seyler paylasmissin
iyiki tanimisiz seni
bak Bunlarin cogunu bilmiyorum
Cok güzel bir menü tatlım , çıkıyorum , herkese ıyı aksamlar :)Aksam yemegim kizlar:)Eki Görüntüle 1433185
iyi akşamlarCok güzel bir menü tatlım , çıkıyorum , herkese ıyı aksamlar :)
Şoklardayım
Bi kaç gündür harika gidiyorsun
Menülerin Şahane eee 7 li rakamlar da hiç uzak değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?