Bende o moddayim ve regl doneminde olmama ragmrn cikolataya hayir diyebildim bugun :)))Şu 5 kiloyu da verip koruma evresine geçmek istiyorum artık bide 38 beden olmak tabi
Nasil bi ortamdaydin bilmiyorum ama belli ki reddedemeyecegin bi ortamdaydin bunlari yarin hafif gecirerek telafi edebilirsin ancak maalesef:/ yuruyusle sporla pek mumkun degil canim yarin dengelersin:)Iyi akşamlar kızlar çok yoğun bir gün olduğu için anca girebildim hepinizi kudum süper motive siniz maşallah menu söyle
sabah
1 dl tt ekmek
1 CK bal
1 kk peynir
şekersiz cay
ara
4 badem
sekersiz cay
öğle
1 kepekli peynirli sandviç
dersler arasında öğrencilerle soru çözerken sadece bunu yiyebildim
akşam
karnı bahar fırında
1 parça tavuk eti
Ara çayın yanında
1 tuzlu küçük puaca
1 küçük dilim kek
2 yk kısır
çok canım çekti en az bukadar yyiyebildim kendimi frenleye medim yorum larını açığım
yürüyüş umu yaptım çok yorgun olmama ramen
TebriklerBende o moddayim ve regl doneminde olmama ragmrn cikolataya hayir diyebildim bugun :)))
Bende gecen hafta oyleydim pazartesi yeni bi baslangic yaptim topik actim o gunden beri cok iyi gidiyorum sorumluluk duygusu iyi geldi:)Tebrikler
İşte bazen benim dünyaları yiyesim geliyor onlar da olmasa daha iyi gitcem
Ya evet buraya yazma düşüncesi mükemmel frenliyor insanı ne yüzle yazarım diyorum utanıp yemiyorum benBende gecen hafta oyleydim pazartesi yeni bi baslangic yaptim topik actim o gunden beri cok iyi gidiyorum sorumluluk duygusu iyi geldi:)
Evet tam bi motivasyon kaynagi:))Ya evet buraya yazma düşüncesi mükemmel frenliyor insanı ne yüzle yazarım diyorum utanıp yemiyorum ben
Kimsecikler yok bugünde yaaEvet tam bi motivasyon kaynagi:))
Evet canım haklısın yarın bakalım nasıl dengeleri mNasil bi ortamdaydin bilmiyorum ama belli ki reddedemeyecegin bi ortamdaydin bunlari yarin hafif gecirerek telafi edebilirsin ancak maalesef:/ yuruyusle sporla pek mumkun degil canim yarin dengelersin:)
Ekmegi cikar yarin sabah yesilligi bol bi kahvalti yap oglen tavuk corba yogurt yada salata olabilir. Aksamda corba ve bol malzemeli salata ve istege gore haslama bi sebze. Aralarda yesil cay. Kapatirsin acigi:)Evet canım haklısın yarın bakalım nasıl dengeleri m
Ben de o kadar spor yaptım şimdi on dakikalık namazı kılmak zor geliyor hep şeytan işte
Arada bir olabilir bence afiyet olsunIyi akşamlar kızlar çok yoğun bir gün olduğu için anca girebildim hepinizi okudum süper motive siniz maşallah menu söyle
sabah
1 dl tt ekmek
1 CK bal
1 kk peynir
şekersiz cay
ara
4 badem
sekersiz cay
öğle
1 kepekli peynirli sandviç
dersler arasında öğrencilerle soru çözerken sadece bunu yiyebildim
akşam
karnı bahar fırında
1 parça tavuk eti
Ara çayın yanında
1 tuzlu küçük puaca
1 küçük dilim kek
2 yk kısır
çok canım çekti en az bukadar yyiyebildim kendimi frenleye medim yorum larını açığım
yürüyüş umu yaptım çok yorgun olmama ramen
Hep öyle oluyor zaten bende bugün öğle Namazını zar zor kıldım kendi kendime bahane üretiyorum ama Şeytanın bacağını kırdımBen de o kadar spor yaptım şimdi on dakikalık namazı kılmak zor geliyor hep şeytan işte
Cok uzun yapinca kabizlik yapiyo canim dikkat et:)Bende yarın sırf protein diyeti yapıcam iyi geçerse 3 gün yapmak istiyorum
Kilo vermeye adapte olabilmek başka bişey ya ben de bu ara çok iyiyim. bu aksma balik kizarttim yemedim. esim Sevdigim Kadayif tatlisindan aldi yemedim. Tatlitambakla sozlesmistik.mart 15 e kadar. Tabi o gizli gizli götürmüyorsa ama yok götürmüyordur oda toplandiBende o moddayim ve regl doneminde olmama ragmrn cikolataya hayir diyebildim bugun :)))
Biliyorum canım 3 gün sadece o da yapabilirsemCok uzun yapinca kabizlik yapiyo canim dikkat et:)
Farkettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?