Ama silmedim devam etmek istersn carsambalari bildirim yapmalisin.peki sagol
Ama silmedim devam etmek istersn carsambalari bildirim yapmalisin.
vaybe insanlar ne kadar dikkatli neler dusunuluyor.ben bile sismanken sisman insan gorunce aciyarak bakiyordumİnşallah canım geçen sene eşim kilolu olanların Ayakları bile hep içe basar bak dikkat et dedi düşün kemiklerin ne kadar zorlandığını dedi ve gerçekten doğru hepsini geç sağlık için Şart canım
Oww sporun hakkini vermissin masallah sanaSelam fit bayanlaaarrrr...
Menüm
sabah 07:30 haşlanmış yumurta bir bardak süt ve iki zeytin
akşam 16:00 bir kepçe şehriye çorbası.
Gelelim spoooraaaaa...
45 dakika yürüyüş
45 dakika leslie 3 mil
15 dakika plates
100 sguat.
Tam canm rica edermben pazartesılerı tartılıyorum ona gore ayarldım kendımı cok sagol yınede tesekkur ederım
Tam canm rica ederm
Bu işe yarar aslinda ama korkarim ilk üce girerimmesela kaçamak yapanı 3 uyarıdan sonra listeden sil hahah
Tamam canim olur öyle yapalimkolay gelsın hepmızeıstersen pazartesı tartgımı burda yazarım uayarsa
işte sırf bu korku yüzünden kaçamak yapmazsın ne güzel hahaBu işe yarar aslinda ama korkarim ilk üce girerimsonra topik ortada kalir
pekı ozmn anlastıkTamam canim olur öyle yapalim
iyi geceler tontiş.Iyi geceler kızlar ben yatar
eger iradem zayifsa o an gizli yerim burada yazmam bide yemiyorm filan derim sizlere sonra.zayiflayamam utancimdan yalandan kilo verdigimi yazarim sonra ayikla pirincin tasini.işte sırf bu korku yüzünden kaçamak yapmazsın ne güzel haha
anlastikpekı ozmn anlastık
iyi geceleriyi geceler hanımlar
anaaa entrikalara bakeger iradem zayifsa o an gizli yerim burada yazmam bide yemiyorm filan derim sizlere sonra.zayiflayamam utancimdan yalandan kilo verdigimi yazarim sonra ayikla pirincin tasini.
anlastikson kilonu alayim o zaman
iyi geceler
eger iradem zayifsa o an gizli yerim burada yazmam bide yemiyorm filan derim sizlere sonra.zayiflayamam utancimdan yalandan kilo verdigimi yazarim sonra ayikla pirincin tasini.
anlastikson kilonu alayim o zaman
iyi geceler
Spor yapıyorum kizlar bakmayin oyle
Kimsecikler yok bugünde yaa
canım zor bısı değil crs ıstersen bı daha tartıl..pzt kendıne crs buraya tartılmış olursun..yıne de sen bılırsın tabııBen sizi engellemeyim benim tarti günüm size uymuyor ayak bagi olmiyim size başarılar grupta olmasamda arada ziyarete gelrm
İNŞALLAH hepimiz Hayalini kurduğumuz bedene duseriz hocakalin; )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?