- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Kilo vermeye adapte olabilmek başka bişey ya ben de bu ara çok iyiyim. bu aksma balik kizarttim yemedim. esim Sevdigim Kadayif tatlisindan aldi yemedim. Tatlitambakla sozlesmistik.mart 15 e kadar. Tabi o gizli gizli götürmüyorsa ama yok götürmüyordur oda toplandi
Kızlar bişey paylaşmak istiyorum
Geçende biri 59 dan fazla görünüyorsun dedi bana da öyle geliyo 3 hafta önce ki ölçülerimi vericem yorum yaparmısınız
Bel 75
Simit 83
Kalça 94
Göğüs 93
Ne güzel menü istikrarlısın başaracagına inaniyorum canim.sporda o biçimİyi akşamlar bayanlaaaar
Kahvaltım:3 kasık yulaf ezmesi(pişmiş)
2 kaşık süt,kivi,yerli muz,çilek,üzerine tarçın
Öğle yemeğim:1 kase yogurt ve tarhana çorbası,1 tabak pırasa yemeği
Ara öğünde:1 fincan sütlü kahve(sekersiz)
1 ç.k siyah kuru üzüm,2 kuru erik
1 ç.b leblebi
Akşam:1 kase yogurt,1 kase mercimek çorbası
3 tane etsiz lahana dolması
GELELİM SPORAA:1 saat yürüdüm,10 dk parktaki aletlerden yaptım,leslie 2 mil yaptım
Buradayım canım merak etme kaçamak yok bol koşturmalı bir gün olduNaz nerelerdesin insallah kacamak yapmiyorsundur
Teşekkürler inşallahNe güzel menü istikrarlısın başaracagına inaniyorum canim.sporda o biçim
Illa yicen yani. Neyse ye nefsin doysun.yedikten sonra hemen karar ver bir ay daha yeme :) kacamak hedefe yakin olanlarin hakki bizim değilAy yok canim yemiyorum bugun kendimi zor frenledim zaten. Ama mart 15 te guzel bir tatli beni bekler
evet kendimi çok iradeli hissediyorum:) burdan kopmamak da etkili bu arada. bi yandan size bi yandan kendi topiğime olan sorumluluğum da geliştirdi bunu:)Kilo vermeye adapte olabilmek başka bişey ya ben de bu ara çok iyiyim. bu aksma balik kizarttim yemedim. esim Sevdigim Kadayif tatlisindan aldi yemedim. Tatlitambakla sozlesmistik.mart 15 e kadar. Tabi o gizli gizli götürmüyorsa ama yok götürmüyordur oda toplandi
tamam o zaman:)Biliyorum canım 3 gün sadece o da yapabilirsem
Allah'tan emziriyoruz canım yoksa biz tatlı canavarları neyapardıkIlla yicen yani. Neyse ye nefsin doysun.yedikten sonra hemen karar ver bir ay daha yeme :) kacamak hedefe yakin olanlarin hakki bizim değil
Sen hele bi oyalanmadan iyice zayifla daha neler duyarsinÖğlen
1dilim kek
Yoğurtlu Patlıcan salatası
Küçük bir poğaça
Akşam
4yemek kaşığı ıspanak
1kase çorba salata
1küçük çikolata
Kızımı okula yetiştirebilmek için tam 12 dkk koştum kızlar dönüşte 25 dkk tempolu Yürüdüm bugün arkadaşa gitmiştim Öğlen ondan böyle oldu ama diğer günlere göre süperim...
Heee bu arada olmayan bi eteğim vardı bugün oldu tabi çok mutlu oldum akşam eşim gelince bile ilk dediği etek giyinmişsin oldu
Allah'tan emziriyoruz canım yoksa biz tatlı canavarları neyapardıkIlla yicen yani. Neyse ye nefsin doysun.yedikten sonra hemen karar ver bir ay daha yeme :) kacamak hedefe yakin olanlarin hakki bizim değil
İnşallah canım geçen sene eşim kilolu olanların Ayakları bile hep içe basar bak dikkat et dedi düşün kemiklerin ne kadar zorlandığını dedi ve gerçekten doğru hepsini geç sağlık için Şart canımSen hele bi oyalanmadan iyice zayifla daha neler duyarsin. Ben bir aydir farkettim disari cikip gezdigimde vs eskisi gibi yorulmuyorum .dinç kaliyorum bu çok güzel yorulmamak
Kesinlikle Varım derim canım zaten çok oyalandım bentüm sayfaları okudum yoruldum inanın bence 2.ayın son haftası güzel sonuçlar alacağız. mart ayında katı kurallar koyalım nedersiniz.
peki sagolBizim carsamba basta yazmistim . Yazmayan siliniyor diye ama gunlugunu acmissin zaten hayirli olsun .
Ben esimi tembihledim almiyor rahatladim bugun cani cekmis almis bisey demedimAllah'tan emziriyoruz canım yoksa biz tatlı canavarları neyapardık
Oluuur nasil kurallar acabatüm sayfaları okudum yoruldum inanın bence 2.ayın son haftası güzel sonuçlar alacağız. mart ayında katı kurallar koyalım nedersiniz.
mesela kaçamak yapanı 3 uyarıdan sonra listeden sil hahahOluuur nasil kurallar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?