4 Aylık kilo verme yarışması

Ay yok canim yemiyorum bugun kendimi zor frenledim zaten. Ama mart 15 te guzel bir tatli beni bekler

Kızlar bişey paylaşmak istiyorum
Geçende biri 59 dan fazla görünüyorsun dedi bana da öyle geliyo 3 hafta önce ki ölçülerimi vericem yorum yaparmısınız
Bel 75
Simit 83
Kalça 94
Göğüs 93

Ay ben hic anlamam ölçülerden canim yaaa

Ne güzel menü istikrarlısın başaracagına inaniyorum canim.sporda o biçim

Öğlen
1dilim kek
Yoğurtlu Patlıcan salatası
Küçük bir poğaça
Akşam
4yemek kaşığı ıspanak
1kase çorba salata
1küçük çikolata
Kızımı okula yetiştirebilmek için tam 12 dkk koştum kızlar dönüşte 25 dkk tempolu Yürüdüm bugün arkadaşa gitmiştim Öğlen ondan böyle oldu ama diğer günlere göre süperim...
Heee bu arada olmayan bi eteğim vardı bugün oldu tabi çok mutlu oldum akşam eşim gelince bile ilk dediği etek giyinmişsin oldu

evet kendimi çok iradeli hissediyorum:) burdan kopmamak da etkili bu arada. bi yandan size bi yandan kendi topiğime olan sorumluluğum da geliştirdi bunu:)

Biliyorum canım 3 gün sadece o da yapabilirsem
tamam o zaman:)
vücut ölçüleri hakkında pek bilgim yok canım ama ben 59 kilo göğüs bölgem 85-86 civarı oradan pay biç.
bi de benim üst bölgem her zman alt bölgeme göre ince olmuştur onu da göz ardı etme:)
diğerlerini ölçmedm hiç

Sen hele bi oyalanmadan iyice zayifla daha neler duyarsin . Ben bir aydir farkettim disari cikip gezdigimde vs eskisi gibi yorulmuyorum .dinç kaliyorum bu çok güzel yorulmamak

Sen hele bi oyalanmadan iyice zayifla daha neler duyarsin . Ben bir aydir farkettim disari cikip gezdigimde vs eskisi gibi yorulmuyorum .dinç kaliyorum bu çok güzel yorulmamak
İnşallah canım geçen sene eşim kilolu olanların Ayakları bile hep içe basar bak dikkat et dedi düşün kemiklerin ne kadar zorlandığını dedi ve gerçekten doğru hepsini geç sağlık için Şart canım

bugün paylaştığım menüler dışında saat 3 te bi ara yaptım 2 kuru kayısı bi avuç kadar ceviz.
onun dışında 2 kupa yeşilçay 2 kupa hibisküs 2 kupa da melisa/adaçayı karışımı bir kupada sade kahve içtim.
2 litre su bitti ve 20 dk tempolu egzersiz-pilates karışımı birşey yaptım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…