Tatlim bende bir mezura alip olcucem en kisa zamandaKızlar bişey paylaşmak istiyorum
Geçende biri 59 dan fazla görünüyorsun dedi bana da öyle geliyo 3 hafta önce ki ölçülerimi vericem yorum yaparmısınız
Bel 75
Simit 83
Kalça 94
Göğüs 93
Sagol canim begenine layik olmaya calisacagimSeninde menülerin genelde cok güzel zaten Seacım , burada menusunu beğenerek takıp ettıgım 2-3 kısıden birisin sende zaten tatlım
yap canim.niye yapmiyorsun..bak ben bugun cikicam.Allah izin verirse..hava guzel bu havalar kacmazcanımm bırde ben yapabılsemm..en azından yuruyuss(
Seni seni görüşecez seninle ben bi vereyim kilolarımı
Teşekkür ederim canım ama spor ŞartTatlim bende bir mezura alip olcucem en kisa zamanda
Bu arada 59 kilo olan herkes ayni dur max
Ama sende 75 kilo birinden elbetteki zayif durursun
Ben iri kemikli olmama ragmen
75 kilo ile 65 kilo luk halim arasinda cok fark var
Olculerinde abarti yok bence
Demi entrika daha zor stresliCanim bu kadar seyi dusunup yapmaktansa
Diyeti bozmamak daha kolay geldi bana
yakamoz normal ölçülerin ne olması gerektiğini tam bilmiyorum ama,ben 60 kiloyum,boyumuz aynıTeşekkür ederim canım ama spor Şart
Evime bi gideyim de başlıcam
Nasil beslendin de boyle oldu kendine bile itiraf etmeden neler yedin soyle bakalim. Su da ictin mi yeterinceTartıldım bugün +600 ilk defa + gördümçok moralim bozuk altıları göremedim gene
Bende bugun mezura ile ölçeyim size yazayim. Benim gögsum 59 larda iken 80 di.Kisiden kisiye degisiyorTatlim bende bir mezura alip olcucem en kisa zamanda
Bu arada 59 kilo olan herkes ayni dur max
Ama sende 75 kilo birinden elbetteki zayif durursun
Ben iri kemikli olmama ragmen
75 kilo ile 65 kilo luk halim arasinda cok fark var
Olculerinde abarti yok bence
Merhaba arkadaslar bende araniza katilmak istiyorum...
merhaba hosgeldin aramiza. ekleycgm listyeYas 23
Boy 1.72
Kg 72
Hedef 62
Tesekkur ederim hosbulduk...özel.yaptiginiz seyler varmi diyet yaninda benim sorunm basen oldugu icin basen bacak egzersizleri yapiyorum.merhaba hosgeldin aramiza. ekleycgm listye
Evet coook ama cooook dikkat ettim 2 nedeni olabilir 1. Adet olmuyorum 3 aydır 2.oruc tutuyorum sahuru yapıp yatyorum gün içinde egzersiz yapmıyorum allahtan son 2 gün kaldı umarım değişme olurNasil beslendin de boyleoruç tutu kendine bile itiraf etmeden neler yedin soyle bakalim. Su da ictin mi yeterince
herkes kafasına göre takılıyo canım kime ne iyi geliyosa. egzersiz olarak benmde basen eritmeye ihtiyacım var ama ne yapacağımı bilmiyorum basenlerimi eriten alt bacaklarımı şişiriyo:/Tesekkur ederim hosbulduk...özel.yaptiginiz seyler varmi diyet yaninda benim sorunm basen oldugu icin basen bacak egzersizleri yapiyorum.tavsiyeler varsa bununla.ilgili paylasirsaniz sevinirim
Turkishcandy yazmis canimTesekkur ederim hosbulduk...özel.yaptiginiz seyler varmi diyet yaninda benim sorunm basen oldugu icin basen bacak egzersizleri yapiyorum.tavsiyeler varsa bununla.ilgili paylasirsaniz sevinirim
neden adet olmuyor yeni dogummu yaptin eger oyleyse orucu neden tutuyorsun kafam karistiEvet coook ama cooook dikkat ettim 2 nedeni olabilir 1. Adet olmuyorum 3 aydır 2.oruc tutuyorum sahuru yapıp yatyorum gün içinde egzersiz yapmıyorum allahtan son 2 gün kaldı umarım değişme olur
benimde bacaklarim kalindir o sebeple bacak egzersizlerini biraktim.yuruyus yapiyorum firsat oldukca insallah bu kalinlastirmazherkes kafasına göre takılıyo canım kime ne iyi geliyosa. egzersiz olarak benmde basen eritmeye ihtiyacım var ama ne yapacağımı bilmiyorum basenlerimi eriten alt bacaklarımı şişiriyo:/
en güzeli yuruyus canım butun vücudu calıstırıyorTurkishcandy yazmis canim
neden adet olmuyor yeni dogummu yaptin eger oyleyse orucu neden tutuyorsun kafam karisti
benimde bacaklarim kalindir o sebeple bacak egzersizlerini biraktim.yuruyus yapiyorum firsat oldukca insallah bu kalinlastirmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?