4 Aylık kilo verme yarışması

Kızlar bişey paylaşmak istiyorum
Geçende biri 59 dan fazla görünüyorsun dedi bana da öyle geliyo 3 hafta önce ki ölçülerimi vericem yorum yaparmısınız
Bel 75
Simit 83
Kalça 94
Göğüs 93
Tatlim bende bir mezura alip olcucem en kisa zamanda
Bu arada 59 kilo olan herkes ayni dur max
Ama sende 75 kilo birinden elbetteki zayif durursun
Ben iri kemikli olmama ragmen
75 kilo ile 65 kilo luk halim arasinda cok fark var
Olculerinde abarti yok bence

Teşekkür ederim canım ama spor Şart
Evime bi gideyim de başlıcam

Bende bugun mezura ile ölçeyim size yazayim. Benim gögsum 59 larda iken 80 di.Kisiden kisiye degisiyor

Nasil beslendin de boyleoruç tutu kendine bile itiraf etmeden neler yedin soyle bakalim. Su da ictin mi yeterince
Evet coook ama cooook dikkat ettim 2 nedeni olabilir 1. Adet olmuyorum 3 aydır 2.oruc tutuyorum sahuru yapıp yatyorum gün içinde egzersiz yapmıyorum allahtan son 2 gün kaldı umarım değişme olur

Tesekkur ederim hosbulduk...özel.yaptiginiz seyler varmi diyet yaninda benim sorunm basen oldugu icin basen bacak egzersizleri yapiyorum.tavsiyeler varsa bununla.ilgili paylasirsaniz sevinirim
herkes kafasına göre takılıyo canım kime ne iyi geliyosa. egzersiz olarak benmde basen eritmeye ihtiyacım var ama ne yapacağımı bilmiyorum basenlerimi eriten alt bacaklarımı şişiriyo:/

Tesekkur ederim hosbulduk...özel.yaptiginiz seyler varmi diyet yaninda benim sorunm basen oldugu icin basen bacak egzersizleri yapiyorum.tavsiyeler varsa bununla.ilgili paylasirsaniz sevinirim
Turkishcandy yazmis canim

Evet coook ama cooook dikkat ettim 2 nedeni olabilir 1. Adet olmuyorum 3 aydır 2.oruc tutuyorum sahuru yapıp yatyorum gün içinde egzersiz yapmıyorum allahtan son 2 gün kaldı umarım değişme olur
neden adet olmuyor yeni dogummu yaptin eger oyleyse orucu neden tutuyorsun kafam karisti

herkes kafasına göre takılıyo canım kime ne iyi geliyosa. egzersiz olarak benmde basen eritmeye ihtiyacım var ama ne yapacağımı bilmiyorum basenlerimi eriten alt bacaklarımı şişiriyo:/
benimde bacaklarim kalindir o sebeple bacak egzersizlerini biraktim.yuruyus yapiyorum firsat oldukca insallah bu kalinlastirmaz

Turkishcandy yazmis canim

neden adet olmuyor yeni dogummu yaptin eger oyleyse orucu neden tutuyorsun kafam karisti

benimde bacaklarim kalindir o sebeple bacak egzersizlerini biraktim.yuruyus yapiyorum firsat oldukca insallah bu kalinlastirmaz
en güzeli yuruyus canım butun vücudu calıstırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…