canım zor bısı değil crs ıstersen bı daha tartıl..pzt kendıne crs buraya tartılmış olursun..yıne de sen bılırsın tabıı
tamam canım nasıl ıstersen bekliyoruz..Tatlım gunluk actim ona gore pzrtesi dedim bide çok gelemezsem diye düşündüm ama arada gelrm; ) cok sagol
ne kadar az yiyosun senSelam fit bayanlaaarrrr...
Menüm
sabah 07:30 haşlanmış yumurta bir bardak süt ve iki zeytin
akşam 16:00 bir kepçe şehriye çorbası.
Gelelim spoooraaaaa...
45 dakika yürüyüş
45 dakika leslie 3 mil
15 dakika plates
100 sguat.
kalçan iyi de üst bölgen kalın sankiKızlar bişey paylaşmak istiyorum
Geçende biri 59 dan fazla görünüyorsun dedi bana da öyle geliyo 3 hafta önce ki ölçülerimi vericem yorum yaparmısınız
Bel 75
Simit 83
Kalça 94
Göğüs 93
Gunaydın ,Eki Görüntüle 1433766
Gunaydin kizlarr
Tesekkur ederim seninkide iyi gorunuyor:)Gunaydın ,
Harika bir kahvaltı , gerçekten süper tatlım . Afiyet olsun
Seni seni görüşecez seninle ben bi vereyim kilolarımıiyi geceler tontiş.
teşekkür ederım canım senin onayın önemli benim için , inşallah senin kahvaltılarına benzer kahvaltılar yapabılecegım ilerde , önce hafta sonu denemek istiyorum , aslında birazda senınkı gıbı kahvaltı yapmak ıstıyorum cunku ekmeksiz zaten insanın yiyebilecegı yemek mıktarıda düşüyor , mesela ekmeksız ne kadar peynır yıyebılırım yada zeytın , ekmekle ınsan daha fazla mıktarlarda tuketıyor , ekmek yenilen yemegın mıktarınıda arttırıyor benceTesekkur ederim seninkide iyi gorunuyor:)
Evet canim bir de ekmek daha erken acikmana neden oluyo. Benim kahvaltimi ekmekle yersen kalorisini dusun bir de bu haliyle dusun:) ceviz zaten ekmkten aldigin vitamini sana fazlasiyla veriyo:)teşekkür ederım canım senin onayın önemli benim için , inşallah senin kahvaltılarına bnzer kahvaltılar yapabılecegım ilerde , önce hafta sonu denemek istiyorum , aslında birazda senınkı gıbı kahvaltı yapmak ıstıyorum cunku ekmeksiz zaten insanın yiyebilecegı yemek mıktarıda düşüyor , mesela ekmeksız ne kadar peynır yıyebılırım yada zeytın , ekmekle ınsan daha fazla mıktarlarda tuketıyor , ekmek yenilen yemegın mıktarınıda arttırıyor bence
Harika bir kahvalti canimEki Görüntüle 1433766
Gunaydin kizlarr
başaracağım tatlım başaracağım , senelerdir böyle geldi ama böyle gitmek zorunda değil , alışkanlık işte zaman gerekiyor ..Evet canim bir de ekmek daha erken acikmana neden oluyo. Benim kahvaltimi ekmekle yersen kalorisini dusun bir de bu haliyle dusun:) ceviz zaten ekmkten aldigin vitamini sana fazlasiyla veriyo:)
Buna Aynen katiliyorumEvet canim bir de ekmek daha erken acikmana neden oluyo. Benim kahvaltimi ekmekle yersen kalorisini dusun bir de bu haliyle dusun:) ceviz zaten ekmkten aldigin vitamini sana fazlasiyla veriyo:)
Seninde menülerin genelde cok güzel zaten Seacım , burada menusunu beğenerek takıp ettıgım 2-3 kısıden birisin sende zaten tatlımBuna Aynen katiliyorum
Ben de genel olarak ekmek pek tuketmiyorum 2 yumurta Peynir Sut falan yiyorum
Ama diyet bitince bazen yerim diye arada kahvalti da 1 dl yiyorum ve daha cabuk acikiyorum
Mesela bugun 1 dl yedim kesin 11 gibi gozum doner
Canim bu kadar seyi dusunup yapmaktansaeger iradem zayifsa o an gizli yerim burada yazmam bide yemiyorm filan derim sizlere sonra.zayiflayamam utancimdan yalandan kilo verdigimi yazarim sonra ayikla pirincin tasini.
anlastikson kilonu alayim o zaman
iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?