4 Aylık kilo verme yarışması

ne kadar az yiyosun senhasta olmayasın yok yok valla hasta olursun yediklerin ancak 200 kalori falan,doktorlar 1000 kaloriden aşağısı tehlikeli olduğunu söylüyor,hem vücudun kıtlık moduna girer kilo da veremezsin,versende istediğin gibi veremezsin

Kızlar bişey paylaşmak istiyorum
Geçende biri 59 dan fazla görünüyorsun dedi bana da öyle geliyo 3 hafta önce ki ölçülerimi vericem yorum yaparmısınız
Bel 75
Simit 83
Kalça 94
Göğüs 93
kalçan iyi de üst bölgen kalın sanki

Tesekkur ederim seninkide iyi gorunuyor:)
teşekkür ederım canım senin onayın önemli benim için , inşallah senin kahvaltılarına benzer kahvaltılar yapabılecegım ilerde , önce hafta sonu denemek istiyorum , aslında birazda senınkı gıbı kahvaltı yapmak ıstıyorum cunku ekmeksiz zaten insanın yiyebilecegı yemek mıktarıda düşüyor , mesela ekmeksız ne kadar peynır yıyebılırım yada zeytın , ekmekle ınsan daha fazla mıktarlarda tuketıyor , ekmek yenilen yemegın mıktarınıda arttırıyor bence

Evet canim bir de ekmek daha erken acikmana neden oluyo. Benim kahvaltimi ekmekle yersen kalorisini dusun bir de bu haliyle dusun:) ceviz zaten ekmkten aldigin vitamini sana fazlasiyla veriyo:)

Evet canim bir de ekmek daha erken acikmana neden oluyo. Benim kahvaltimi ekmekle yersen kalorisini dusun bir de bu haliyle dusun:) ceviz zaten ekmkten aldigin vitamini sana fazlasiyla veriyo:)
başaracağım tatlım başaracağım , senelerdir böyle geldi ama böyle gitmek zorunda değil , alışkanlık işte zaman gerekiyor ..

Buna Aynen katiliyorum
Ben de genel olarak ekmek pek tuketmiyorum 2 yumurta Peynir Sut falan yiyorum
Ama diyet bitince bazen yerim diye arada kahvalti da 1 dl yiyorum ve daha cabuk acikiyorum
Mesela bugun 1 dl yedim kesin 11 gibi gozum doner

Buna Aynen katiliyorum
Ben de genel olarak ekmek pek tuketmiyorum 2 yumurta Peynir Sut falan yiyorum
Ama diyet bitince bazen yerim diye arada kahvalti da 1 dl yiyorum ve daha cabuk acikiyorum
Mesela bugun 1 dl yedim kesin 11 gibi gozum doner
Seninde menülerin genelde cok güzel zaten Seacım , burada menusunu beğenerek takıp ettıgım 2-3 kısıden birisin sende zaten tatlım

sea44 tesekkur ederim:))
Evet diyet bittikten sonra birden bire ekmege yuklenmemek icin iyi fikir aslinda arada bir yemek:)
aktayarda yavas yavas degisirsin canim ben ekmegi birden bire kesmedim diyetimin ilk 4 ayinda kahvaltilarda iki dilim yiyodum. Daha sonra bir dilime dusurdum daha sonra tamamen biraktim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…