4 Aylık kilo verme yarışması

Hmm ben bu hikayeyi çok önce okumuştum ve evet beni etkilemişti o sensin demek süper bir başarı seni tebrikederim gerisinde verirsin çok azimlisin seni takip ediyorum ama bundan sonra daha dikkatli okucam yorumlarınİda beklerim

teşekkür ederim tabi kii:) sen de başarcaksın buna inan:)

Menüm:sabah 2 has. Yumurta 1 KK peynir 4 zeytin biraz yeşillik iki dilim kizarmis ekmek.öğle bir porsiyon ispanak bir kase yoğurt.ara bir bardak sut bir cay bardagi kuru meyve karisimi.aksam uç köfte yaninda salata.aksam yemeğini sekiz de yedim o yüzden günü kapattim.sadece bitki cayi.

Benim de bu hafta ipin ucununu tutmam gerekiyor. Çünkü her zaman haftada bir ara veriyorum ama bu hafta vermek istemiyorum.cumartesi günleri aramdi umarim yarin dayanabilirim.cunku ara verince toparlayamiyorum çok yiyorum.

Boyum 1.60 kilom 101.7 hedefim 75 canim.
Hoş geldin arkadaşım kırmızı balık seni kaydeder sana tavsiyem hedefini parçalara bol o zaman başarılı olur ve olaydan kopmasın mesela bu hafta için bir hedef belirle mantıklı olsun çarşamba günü tartiliyoruz hadi kolay gelsin

Hosbuldum canim teşekkür ederim. Evet ilk hedefim 99 u görmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…