teşekkür ederim tabi kii:) sen de başarcaksın buna inan:)Hmm ben bu hikayeyi çok önce okumuştum ve evet beni etkilemişti o sensin demek süper bir başarı seni tebrikederim gerisinde verirsin çok azimlisin seni takip ediyorum ama bundan sonra daha dikkatli okucam yorumlarınİda beklerim
Alinacak galiba cnm boyunu kilonu ve hedefini yaz kirmizi balik seni eklerYeni yarismaci aliyormusunuz
Alinacak galiba cnm boyunu kilonu ve hedefini yaz kirmizi balik seni ekler
Hoş geldin arkadaşım kırmızı balık seni kaydeder sana tavsiyem hedefini parçalara bol o zaman başarılı olur ve olaydan kopmasın mesela bu hafta için bir hedef belirle mantıklı olsun çarşamba günü tartiliyoruz hadi kolay gelsinBoyum 1.60 kilom 101.7 hedefim 75 canim.
Hoş geldin arkadaşım kırmızı balık seni kaydeder sana tavsiyem hedefini parçalara bol o zaman başarılı olur ve olaydan kopmasın mesela bu hafta için bir hedef belirle mantıklı olsun çarşamba günü tartiliyoruz hadi kolay gelsin
merhaba canım hosgeldın aramızaBoyum 1.60 kilom 101.7 hedefim 75 canim.
Bende 106 dan dustum 3 haftada 5 kilo yavasim birazTamam bu hafta çarşamba 99 güzel hedef benim hedefim se 69.0 yani_500 biraz yavaş veriyorum da
merhaba canım hosgeldın aramıza
Menu paylaşımı yaparsan daha kontrolü yersin bugün yedikleri ni yazsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?