Canim ama bizim son 3 4 kilomuz kaldidoğru 3 kere kaçamak yapalı listen çıkaralım
ay sonunda 2 kilonun altında kilo verenler listeden çıkaralım ama af yok direk silinsin,tabiki herkes kabul ederse.
Beni şimdiden silin o zamandoğru 3 kere kaçamak yapalı listen çıkaralım
ay sonunda 2 kilonun altında kilo verenler listeden çıkaralım ama af yok direk silinsin,tabiki herkes kabul ederse.
Bende ayni seyi dusundumBeni şimdiden silin o zaman
1 kilo bile gitmiyor çünkü
Seacım , senınle hemfikirim tatlım , bizim kılolarımız hemen gıtmıyor zaten 3 kılo fazlam var benım onu 1 ayda verecegımı sanmıyorum , bu bize haksızlık olur .Canim ama bizim son 3 4 kilomuz kaldi
Ve malesef sizler gibi hizli gitmiyor kilolarimiz
basın sagolsun cnmkızlar çok işim var çıkıyorum akşama önce ığdıra gidip annemleri alıp oradan da köye gideceğiz.annemin halasının kızı vefat etmiş başsağlığına gideceğiz.
ben kabul edemiyorum bunudoğru 3 kere kaçamak yapalı listen çıkaralım
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin canımkızlar çok işim var çıkıyorum akşama önce ığdıra gidip annemleri alıp oradan da köye gideceğiz.annemin halasının kızı vefat etmiş başsağlığına gideceğiz.
Ayyyy yazıııkkk yalnız göğüsleri yaptırmışş
Hastalık olabileceğini hiç düşünmedim canım doğru diyosun hastaysa allahım şifasını versinAyy bu nee
Allahim sifa versin
Kesinlikle canimSeacım , senınle hemfikirim tatlım , bizim kılolarımız hemen gıtmıyor zaten 3 kılo fazlam var benım onu 1 ayda verecegımı sanmıyorum , bu bize haksızlık olur .
Canim su blumia diye bir hastalik var yaHastalık olabileceğini hiç düşünmedim canım doğru diyosun hastaysa allahım şifasını versin
her zaman diyorum kadının hafif kıvrımlısı makbul :)Canim su blumia diye bir hastalik var ya
Kesin ondan
Bu kadin ayna da kendini hala kilolu goruyordur eminim
Sorma canım benim eşimde öyle diyo ve 68 in altına inmeni istemiyorum diyoher zaman diyorum kadının hafif kıvrımlısı makbul :)
bana da hiç hastalık gibi gelmedi,baksana şortunu spor ayakkabısını giymiş ,kulaklığı takmış yürüyüşe gidiyor gibi bir havası var,olsa olsa zayıflama hastasıdır,kendini hep kilolu görüyordur.Hastalık olabileceğini hiç düşünmedim canım doğru diyosun hastaysa allahım şifasını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?