4 Aylık kilo verme yarışması

peki yarın şunu yap, biraz peynir biraz zeytin bir domates bir yumurta biraz yeşillik 2-3 kuru kayısı ve varsa 3 tane falan ceviz ye
4-5 saat sonra bir kase dolusu çorba, tavuk yemeği, booll salata zeytinyağlı
yine bir 4-5 saat sonra çorba, haşlama bir sebze, yoğurt.
bu şekilde tüket bakalım. eğer kahvaltıyı geç yapıyosan en son öğünü çıkar. mesela ya 9-2-7 ya da 11-4 buçuk olsun saatlerin. benim menüleri de takip edebilirsin. aslında sana tarif ettiğim şey karatay. çok acıkanlar için en ideali.

Çok zor veriyorum canim malesef. Ben zaten hep az yerim ama metebolizmam çok yavaş
hosgeldin aramiza :)) cok zor vermenin sebebi hep az yemen..az yenilince metobolizma yavaslar ve zayiflayamazsin.olsa olsa kas kaybeder zayifladigini sanarsin. Biskuvi mesela sana hic bir faydasi yok. Zayiflamak isteyen bir insanin saglikli beslenmsi şart. kilon cok fazla bu kiloya nasil ciktin bilmek isterim.bende 100 uzeri kg ile dogum yaptim.kalori hesabi yaparak hep cok sey yiyebilir hemde zayiflayabirsin. Birde kendine 6 dan sonra yememe kurali Getirirsen daha hizli verirsin. Istikrali olmakta sart kacamak yapmamalisin. Bak yaz geliyor ne kadar kilo o kadar eziyet

Sen ne okuyosun cnm bence beslenme ve diyetetik dogru bi secim olurdu senin icin

Ay tam benlik.mutlaka deniyecegim canim cok saol menulerini.takip ederim artik surekli sıkılıyo insan ayni seyleri tuketmekten...

Sen ne okuyosun cnm bence beslenme ve diyetetik dogru bi secim olurdu senin icin
tarih okuyorum canım:) ama 1 yıldır bu işin içinde olduğum için denemediğim tek şey ve okumadığım makale vs kalmadı o yüzden diyetisyenden çok kendime güvenirim:)
Ay tam benlik.mutlaka deniyecegim canim cok saol menulerini.takip ederim artik surekli sıkılıyo insan ayni seyleri tuketmekten...
mutlaka dene bende bu şekilde beslenerek verdim son 20 kiloyu:) ben günlük menümü fotolu paylaşıyorum bakabilirsin biraz gerilere gidip. yalnız ben 2 öğün besleniyorum 3 fazla geliyo

20.kg masallah sana ya cok tebrikler :)...bakiyorum hemen... 3 fazla geliyor demissin ogun atladigim icin.proplem olmuyormu acaba

Slm kızlar
Yeni gelen Arkadaşlarım Hoşgeldiniz çok doğru yerdesiniz
Yarın sanırım bi sürpriz olacak şuan 59.1 kg
58 i görmem kaçınılmaz bi son galiba
Ne mutlu sana tebrik ederim azminize hayranim . Bugun esim gec gelcek cok sıkıldım.ama çok sevdiğim kadayif tatlisini yemedim bundan 3 hafta onceye kadar ne var ne yok sıktntidan haftda iki kere yerdim daha yoooook. Burada motive oluyorum hep . TurkishCandy sen zambak ve diger arkadaslarim hepiniz harikasinz bu isi birlikte çözmek keyifli

Canim kisir donguyu hepimiz yasadik
Sikintidan ye sonra yedigin icin ayrica uzul yine ye
Ama artik yok
Kimse bizi incecik olmaktan alikoyamaz

20.kg masallah sana ya cok tebrikler :)...bakiyorum hemen... 3 fazla geliyor demissin ogun atladigim icin.proplem olmuyormu acaba
yok canımm aslında öğün atlamış olmuyorum karataydaki mantık o 3 öğün yersen kilonu korursun 2 öğün yersen kilo verirsin. ama öğünlerde bol yediğim için 2 öğün yediğimde bile acıkmıyorum. menülerime baktıysan anlamışsındır zaten:)

kadınlar birleşince yapamayacağı iş yok canım:)

Tatlimmm Mesela Sabahlari yaptigin su salatayi Senden ornek aldim
Senin resimli menulerin ufkumu aciyor
Ay bir de demeden gecemiycem tarih bolumu zordu degil mi
Allah kolaylik versin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…