- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Pek severim ciğeri afiyet olsunAra öğün kaşar peyniri
Bi saate kadar akşam yemeğimi yerim
Ciğer yicem ( yağsız)
Hala okumamis olduguna inanamiyorm ben o öykü sayesinde buralardayim cnm :))))Senin başarı hikayeni çok merak ettim canım kızımı okula bırakıp geleyim okucam
Afiyet olsun canımAksam yemegim kizlar
Eki Görüntüle 1434557
Teşekkür ederim tatlım bende çok severimPek severim ciğeri afiyet olsun
Onun adi anoreksiyaCanim su blumia diye bir hastalik var ya
Kesin ondan
Bu kadin ayna da kendini hala kilolu goruyordur eminim
30 kilo fazla olanla 5 kilo fazla olanın kilo vermesi bence aynı değildirdoğru 3 kere kaçamak yapalı listen çıkaralım
ay sonunda 2 kilonun altında kilo verenler listeden çıkaralım ama af yok direk silinsin,tabiki herkes kabul ederse.
Menün yine güzel afiyet olsun canımMenum
sabah
1 dl tt ekmek
1 CK bal
1 has. Yum
ara
2 yulaf li biskuvi
öğle
kepekli peynirli minik sandviç
Öğle
haşlanmış et
koz patlican
az yogurt
1 dl tt ekmek
Ara 9lu çay
1 kare bitter
akşam
fırında karnı bahar
1 dl tt ekmek
az yogurt
bitti daha yemem çok yedim 5 tahıl tüketmisim yorumlara herzamanki gibi açığım dün kaçamak olmuştu bugün farkında olmadığım kaçamak varmi
Bence çok güzel canım besin gruplarını dengeli almışsın.Menum
sabah
1 dl tt ekmek
1 CK bal
1 has. Yum
ara
2 yulaf li biskuvi
öğle
kepekli peynirli minik sandviç
Öğle
haşlanmış et
koz patlican
az yogurt
1 dl tt ekmek
Ara 9lu çay
1 kare bitter
akşam
fırında karnı bahar
1 dl tt ekmek
az yogurt
bitti daha yemem çok yedim 5 tahıl tüketmisim yorumlara herzamanki gibi açığım dün kaçamak olmuştu bugün farkında olmadığım kaçamak varmi
Tepsiye karnıbahar havuç istersem bezelye yada patates yadatavuk hepsini Çiğden diziyorum Salça yi az yağda kavurup sıcak su tuz ekleyip sos yapıyorum ve üzerlerinde gezdiriyorum Aliminyum folyo ile tepsiyi sikica kapatip 200 derecede pişir yorum son aşamada üzerini açıp 5 dk daha fırında kizarmalarini sağlıyoum gayet pratik ve lezzetli oluyorMenün yine güzel afiyet olsun canım
Ben karnabaharı çok severim
Fırında nasıl yapıyorsun?
Teşekkür ederim canım denicemTepsiye karnıbahar havuç istersem bezelye yada patates yadatavuk hepsini Çiğden diziyorum Salça yi az yağda kavurup sıcak su tuz ekleyip sos yapıyorum ve üzerlerinde gezdiriyorum Aliminyum folyo ile tepsiyi sikica kapatip 200 derecede pişir yorum son aşamada üzerini açıp 5 dk daha fırında kizarmalarini sağlıyoum gayet pratik ve lezzetli oluyor
Keşke hergün böyle dengeli olsa ama bazı günler saçma sapan şeyler yiyorum sonra menu mu yazınca fark ediyorumBence çok güzel canım besin gruplarını dengeli almışsın.
onurlandım canım teşekkür ederim:)Hala okumamis olduguna inanamiyorm ben o öykü sayesinde buralardayim cnm :))))
teşekkür ederimAfiyet olsun canım
Nerden okuca z bende merak ettim birçok başarı hikayesi motive edici oluyorHala okumamis olduguna inanamiyorm ben o öykü sayesinde buralardayim cnm :))))
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/90-dan-67-ye-simdiki-hedef-55.741869/Nerden okuca z bende merak ettim birçok başarı hikayesi motive edici oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?