4 Aylık kilo verme yarışması

Kizlar bisi sorucam...ben aksam yemegimi 7 gibi yiyorum daha sonra 10 gibi cok fena halde acikiyorum 1 elma yiyorum mandalina falan ara ogunum cok gecmi oluyor acaba

pink2 belki de doğru şeyleri tüketmediğin içindir? örneğin ekmek, pilav, makarna, patates, nişastalı ürünler, az miktarda bile olsa abur cubur seni çok kısa sürede acıktırır

pink2 belki de doğru şeyleri tüketmediğin içindir? örneğin ekmek, pilav, makarna, patates, nişastalı ürünler, az miktarda bile olsa abur cubur seni çok kısa sürede acıktırır

Aksam.etli taze fasulye 5 kasik
Esmer bulgur 2 kasik
Salata
Yogurt yedim 8 bardak su iciyorum.gunde oglende karnibahar..corba salata ve yogurt sanirim bunyem.alisamadi

Aksam.etli taze fasulye 5 kasik
Esmer bulgur 2 kasik
Salata
Yogurt yedim 8 bardak su iciyorum.gunde oglende karnibahar..corba salata ve yogurt sanirim bunyem.alisamadi
aslında doğru beslenmişsin. sabah ne yedin. dediğin gibi bünyen alışmamıştır. vücut direniyodur yeni beslenme şekline, aynı insülin direnci gibi:)

Ayyyy şimdi boğazıma dizdin canım çeyrek elma çeyrek portakal yedim tam elime tel aldım böyle kalakaldım bidaha yoooookkk ama
neyse giden gitmiş boğazdan aşağı
dikkat edersin bundan sonra:))) hatta şunu da söyliimm, akşam saatlerinde süt içmek de engelliyo:)

aslında doğru beslenmişsin. sabah ne yedin. dediğin gibi bünyen alışmamıştır. vücut direniyodur yeni beslenme şekline, aynı insülin direnci gibi:)

Sabah : kartvizit boyutunda beyaz peynir
3 adet zeytin
Domates salatalik
2 dilim tam bugday ekmegi
Birde sekeersiz acik cay

Daha sonrada ogle yemeginden bir kac saat once 2 adet kuru kaysi yedim bünyem zorlaniyo cunku hic aliskom.degil gecicek insallah alisicam bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…