- 16 Kasım 2014
- 1.088
- 953
- 48
Çok zor veriyorum canim malesef. Ben zaten hep az yerim ama metebolizmam çok yavaşBen okadar yesem şimdi açlıktan gözüm donmustu
Evet cnm aksam meyve yemek hic dogru degil icinde fazlasiyla seker varKizlar bisi sorucam...ben aksam yemegimi 7 gibi yiyorum daha sonra 10 gibi cok fena halde acikiyorum 1 elma yiyorum mandalina falan ara ogunum cok gecmi oluyor acaba
Aslinda kilon fazla cnm cabuk verebilirmissin gibi duruyr. Sporlada desteklesen belki olumlu sonuc alirsinÇok zor veriyorum canim malesef. Ben zaten hep az yerim ama metebolizmam çok yavaş
Evet cnm aksam meyve yemek hic dogru degil icinde fazlasiyla seker var
Bende saat 6 dan sonra hicbirsey yemiyorm bünyem alisti bu duruma artk hic aclik hissetmiyormSaol canim Bende oyle dusundum ama 1 tane yesil.elma.yedim.bile nese artik bundan sonra aksamlari meyve yememeye calsirim
Bende saat 6 dan sonra hicbirsey yemiyorm bünyem alisti bu duruma artk hic aclik hissetmiyorm
Meyveyi oglen 3ten sonra tuketirsen kilo vermeni engeller. Yogurt ye:)Kizlar bisi sorucam...ben aksam yemegimi 7 gibi yiyorum daha sonra 10 gibi cok fena halde acikiyorum 1 elma yiyorum mandalina falan ara ogunum cok gecmi oluyor acaba
Meyveyi oglen 3ten sonra tuketirsen kilo vermeni engeller. Yogurt ye:)
Tesekkur ederim.deniyecegim :) insallah su aclik hiissim.gider artik hep ac hissediyorum.kendimi
pink2 belki de doğru şeyleri tüketmediğin içindir? örneğin ekmek, pilav, makarna, patates, nişastalı ürünler, az miktarda bile olsa abur cubur seni çok kısa sürede acıktırır
Ben suan 84 kiloyum hedefim 60li kilolar cnmYaa ben cok severim gece atistirmalarini ama artik yok :) demekki...siz kac kg kac kg inmek istiyorsunuz ?
Ayyyy şimdi boğazıma dizdin canım çeyrek elma çeyrek portakal yedim tam elime tel aldım böyle kalakaldım bidaha yoooookkk amaMeyveyi oglen 3ten sonra tuketirsen kilo vermeni engeller. Yogurt ye:)
Dikkat et bebisim sana yetismeme az kaldi gecerim bak acimam haAyyyy şimdi boğazıma dizdin canım çeyrek elma çeyrek portakal yedim tam elime tel aldım böyle kalakaldım bidaha yoooookkk ama
aslında doğru beslenmişsin. sabah ne yedin. dediğin gibi bünyen alışmamıştır. vücut direniyodur yeni beslenme şekline, aynı insülin direnci gibi:)Aksam.etli taze fasulye 5 kasik
Esmer bulgur 2 kasik
Salata
Yogurt yedim 8 bardak su iciyorum.gunde oglende karnibahar..corba salata ve yogurt sanirim bunyem.alisamadi
Ayyyy şimdi boğazıma dizdin canım çeyrek elma çeyrek portakal yedim tam elime tel aldım böyle kalakaldım bidaha yoooookkk ama
aslında doğru beslenmişsin. sabah ne yedin. dediğin gibi bünyen alışmamıştır. vücut direniyodur yeni beslenme şekline, aynı insülin direnci gibi:)
Ayy tatlıtambak bi yandan sen biyandan sıkıştırın bakalım ama Çarşamba görüşürüzDikkat et bebisim sana yetismeme az kaldi gecerim bak acimam ha
neyse giden gitmiş boğazdan aşağı
dikkat edersin bundan sonra:))) hatta şunu da söyliimm, akşam saatlerinde süt içmek de engelliyo:)
Hakikaten canım sende 84 olmuşsun eyvah eyvahBen suan 84 kiloyum hedefim 60li kilolar cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?