4 Aylık kilo verme yarışması

Slm kızlar
Yeni gelen Arkadaşlarım Hoşgeldiniz çok doğru yerdesiniz
Yarın sanırım bi sürpriz olacak şuan 59.1 kg
58 i görmem kaçınılmaz bi son galiba
vaay ben de pazartesi 60.8 çıkmıştım o kaçamaklarla. ama bu sabaaahh 58.4ü gördüm:) 5 gün boyunca hiç bozmamanın ödülü:)

Tatlimmm Mesela Sabahlari yaptigin su salatayi Senden ornek aldim
Senin resimli menulerin ufkumu aciyor
Ay bir de demeden gecemiycem tarih bolumu zordu degil mi
Allah kolaylik versin canim
evet zor ama alıştım artık 3. yılımdayım:)) sınav zamanı zaten hiç giremiyorum buraya ve öyle alışmışım ki özlüyorum kkyı:)
benimde menülerde hergün farklı bişey yapmak tabağımı süslemek önce gözümü doyurmak çok hoşuma gidiyo size de fikirler veriyosam ne güzel:)

pink2 çok teşekkür ederim, öğrencilik zamanlarımı daha bitmeden özlüyorum günleri dolu dolu yaşamaya çalışıyorum bitmesin istiyorum çünkü ben de geriye baktığımda duygulancam biliyorum:)
umarım bana iyi gelenler sana da iyi gelir ve sen de atarsın kilocuklarını. ha bi de kendine topik günlük tarzı bişey açmanı öneririm. sorumluluk duygusu cidden iyi geliyo. mesela tabloya bakarsan ben 1 aydır aynı kilolarda geziyorum ama pazartesi günü kendime topik açtığımdan beri hiiç bozmadım ve pazartesi 60.8 geliyoken bu sabah 58.4 çıktım (attığım ödemlerinde etkisiyle)

Ayy az kalmis son sene cabuk geciyor zaten
Canim zayiflamakla ne iyi etmissin
Su gencligine ve en guzel yillarina yazik etmemissin
O gunler geri gelmiyor hedefine de ulasacagindan hiç suphem yok

Bugün protein günüm harika geçti
Yarın da yapıcam
Şunu da ekleyim hanımlar
58 i görsem bile bu gerçek kilom değil bence bugün az yedim ve protein beslendiğim için ödem gitti bu kilonun pekişmesi 2 haftayı bulur 59-58 arası gider gelir sonra oturur kilom
Vücudumu iyi tanıyorum

Ayy az kalmis son sene cabuk geciyor zaten
Canim zayiflamakla ne iyi etmissin
Su gencligine ve en guzel yillarina yazik etmemissin
O gunler geri gelmiyor hedefine de ulasacagindan hiç suphem yok
:))) çok teşekkür ederim evet erken farkına vardım hatta daha erken de olablirdi diye kendime çok kızdım ama şuan 21 yaşındayım ve 1 yıl önceki sevgiden eser yok:)

Pazara seymaaa ve ben geliyoruz arkandan

Canim kisir donguyu hepimiz yasadik
Sikintidan ye sonra yedigin icin ayrica uzul yine ye
Ama artik yok
Kimse bizi incecik olmaktan alikoyamaz
Evet ama kararli olmak güçlü olmak ne güzel bir duyguymuş önceden hem moral bozuklugu hep vicdan azabi . Iyiki bu topigi acmisim . Cok pozitifim cook umutluyum

Kesinlikle detaylar hevesler hirslar

Hosbuldum canim. Ailemden uzak bir sehirde yasiyorum esimin ailesiyle sorunlar yasadim. Panik atak ve okb hastaliklarina yakalandim o surecte çok yedim sadece yemek mutlu ediyordu beni. Sonuç 100 kilo oldu malesef.

Hosbuldum canim. Ailemden uzak bir sehirde yasiyorum esimin ailesiyle sorunlar yasadim. Panik atak ve okb hastaliklarina yakalandim o surecte çok yedim sadece yemek mutlu ediyordu beni. Sonuç 100 kilo oldu malesef.
canım gecmıs olsun..bende panık atak hastasıyım..allahım kımsenın basına vermesın..bende bayag bı tedavı gordumm..cookk sukur ıyıyım..bahara gırıyoruz dıkkat et kendıne tetikleyecek bı durumda kalma..bende gectı ama bahara gırerken yıne bı gecırıyorum atakk..kılo dedıgın nedır kı gecırdıgın ataklar yanında..bılmıyorum sen nasıl gecırıyosun yeter kı sen bu rahatsızlıktan kurtull allahım bı daha gostermesın kılolar verilir..dert etmee..

O anlarin tadini cikar canim dolu dolu yas sana.oneerebilecegm.sey
Evet bende acmayi dusunuyorum gunluk ama duzene uyabilirmiyim bilmiyorum kahvaltim 1 adet haslanmis yumurta
3 adet zeytin
Bir kibrik kutusu peynir
Domates salatalik
2 dilm tam bugday ekmegi
Yesil cay ve bir supriz oldu sabah tardildigimda 70.6 ciktim sok oldum. Eskisi gibi cok cabuk gider insallah kilolarimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…