Afiyet olsun canım harika görünüyor kahvaltınGünaydınnn
Eki Görüntüle 1435497 ..
Kilo vericem! Diye dusunmek bile kilo vrrmeye yardimci:)))O anlarin tadini cikar canim dolu dolu yas sana.oneerebilecegm.sey
Evet bende acmayi dusunuyorum gunluk ama duzene uyabilirmiyim bilmiyorumkahvaltim 1 adet haslanmis yumurta
3 adet zeytin
Bir kibrik kutusu peynir
Domates salatalik
2 dilm tam bugday ekmegi
Yesil cay ve bir supriz oldu sabah tardildigimda 70.6 ciktim sok oldum.Eskisi gibi cok cabuk gider insallah kilolarimiz
Tesekkur ederimm:)Afiyet olsun canım harika görünüyor kahvaltın
Teşekkür ederim gerçeği yansıtmasada gördüm moral oldu en azındanTesekkur ederimm:)
Ayrica tebrik ederim 58i gormussun:)
Bi kac gun kacamak yapmazsan sabitlenir:)Teşekkür ederim gerçeği yansıtmasada gördüm moral oldu en azından
İnşallahBi kac gun kacamak yapmazsan sabitlenir:)
ayni ben . Bende esimin ailesiyle problemler yasadim.panik atak belirtilerim oldukca belirgindi kardiyolog git görün desede gitmedim . Abur cubura uzaniyordu elim sikca evde yanliz ve hareketsizdim bu sebeple bende cok kilo aldim neyseki hersey geride kaldi kimsenin ettigi yanina kalmaz hic ezilmedim ve sayemde hala cekiyorlar ceksinler seninde problemlerin geride kalmistir insallah.bura da hep birlikte basaricaz insallah morallerimiz yükselecekHosbuldum canim. Ailemden uzak bir sehirde yasiyorum esimin ailesiyle sorunlar yasadim. Panik atak ve okb hastaliklarina yakalandim o surecte çok yedim sadece yemek mutlu ediyordu beni. Sonuç 100 kilo oldu malesef.
aminTeşekkür ederim kızlar darısı başınıza
aminTeşekkür ederim kızlar darısı başınıza
pek tanışmadık aslında:)Bu arada kizlar herkes tanisfimi evli bekar kac yasinda nerden rejim arkadaslarimi daha yakindan tanimak isterim..once ben baslim 23 yasindayim istanbulda yasiyorum 1.5 senelik.evliyim bebis yok henuz ....sukur kg disinda bir proplemim yok simdilik..is bakiyorum.sadece ise girersem.daha mutlu olucam
Bu arada kizlar herkes tanisfimi evli bekar kac yasinda nerden rejim arkadaslarimi daha yakindan tanimak isterim..once ben baslim 23 yasindayim istanbulda yasiyorum 1.5 senelik.evliyim bebis yok henuz ....sukur kg disinda bir proplemim yok simdilik..is bakiyorum.sadece ise girersem.daha mutlu olucam
esımın ısınden dolayı batmana gıtmıstım ..bayıldım amaa..bu arada halkı cook zengınn..hıcc kotu araba yookk geneli jeep..ben sevdımm doguyuu cookk..sırnagı bılee dusun gerısını..dbakırda olmayan mağazalar bıle batmanda var..ahh ozledım oraları..ozellikle mardını..Ben de 5 yillik evliyim.ebeyim ama calismiyorum. 2 tane cocugum var 1 kiz 1 erkek. Oglum daha 7 aylik. Batmada sark hizmetindeyiz. 92.5 la diyet basladim simdi 84.7 yim yavas yavas gidiyor
Evet nerde okuyosun tarih.bolumuydu degilmipek tanışmadık aslında:)
ben öğrenciyim dün de yazmıştım:)
evet kocaelide okuyorum:)Evet nerde okuyosun tarih.bolumuydu degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?