4 Aylık kilo verme yarışması

Kilo vericem! Diye dusunmek bile kilo vrrmeye yardimci:)))

Hosbuldum canim. Ailemden uzak bir sehirde yasiyorum esimin ailesiyle sorunlar yasadim. Panik atak ve okb hastaliklarina yakalandim o surecte çok yedim sadece yemek mutlu ediyordu beni. Sonuç 100 kilo oldu malesef.
ayni ben . Bende esimin ailesiyle problemler yasadim.panik atak belirtilerim oldukca belirgindi kardiyolog git görün desede gitmedim . Abur cubura uzaniyordu elim sikca evde yanliz ve hareketsizdim bu sebeple bende cok kilo aldim neyseki hersey geride kaldi kimsenin ettigi yanina kalmaz hic ezilmedim ve sayemde hala cekiyorlar ceksinler seninde problemlerin geride kalmistir insallah.bura da hep birlikte basaricaz insallah morallerimiz yükselecek

Gunaydin kizlar
yakamozzz60 Muhteşem sin. .....
ben de dun mecburen tatli yedim. Cidden mecburiyet gönül alma gibi biseydi bizimksi ama bugun tam gaz devammmm
8 gun oruc borcum var gunler uzamadan bitmeli yaaa... bugun oruçluyum

Bu arada kizlar herkes tanisfimi evli bekar kac yasinda nerden rejim arkadaslarimi daha yakindan tanimak isterim..once ben baslim 23 yasindayim istanbulda yasiyorum 1.5 senelik.evliyim bebis yok henuz ....sukur kg disinda bir proplemim yok simdilik..is bakiyorum.sadece ise girersem.daha mutlu olucam

pek tanışmadık aslında:)
ben öğrenciyim dün de yazmıştım:)

Ben de 5 yillik evliyim.ebeyim ama calismiyorum. 2 tane cocugum var 1 kiz 1 erkek. Oglum daha 7 aylik. Batmada sark hizmetindeyiz. 92.5 la diyet basladim simdi 84.7 yim yavas yavas gidiyor

Ben de 5 yillik evliyim.ebeyim ama calismiyorum. 2 tane cocugum var 1 kiz 1 erkek. Oglum daha 7 aylik. Batmada sark hizmetindeyiz. 92.5 la diyet basladim simdi 84.7 yim yavas yavas gidiyor
esımın ısınden dolayı batmana gıtmıstım ..bayıldım amaa..bu arada halkı cook zengınn..hıcc kotu araba yookk geneli jeep..ben sevdımm doguyuu cookk..sırnagı bılee dusun gerısını..dbakırda olmayan mağazalar bıle batmanda var..ahh ozledım oraları..ozellikle mardını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…