Ara ogunKahvalti
2 dlm ekmege tost
3 catal yumurta
Sutlu kahve
Hosgeldin canimBu arada kizlar herkes tanisfimi evli bekar kac yasinda nerden rejim arkadaslarimi daha yakindan tanimak isterim..once ben baslim 23 yasindayim istanbulda yasiyorum 1.5 senelik.evliyim bebis yok henuz ....sukur kg disinda bir proplemim yok simdilik..is bakiyorum.sadece ise girersem.daha mutlu olucam
Cnm süpersin valla cok az yemene ragmen bu kdr fazla spor yapabiliyrsn. Benim spor yapicak halim olsa o kdr vaktim olmaz cocuk ev is vs... Suan kac kilo oldn?Selammm kızlaarrrr...
sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 1 dilim ekmek
Akşam yemeğim şimdi yedim onu da
bir haşlanmış kabak, bir kase yoğurt.
Sporrrrrr
1.5 saat yürüyüş
50 sguat
45 dakika leslie 3 mil.
Şimdide yeşil çayım var elimde değmeyin keyfime zayıfım sağlıklıyım mutluyum
Ben alıştım galiba ya az ve erken yemeye ama haftada bir gün dengeliyorum.Cnm süpersin valla cok az yemene ragmen bu kdr fazla spor yapabiliyrsn. Benim spor yapicak halim olsa o kdr vaktim olmaz cocuk ev is vs... Suan kac kilo oldn?
Tatlım ne kadar az yiyorsun ya ara yap istersenSelammm kızlaarrrr...
sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 1 dilim ekmek
Akşam yemeğim şimdi yedim onu da
bir haşlanmış kabak, bir kase yoğurt.
Sporrrrrr
1.5 saat yürüyüş
50 sguat
45 dakika leslie 3 mil.
Şimdide yeşil çayım var elimde değmeyin keyfime zayıfım sağlıklıyım mutluyum
Tebrikler cnm cok sevindim senin adinaTeşekkür ederim kızlar darısı başınıza
Tmm cnm crs günü seni takio edicmBen alıştım galiba ya az ve erken yemeye ama haftada bir gün dengeliyorum.
Bide mide rahatsızlığım var tatlım acı ekşi baharat yağlı yiyemiyorum çok kötü bi şey.
Sürpriz olsun çarşambaya
Teşekkür ederim tatlımTebrikler cnm cok sevindim senin adina
Ara yapınca ana öğün yiyemiyorum işte mide rahatsızlığımdan dolayı galiba.Tatlım ne kadar az yiyorsun ya ara yap istersen
Canim hosgeldin topige , ben 36 yasindayim 10 yillik evliyim , Istanbul da oturuyorum 4 yasinda bir oglum var , ismim Sibel , ithalat sorumlusu olarak calisiyorumBu arada kizlar herkes tanisfimi evli bekar kac yasinda nerden rejim arkadaslarimi daha yakindan tanimak isterim..once ben baslim 23 yasindayim istanbulda yasiyorum 1.5 senelik.evliyim bebis yok henuz ....sukur kg disinda bir proplemim yok simdilik..is bakiyorum.sadece ise girersem.daha mutlu olucam
Anladım canım sağlığına dikkat et olur muAra yapınca ana öğün yiyemiyorum işte mide rahatsızlığımdan dolayı galiba.
Ama süt ve incir aslında çok iyi olur.
Ben de seni ediyorum kiiiTmm cnm crs günü seni takio edicm
Senin 1 bebegin var saniyordum cnm allah bagislasinBen de 5 yillik evliyim.ebeyim ama calismiyorum. 2 tane cocugum var 1 kiz 1 erkek. Oglum daha 7 aylik. Batmada sark hizmetindeyiz. 92.5 la diyet basladim simdi 84.7 yim yavas yavas gidiyor
Teşekkür ederim canım benim ya.Anladım canım sağlığına dikkat et olur mu
bu konuda dertsiz olan varmi acabaayni ben . Bende esimin ailesiyle problemler yasadim.panik atak belirtilerim oldukca belirgindi kardiyolog git görün desede gitmedim . Abur cubura uzaniyordu elim sikca evde yanliz ve hareketsizdim bu sebeple bende cok kilo aldim neyseki hersey geride kaldi kimsenin ettigi yanina kalmaz hic ezilmedim ve sayemde hala cekiyorlar ceksinler seninde problemlerin geride kalmistir insallah.bura da hep birlikte basaricaz insallah morallerimiz yükselecek
Maşallah diyeyim o zamanTeşekkür ederim canım benim ya.
Geçen hafta dahiliye kardiyoloji ye gittim tahlillerimi yaptırdım ekg çektirdim elhamdülillah hepsi iyi çıktı.
Hatta 99 kiloyken kötü kolestrolüm sınırın üstündeydi o da düşmüş.
Cümlemiz sağlıklı şekilde kilocukları verelim.Maşallah diyeyim o zaman
Âmin tatlım inşallahCümlemiz sağlıklı şekilde kilocukları verelim.
beden ölçülerini yazan sen miydin tatlımÂmin tatlım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?