- 29 Kasım 2011
- 1.203
- 663
- 198
esım suan kocaelınde egıtımde canımmevet kocaelide okuyorum:)
Ben de 5 yillik evliyim.ebeyim ama calismiyorum. 2 tane cocugum var 1 kiz 1 erkek. Oglum daha 7 aylik. Batmada sark hizmetindeyiz. 92.5 la diyet basladim simdi 84.7 yim yavas yavas gidiyor
Biz tanıştık tatlım yinede tanıtayım kendimiBu arada kizlar herkes tanisfimi evli bekar kac yasinda nerden rejim arkadaslarimi daha yakindan tanimak isterim..once ben baslim 23 yasindayim istanbulda yasiyorum 1.5 senelik.evliyim bebis yok henuz ....sukur kg disinda bir proplemim yok simdilik..is bakiyorum.sadece ise girersem.daha mutlu olucam
Biz tanıştık tatlım yinede tanıtayım kendimi
5 yıllık Evliyim
4 Yaşında oğlum var
27 yaşındayım
İstanbul'da yaşıyorum
Adım Derya
esımın ısınden dolayı batmana gıtmıstım ..bayıldım amaa..bu arada halkı cook zengınn..hıcc kotu araba yookk geneli jeep..ben sevdımm doguyuu cookk..sırnagı bılee dusun gerısını..dbakırda olmayan mağazalar bıle batmanda var..ahh ozledım oraları..ozellikle mardını..
normalde nerede oturuyosunuzesım suan kocaelınde egıtımde canımm
Bu arada kizlar herkes tanisfimi evli bekar kac yasinda nerden rejim arkadaslarimi daha yakindan tanimak isterim..once ben baslim 23 yasindayim istanbulda yasiyorum 1.5 senelik.evliyim bebis yok henuz ....sukur kg disinda bir proplemim yok simdilik..is bakiyorum.sadece ise girersem.daha mutlu olucam[/QUOT2766
2 yasindaym samsunluyum evliyim bi oglusum var hemsireyim cok sükür benimde kilo disinda sorunum yok musmutlu bi hayatim var
26 yasindaym musmutlu bi ailem var benimde evliyim 12 aylik bi oglum var 84 kiloyum hemsireyim zayiflama mücadelesi veriyormBu arada kizlar herkes tanisfimi evli bekar kac yasinda nerden rejim arkadaslarimi daha yakindan tanimak isterim..once ben baslim 23 yasindayim istanbulda yasiyorum 1.5 senelik.evliyim bebis yok henuz ....sukur kg disinda bir proplemim yok simdilik..is bakiyorum.sadece ise girersem.daha mutlu olucam
Aaa bende kocaelide yaşıyorum hangi üniversite?evet kocaelide okuyorum:)
Bende memnun oldum tatlımTesekkur derim tekrardan kendinizi tanittiniz icin Memnun oldum...bende gizem
kocaeli üniversitesi umuttepe kampüsü:)Aaa bende kocaelide yaşıyorum hangi üniversite?
İzmitte oturuyorum canm leyla atakandakocaeli üniversitesi umuttepe kampüsü:)
neresinde oturuyosun canım:)
gecen sene geldık canım..doğunun bı kısmı esımın bolgesıydı..halkınıda sehırlerınıde cook sevdımm..turkıyemızın her yerı ayrı bır güzel ama doğu bı harıka..otantık bı havası var..ozellikle mıdyat..Canim hangi sene geldin bilmiyorum ama son 2 yildir cok gelisti batman. mardini gezdik cok guzel. Doguda iken dogu illerini gezmek lazim dimi ama
merkezde oturuyosun yani:) hergün oraya gidip geliyorum kim bilir belki de karşılaşıyoruz da tanımıyoruz birbirimzi:)İzmitte oturuyorum canm leyla atakanda
adananormalde nerede oturuyosunuz
hemen bende bı kahve yapıp gelıyorummKızlar ara Yaptım biraz önce
Bi bardak Nescafé
Ve beyaz çay
Bnde oruçluyum yarında tutucam sonra çok şükür borçlarım biticek vee pazartesi tam gaz devam bu ay 1 kilo verdimYaKaMoZgarında tutucam st: 39684642 .!.:Kızlar ara Yaptım biraz önce
Bi bardak Nescafé
Ve beyaz çay
canım gecmıs olsun..bende panık atak hastasıyım..allahım kımsenın basına vermesın..bende bayag bı tedavı gordumm..cookk sukur ıyıyım..bahara gırıyoruz dıkkat et kendıne tetikleyecek bı durumda kalma..bende gectı ama bahara gırerken yıne bı gecırıyorum atakk..kılo dedıgın nedır kı gecırdıgın ataklar yanında..bılmıyorum sen nasıl gecırıyosun yeter kı sen bu rahatsızlıktan kurtull allahım bı daha gostermesın kılolar verilir..dert etmee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?