4 Aylık kilo verme yarışması

kalktığımda:kıvı
sab ah:1 servıs kasıgı menemen
4 zeytın
1 dılım ekmek
cay

bugun arkadaşa geccemm..kısmett bakalım neler yapmıştır kımbılırr..az aama yıcem hepsinden..sonuçta emek harcayıp yapmış olcak benım ıcın..

Ben de 5 yillik evliyim.ebeyim ama calismiyorum. 2 tane cocugum var 1 kiz 1 erkek. Oglum daha 7 aylik. Batmada sark hizmetindeyiz. 92.5 la diyet basladim simdi 84.7 yim yavas yavas gidiyor

Allah bagislaasin evlatlarnizi masallah 1 kiz bi erkek. 2 cocuklu oldugunuz. Icin daha kolay verirsiniz kg. Insallah tez zama

Biz tanıştık tatlım yinede tanıtayım kendimi
5 yıllık Evliyim
4 Yaşında oğlum var
27 yaşındayım
İstanbul'da yaşıyorum
Adım Derya

Canim hangi sene geldin bilmiyorum ama son 2 yildir cok gelisti batman. mardini gezdik cok guzel. Doguda iken dogu illerini gezmek lazim dimi ama

26 yasindaym musmutlu bi ailem var benimde evliyim 12 aylik bi oglum var 84 kiloyum hemsireyim zayiflama mücadelesi veriyorm

Canim hangi sene geldin bilmiyorum ama son 2 yildir cok gelisti batman. mardini gezdik cok guzel. Doguda iken dogu illerini gezmek lazim dimi ama
gecen sene geldık canım..doğunun bı kısmı esımın bolgesıydı..halkınıda sehırlerınıde cook sevdımm..turkıyemızın her yerı ayrı bır güzel ama doğu bı harıka..otantık bı havası var..ozellikle mıdyat..

Evey TE="TurkishCandy, post: 39684598, member: 489013"]merkezde oturuyosun yani:) hergün oraya gidip geliyorum kim bilir belki de karşılaşıyoruz da tanımıyoruz birbirimzi:)[/QUOTE]
Evet kim bilir

Amin canim Allah kimseye göstermesin çeken bilir. O durumda zaten kilolar filan umrunda olmuyor insanin. Allah hepimize şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…