Ta
Senin 1 bebegin var saniyordum cnm allah bagislasin
Dogru cnm haklisin ekibe sonradan girince kabul görmem sandm ama bi baktim bayagi kidemlenmisim :)Ben de seni ediyorum kiii
Zaten buranın bu güzelliği var en azından ben kendi adıma diyorum ki örneğin nrmnmhmt beni takip edecek ona karşı sorumlu hissetmeliyim kendimi.
Bende 1 saniyodm cnm nedense :)Sagol canim seninkini de
Önemli olan yaş kaç olursa olsun herkesle uyum sağlayabilmekSizi tanıdığım memnun oldum kızlar sende aramıza hoş geldin Pink 2 bende eksik kalmiyayim en yaşça kıdemli olarak tekrar kendimi tanıtım 40 yaşındayım 18 yıllık evliyim 3 erkek çocuk annesi ve 20 yıllık fizik öğretmeniyim çocuklarım 17 .ve 13yaşında küçük henüz 19 aylık mutlu ve huzurlu bir ailem var allaha şükürler olsun tek problemim bir 10 kilo fazlalık allah başka dert vermesin iyiki bu topicteyim bana çok faydası oluyor yasitlarima göre teknolojik aletler ve internet ile aram iyi bu nedenle sizin gibi gençlerle takılıyorum henüz burada yaşıti ma rastlamadım olsun ben çok memnunum aksama menu mu yazıcam bozmazsam insalllah
Teşekür canım yola devamÖnemli olan yaş kaç olursa olsun herkesle uyum sağlayabilmek
Ve bizde gayet uyumlu bi topiğiz
Yaş bahane dostluk şahane deyip susayım
Kizlar baya dokturmussunuz:)
Bugün biraz sıkıntılı bi gündü canim tatli istedi ve sancim vardi ama kendime sahip ciktim hahaonce sade kahve film keyfi sonra kalktim bi guzel hazirlandim carsiya yemek yemeye gidiyorum. Depresyona strese abur cubura kiloya yer yok:)))
Cnm hosgeldin topige , bende gurbetteyim ,allah herkese bir dert veriyor iste cok gecmis olsun kilo vermeye karar verdigine gore toparlanmis oldugunu dusunuyor , biran once istedigin kiloya ulasmani dilerim cnm
canım hala korse gıyıyomusun??günlük hayatında yanı evde dısarda..Doğumdan hemen sonraki korseye borçluyum bu durumu
Yok canım doğumdan sonra 6 ay giymiştim karnım sarkmasın toparlansın diye işe yaradı çok şükürcanım hala korse gıyıyomusun??günlük hayatında yanı evde dısarda..
Kız biraz fazlamı olmuş nearkadaşıma gıttım bu kadar..
ogleden sonra:2 servıs kasıgı meksıka salatası
1 kucuk parça su boregı
3 sarma
1 dılım tıremısu
aksam:meyve cay kahve ıcerim..
canımmm bosverr melegın yada meleklerın ıcın kılo dedıgın nedır kı...vermıssın bıle bakk.Yok canım doğumdan sonra 6 ay giymiştim karnım sarkmasın toparlansın diye işe yaradı çok şükür
24 kilo almama rağmen yine iyiyim 88 kilo ile doğuma gittim canım
Bu vücut neler Görmüş be!
Evet ya çok şükürcanımmm bosverr melegın yada meleklerın ıcın kılo dedıgın nedır kı...vermıssın bıle bakk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?