4 Aylık kilo verme yarışması

Arkadaslar sizden bayagibuzak kaldim yetisemiyorum dersler kurslar antrenman duş yemek ödev derken vakit kalmıyor. Uyumaya zor zaman kaliyor.
*kilo bildirimini yeni yapicam ama carsamba gunku kilom. Tartildim da yazamadim 69.5

Bu arada ben de 40 bedenim. Boy-kilo farkim 4. Genel olarak kilo dagilimim var ama belim biraz daha ince bacak popo fazlaligi var ve karin :) gobek deligi alti tam bi balik ahahah

Ben de seni ediyorum kiii
Zaten buranın bu güzelliği var en azından ben kendi adıma diyorum ki örneğin nrmnmhmt beni takip edecek ona karşı sorumlu hissetmeliyim kendimi.
Dogru cnm haklisin ekibe sonradan girince kabul görmem sandm ama bi baktim bayagi kidemlenmisim :)

Evet kızlar bugün kızımın kursuna git gel anca girebildim
Kahvaltım
Yarım yumurta
2kaşık melemen
2dilim peynir
3zeytin
1dilim çavdar ekmeği
Şekersiz çay
Kursda küçük bir poğaça yedim
Gelincede kendimi kaybettim Açlıktan
1dilim çavdar ekmeğine çokokrem sürdüm yedim
Aslında canım çok tatlı istedi sonuç bu

Sizi tanıdığım memnun oldum kızlar sende aramıza hoş geldin Pink 2 bende eksik kalmiyayim en yaşça kıdemli olarak tekrar kendimi tanıtım 40 yaşındayım 18 yıllık evliyim 3 erkek çocuk annesi ve 20 yıllık fizik öğretmeniyim çocuklarım 17 .ve 13yaşında küçük henüz 19 aylık mutlu ve huzurlu bir ailem var allaha şükürler olsun tek problemim bir 10 kilo fazlalık allah başka dert vermesin iyiki bu topicteyim bana çok faydası oluyor yasitlarima göre teknolojik aletler ve internet ile aram iyi bu nedenle sizin gibi gençlerle takılıyorum henüz burada yaşıti ma rastlamadım olsun ben çok memnunum aksama menu mu yazıcam bozmazsam insalllah

Önemli olan yaş kaç olursa olsun herkesle uyum sağlayabilmek
Ve bizde gayet uyumlu bi topiğiz
Yaş bahane dostluk şahane deyip susayım

Kizlar baya dokturmussunuz:)
Bugün biraz sıkıntılı bi gündü canim tatli istedi ve sancim vardi ama kendime sahip ciktim haha once sade kahve film keyfi sonra kalktim bi guzel hazirlandim carsiya yemek yemeye gidiyorum. Depresyona strese abur cubura kiloya yer yok:)))

Cnm hosgeldin topige , bende gurbetteyim ,allah herkese bir dert veriyor iste cok gecmis olsun kilo vermeye karar verdigine gore toparlanmis oldugunu dusunuyor , biran once istedigin kiloya ulasmani dilerim cnm

Sağol canim hoşbuldum. Evet çok şükür çok daha iyiyim. İnşallah kilolari verdikçe daha iyi olucam

arkadaşıma gıttım bu kadar..
ogleden sonra:2 servıs kasıgı meksıka salatası
1 kucuk parça su boregı
3 sarma
1 dılım tıremısu
aksam:meyve cay kahve ıcerim..

Yok canım doğumdan sonra 6 ay giymiştim karnım sarkmasın toparlansın diye işe yaradı çok şükür
24 kilo almama rağmen yine iyiyim 88 kilo ile doğuma gittim canım
Bu vücut neler Görmüş be!
canımmm bosverr melegın yada meleklerın ıcın kılo dedıgın nedır kı...vermıssın bıle bakk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…