Cnm hosgeldin topige , bende gurbetteyim ,allah herkese bir dert veriyor iste cok gecmis olsun kilo vermeye karar verdigine gore toparlanmis oldugunu dusunuyor , biran once istedigin kiloya ulasmani dilerim cnmHosbuldum canim. Ailemden uzak bir sehirde yasiyorum esimin ailesiyle sorunlar yasadim. Panik atak ve okb hastaliklarina yakalandim o surecte çok yedim sadece yemek mutlu ediyordu beni. Sonuç 100 kilo oldu malesef.
Evet canımbeden ölçülerini yazan sen miydin tatlım
Gecmis olsun tatlimTeşekkür ederim canım benim ya.
Geçen hafta dahiliye kardiyoloji ye gittim tahlillerimi yaptırdım ekg çektirdim elhamdülillah hepsi iyi çıktı.
Hatta 99 kiloyken kötü kolestrolüm sınırın üstündeydi o da düşmüş.
Bu ölçüler 75 kilo olan birine Eşit olabilir mi biri o imada bulunmuştuda feci bozulmuştumEvet canım
Ama vücut ölçülerim değişmiş
Bu sabah itibari ile
Göğüs 90
Bel 70
Göbek 81
Kalça 94
Kalça hariç aynı sayılır ölçülerimiz.Evet canım
Bu sabah itibari ile
Göğüs 90
Bel 70
Göbek 81
Kalça 94
Masallah cnm olculerin cok guzel cocuk dogurmus olmana ragmen masallahEvet canım
Bu sabah itibari ile
Göğüs 90
Bel 70
Göbek 81
Kalça 94
Allah razı olsun canımbenim kilo her sorunu beraberinde getiriyorGecmis olsun tatlim
azdir :)Der
bu konuda dertsiz olan varmi acaba
Doğumdan hemen sonraki korseye borçluyum bu durumuMasallah cnm olculerin cok guzel cocuk dogurmus olmana ragmen masallah
Salla o imada bulunanları çekememezlikten ne yapacaklarını şaşırıyorlarBu ölçüler 75 kilo olan birine Eşit olabilir mi biri o imada bulunmuştuda feci bozulmuştum
Ayrıca teşekkür ederim tatlımDoğumdan hemen sonraki korseye borçluyum bu durumu
hayir tabikide cnm olculerin cok guzel seni kiskanmistir o kisi fistiksin su andaBu ölçüler 75 kilo olan birine Eşit olabilir mi biri o imada bulunmuştuda feci bozulmuştum
Ay ben armutum ya kalçamı eritmeye çalışıyorum.Kalçam böyle Kalsın istiyorum
Göğüste aynı Kalsın
Hedef bel ve göbüş
Bel için hedef. 67
Göbeğim için ise 75
Bende şaşırdım zaten öyle deyince kaç kilosun dediSalla o imada bulunanları çekememezlikten ne yapacaklarını şaşırıyorlar
Ay armut vücuda da bayılıyorumAy ben armutum ya kalçamı eritmeye çalışıyorum.
kaç beden giyiyorsun tatlım
Tamamen kilonu kıskanmış vallaBende şaşırdım zaten öyle deyince kaç kilosun dedi
59 dedim aaaa daha fazla görünüyorsun bak ben 75 kiloydum ama benim belim diyerek sustu
Ben de 40 ım şimdi darısı başımaAy armut vücuda da bayılıyorum
38 giyiyorum canım
Böyle devam edersen gelsin 36 bedenBen de 40 ım şimdi darısı başıma
Hedef 62 bakalım nisan da olacağımı düşünüyorumBöyle devam edersen gelsin 36 beden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?