canım msj attım sana..okumadın sanırım.bı bakarmısın??Canlarim çarsamba 84 olmam lazim ama yaaa
acaba ben regli olmadım. Ve bu aralar yani 3 gundur bir garip haldeyim. Sanki olcam gibi degisik haller.....
oglum 8. Ayina girdi ama ben de tık yokkk...
o yuzden 1 gunde bile tartida 1kg fark gorebiliyorum.2 gun sonra 2 kilo eksik....
offff offff nolcaaakkkkk
canım genelde alınıyo ama dikkat edersen almazsın. yapacağın şey tavuğun yerine sebze koymak yani. ekmeği de bi sabah yesen tamamKızlar kilo durunca şok diyet yapmak yanlışmış
Yanlış yapmışım onu farkettim
Şok diyet boyunca verdiğim kiloyu geri alacakmışım
Ne gereği vardıHosbeş gibi ama onlar kadar kucuk degil
Ekmek hiç yemiyorum canım bencanım genelde alınıyo ama dikkat edersen almazsın. yapacağın şey tavuğun yerine sebze koymak yani. ekmeği de bi sabah yesen tamam
e çok daha iyi:) korkacak bişey yok canımEkmek hiç yemiyorum canım ben
Bende merakla bekliyorum canım Çarşamba gününü. Şaşırmışlardır tabi kolaymı bir ayda verilen 9 kiloslm kızlar cuma akşamı yazmıştım köye gidiyorum diye,bu gün öğlen eve gelebildik.çocukları yıka,yemek yap, evi temizle,ütü yap,ödevleri bitir derken bittim.çarşamba bir gelse de tartılsak meraktan çatladım.herkes çok zayıfladığımı söyledi ne yaptığımı sordular,eşim bile bu sefer çok karalı görülüyorsun dedi.
Ne mutlu sana canim.daha cok sasirtacaksin .slm kızlar cuma akşamı yazmıştım köye gidiyorum diye,bu gün öğlen eve gelebildik.çocukları yıka,yemek yap, evi temizle,ütü yap,ödevleri bitir derken bittim.çarşamba bir gelse de tartılsak meraktan çatladım.herkes çok zayıfladığımı söyledi ne yaptığımı sordular,eşim bile bu sefer çok karalı görülüyorsun dedi.
aynen,1 ay önce falan karabuğday diyeti yapmıştım,o da şok diyet gibi bişeydi,2-3 kilo vermiştim sonra fazlasıyla geri aldım,metebolizmam durdu kilo veremedim,o durumu atlatana kadar ne çektim,en iyisi sağlıklı bir şekilde beslenmekKızlar kilo durunca şok diyet yapmak yanlışmış
Yanlış yapmışım onu farkettim
Şok diyet boyunca verdiğim kiloyu geri alacakmışım
canım karatayda meyve yeniliyormuydu?ve meyve kurusu?
kahvaltıda yersen evet.canım karatayda meyve yeniliyormuydu?ve meyve kurusu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?