4 Aylık kilo verme yarışması

T tatlitambak canim tatli krizini önceden hissedebiliyosun. Bidakine canin istediginde erken bi saate ye ki sonradan bu kadar pisman olma. Hatta kahvaltida atiyorum yumurta yerine bi iki Gofret koyabilirsin boyle gunlerde. Ben eger sabah kendimi frenlediysem bida gun sonuna dogru canim acayip cekse de sabah yeseydin diyorum kendime

canım msj attım sana..okumadın sanırım.bı bakarmısın??

Duraklama dönemini daha hızlı atlatabilmek için;

1. Egzersizinizi arttırın; haftada 2 gün yaptığınız egzersizi örneğin 4 güne çıkarabilirsiniz.

2. Diyet içeriğinizi ve beslenme düzeninizi değiştirin; örneğin genelde öğle yemeklerinde et+salata+ekmek tüketiyorsanız onun yerine değişiklik olarak kepekli sandviç veya sebze yemeği+çorba+yoğurt tarzı diyet içeriğini değiştirin.

3. Diyette ufak atıştırmalar, tadına bakmalar v.b durumlarınız varsa bunları tamamen kesin ve sadece diyetinizde yazılı olanlara odaklanın

4. Her gün sürekli tartılmayın; tartıda kilo vermediğinizi görmek motivasyonunuzu azaltacaktır.

5. Sıvı alımınızı arttırın.

6. Uzun süredir kilo veremiyorsanız diyete 2-3 gün ara verip, canınız ne isterse tüketin ve tekrar multidisipliner olarak diyetinize başlayın. Bu 2-3 günlük ara metabolizmanızın hızlanmasını sağlayacaktır.

7. Bu dönemin geçici olacağını unutmayın; mutlaka tekrar direnç kırılacak ve siz kilo vermeye devam edeceksiniz, bunu hiç aklınızdan çıkarmayın. Sabırlı olun.

8. Diyet günlüğü tutun; hergün tek tek ne yediğinizi not edin ve kendi listenizle karşılaştırın, bir yerlerde farkında olmadan hata yapıyor olabilirsiniz.

9. Bu dönemlerde ilaç, ödem söktürücü v.b şeyleri doktorunuza sormadan kullanmayın.

10. Egzersiz içeriğini ve şeklini değiştirin, evde yürüyüş bandında 40 dk aynı tempoda yürüyüş yapmak yerine 5 dakika koşuyorsanız, 15 dakika yürüyün. Bunu en az 30 dakika boyunca tekrarlayın.

11. Stres kilo verme hızını azaltan bir faktördür, duraklama döneminde stres seviyenizi azaltmaya özen gösterin, ılık duş, hafif yürüyüşler, hoşunuza giden filmler, rezene çayı v.b biraz rahatlamanıza yardımcı olacaktır.

Not : alıntıdır

Kızlar kilo durunca şok diyet yapmak yanlışmış
Yanlış yapmışım onu farkettim
Şok diyet boyunca verdiğim kiloyu geri alacakmışım

canım genelde alınıyo ama dikkat edersen almazsın. yapacağın şey tavuğun yerine sebze koymak yani. ekmeği de bi sabah yesen tamam

slm kızlar cuma akşamı yazmıştım köye gidiyorum diye,bu gün öğlen eve gelebildik.çocukları yıka,yemek yap, evi temizle,ütü yap,ödevleri bitir derken bittim.çarşamba bir gelse de tartılsak meraktan çatladım.herkes çok zayıfladığımı söyledi ne yaptığımı sordular,eşim bile bu sefer çok karalı görülüyorsun dedi.

Bende merakla bekliyorum canım Çarşamba gününü. Şaşırmışlardır tabi kolaymı bir ayda verilen 9 kilo
Motivasyonun da tavan yapmıştır

yeminli olmam baya işe yaradı kızlar,hiç kaçamak yapmadım.sadece dün öğlen mangalı biraz fazla yedim ekmeksiz bol salatayla.ama akşam yemediğnde sadece az bişey salata yedim.

Ne mutlu sana canim.daha cok sasirtacaksin .

aynen,1 ay önce falan karabuğday diyeti yapmıştım,o da şok diyet gibi bişeydi,2-3 kilo vermiştim sonra fazlasıyla geri aldım,metebolizmam durdu kilo veremedim,o durumu atlatana kadar ne çektim,en iyisi sağlıklı bir şekilde beslenmek

Arkadaslar gunaydin..bugun kendimi.cok enerjik.hissediyorum nedenini bilmiyorum.birkacgundur diyetten dolayi inanilmaz.halsizdim ama simdi cok daha iyiyim sükür bünyem alisti..birdahda bozulmaz insallah bu arada sabah erken.saatte biraz yurudum hava misss.

Kahvalti menüm:kartviziit boyutunda peynir
3 zeytin
Domates
Salatalik
1 haslanmis yumurta.
2 dilim.tam.bugday ekmegi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…