4 Aylık kilo verme yarışması

Kızlarrr.. Diyete daha bugün başlamama rağmen tartıda 300 gram eksik gösteriyorum. Sabah açken 69.700 çıkarken şimdi tok olmama rağmen 69.400 çıkıyor.

kızlar bısı merak ettım..dıyetınıze ccokk dıkkat edıyosunuz..hı
Kızlarrr.. Diyete daha bugün başlamama rağmen tartıda 300 gram eksik gösteriyorum. Sabah açken 69.700 çıkarken şimdi tok olmama rağmen 69.400 çıkıyor.

bende crb gunu 69.5 katıldım canım..ertesı gun 68.3 dum

ilk haftalar çok önemli canım, sıkı tutarsan çok iyi verirsin

Çok iyiiii Ne diyeti yapıyorsunuz?
as
Çok iyiiii Ne diyeti yapıyorsunuz?
aslında ben dıyet yapmıyorum maşallah hersey yıyorumm..az yıyorumm ama..sıkı dıyete uyamıyorum ..yapamıyorum..sıkılıyorum..sonradan bırakıyorum..sonradan bırakıp kılo alacama dıyorum herseyden yıyorum ama soyledıgım gıbı az..sen bana bakma..ben hamurısıde yıyorumm..cıkolatada yıyorumm.pırınc pılavı yıyorumm...dıgerlerıne sor canımm ıstersenn..

Iyi aksamlar arkaslar
Aksam menum :
Yarim kase corba
4 kasik sote
Salata
Yogurt 1 dilim tam bugday ekmegi
suana kadr hic bozmadim insallah boyle gider esim bir hafta evde yillik izne cikti o kötü oldu ona.kizartmalar börekler bende 2kasik 3 kasikla besleniyorim nese kilolar gitsinde o bana yeter

Güzel gidiyorsun sakin bozma cnm. Kilo vermenin tadina vardiginda zatn bozmazsin artk.

Esimde sasirdi saolsun destek oluyo bana aburcuburlari ben gece uyuyunca yiyor..ama bi kalkiyorum sabah suc delilleri ortada insalalh bozmam.canim.ya hicbirimiz bozmayalim..gitsin kaloriler gelmesin bidahda
Ewt cnm burasi iyi oluyorya hem tatli bi rekabet hem sorumluluk duygusu kacamaklari engelliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…