- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Daha sağlıklı ve normal beslenicem tatlım Yarından itibarenyazdığımda gelmemıs canımm..dıyorum kı senın ıcın endıselenıyorumm..kus kadar yıyosunn..ınsallah ılerde kucuk kaçamaklardan kılo almazsınn
yap yap:) hem sebze midede daha uzun süre kaldığı için daha uzun süre tok tutuyo akşam vakti aslında en ideali:)Harikaymis valla
En kisa zamanda yapicam
Eline saglik canim
Kızlarrr.. Diyete daha bugün başlamama rağmen tartıda 300 gram eksik gösteriyorum. Sabah açken 69.700 çıkarken şimdi tok olmama rağmen 69.400 çıkıyor.
ilk haftalar çok önemli canım, sıkı tutarsan çok iyi verirsinKızlarrr.. Diyete daha bugün başlamama rağmen tartıda 300 gram eksik gösteriyorum. Sabah açken 69.700 çıkarken şimdi tok olmama rağmen 69.400 çıkıyor.
kızlar bısı merak ettım..dıyetınıze ccokk dıkkat edıyosunuz..hı
bende crb gunu 69.5 katıldım canım..ertesı gun 68.3 dum
ilk haftalar çok önemli canım, sıkı tutarsan çok iyi verirsin
asÇok iyiiiiNe diyeti yapıyorsunuz?
aslında ben dıyet yapmıyorum maşallah hersey yıyorumm..az yıyorumm ama..sıkı dıyete uyamıyorum ..yapamıyorum..sıkılıyorum..sonradan bırakıyorum..sonradan bırakıp kılo alacama dıyorum herseyden yıyorum ama soyledıgım gıbı az..sen bana bakma..ben hamurısıde yıyorumm..cıkolatada yıyorumm.pırınc pılavı yıyorumm...dıgerlerıne sor canımm ıstersenn..Çok iyiiiiNe diyeti yapıyorsunuz?
canım bırde suan aılemle beraberım..2 haftaya kadar kendı evıme gecceemm..o zaman bıraz daha dıkkatlı olurumm..suan ev kalabalık..kalabalıklada güzel yenıyoo..Çok iyiiiiNe diyeti yapıyorsunuz?
canım bırde suan aılemle beraberım..2 haftaya kadar kendı evıme gecceemm..o zaman bıraz daha dıkkatlı olurumm..suan ev kalabalık..kalabalıklada güzel yenıyoo..
böyle devam et:)UmarımMarkete gittim bugün çikolataları görünce alıp yememek için direndim. Umarım böyle devam ederim...
Güzel gidiyorsun sakin bozma cnm. Kilo vermenin tadina vardiginda zatn bozmazsin artk.Iyi aksamlar arkaslar
Aksam menum :
Yarim kase corba
4 kasik sote
Salata
Yogurt 1 dilim tam bugday ekmegi
suana kadr hic bozmadim insallah boyle gideresim bir hafta evde yillik izne cikti o kötü oldu ona.kizartmalar börekler bende 2kasik 3 kasikla besleniyorim nese kilolar gitsinde o bana yeter
Bende bugün ara ögün olarak sade nescafe ve birazcik bitter cikolata yedim pisman deilim cnm o kdr da olacakUmarımMarkete gittim bugün çikolataları görünce alıp yememek için direndim. Umarım böyle devam ederim...
Bende bugün ara ögün olarak sade nescafe ve birazcik bitter cikolata yedim pisman deilim cnm o kdr da olacak
Güzel gidiyorsun sakin bozma cnm. Kilo vermenin tadina vardiginda zatn bozmazsin artk.
Ewt cnm burasi iyi oluyorya hem tatli bi rekabet hem sorumluluk duygusu kacamaklari engelliyorEsimde sasirdi saolsun destek oluyo bana aburcuburlari ben gece uyuyunca yiyor..ama bi kalkiyorum sabah suc delilleri ortadainsalalh bozmam.canim.ya hicbirimiz bozmayalim.. gitsin kaloriler gelmesin bidahda
Ewt cnm burasi iyi oluyorya hem tatli bi rekabet hem sorumluluk duygusu kacamaklari engelliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?