4 Aylık kilo verme yarışması

Canim kaçamak yapmamissin
Regl yuzunden dir uzme kendini elbetteki gidecektir
Hepimiz yasiyorum bunlari
Sakin pes etme ve daha 2 gun var tartiya
Bak yediklerimi harfiyen Yaziyorum cidden az yiyorum
2 aydir tatlinin cikolatanin tadini unuttum
Zorla 3 kilo civari gitmis Gitmiyor ne yapalim
Bozma moralini regl den sonra daha fazlasi gidecektir

Canim benim cok gecmis olsun
Allah esirgemis
Aynen kilo vs Gecici seyler saglik olsun da gerisi kolay

Hey dostum ne yaptin sen boyle yaaa
rahat ol ben dun ve diger 2 gun bozdum yedim ve cok ta zevk aldim. Bu is psikolojik canim ne zaman rahatladin o zaman kilo veririsin.
Diyeti zayiflamayi hayatinin merkezi haline getirme. Kendine baska oncelikli seyler bu

Cok gecmis olsun can Allah muhafaza etmis sizi

Aaa aman aman Allah korumus. Allah sana ve ailene hayirli omurler versin

Insallah canim.bazen gucum tukeniyor.sabah kahvtimi nasil istiyorsam oyle yaptim iyi geldi kalori dusunmedim ama gun ici dikkat etmeye devam

Canim bahara bir ay kaldi . Bahar doneminde giyebilecegim parduse icin 3 kilo gitmesi lazim simdi sıkıyor Hemde cok. Ondan sonra yaz geliyor biseyler almam Lazim ama benim inadim almam zayiflamadan cezalandirdim kendimi mecburiyet disinda iki senedir giyisi almadim. Zoruma gidiyor buyuk beden almak almam alamam inadim tuttu

çok geçmiş olsun canım,Allah beterinden korusun,Allahım kazasız belasız hayırlı ömür versin

Bende koc burcuyum
Anlamistim aslanlarla cok iyi anlasirim
Hatta en iyi anlastigım burctur
bende Koc burcuyla cok iyi anlaşırım , gerçekten demekkı burçlar genelde doğru çıkıyor , kocaman öptüm seni Denizcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…