Canim kaçamak yapmamissinBIKTIM!!!!
Çok sıkıldım.. bu hafta hedefim 1100 gram vermekti. Ama olmadı hiç ilerleyemedim. 100 gram bile veremedim. regl bugün olmam lazım belki ondandır bu hal beni benden etti yüreğim daraldı. bir haftadır kalori sayıyorum kaçamak yapmıyorum dikkat ediyorum.yerimde sayıyorum. Belkide bütün suç regl gününün gelmesinde.benim hedefim medefim yook haftalık hedef koymuyorum artık olmuyoo zor gidiyooo yürüyüşe cikayim dedim yagmur hafiften yagiyor. Oglen sonu hava yükselirse çıkıcam . Cidden psikolojikmen çöktüm artik hafta da 300 gram versem razıyım. Yürüyüşe yüklencm havalar bozuk. Cikabilirsem yazarim size. Siz bana bakip kotu etkilenmeyin . Resmen suan uzuntu coktu göğsüme aglasam rahatlayacam ama olmuyo kendimi birakmak istemiyorum.regl gunumun bitmesini sabirla bekleyecem.
Canim benim cok gecmis olsunÖyle gerçekten kilo nedirki .. Biz hafta sonu ölümden donduk resmen , şehirlerarası otobanda lastigımız patladı , aracımız savruldu , resmen yollarda kaldık , nerdeyse tırların altında kalıyorduk , allah kurtardı , allah benı çocuğuma onu bana bağışladı resmen , hafta sonu sunu düşündüm , 1 saat önce varsın ama sonrasında olmayabilirsin , bu nedenle hıc bir seyı takmamak gerek .. Cok basit seylere uzuluyoruz
sagol tatlımCanim benim cok gecmis olsun
Allah esirgemis
Aynen kilo vs Gecici seyler saglik olsun da gerisi kolay
yoğurtlu kırzmızı lahanaya bayılırım , rengide süper olur mor :) ben onu kırmızı pancar ılede yaparım bak rengide kankırmızı olur , nefis :)Ogle yemegim
4 kasik tavuk sote
4 kasik yogurtlu kirmizi lahana
BIKTIM!!!!
Çok sıkıldım.. bu hafta hedefim 1100 gram vermekti. Ama olmadı hiç ilerleyemedim. 100 gram bile veremedim. regl bugün olmam lazım belki ondandır bu hal beni benden etti yüreğim daraldı. bir haftadır kalori sayıyorum kaçamak yapmıyorum dikkat ediyorum.yerimde sayıyorum. Belkide bütün suç regl gününün gelmesinde.benim hedefim medefim yook haftalık hedef koymuyorum artık olmuyoo zor gidiyooo yürüyüşe cikayim dedim yagmur hafiften yagiyor. Oglen sonu hava yükselirse çıkıcam . Cidden psikolojikmen çöktüm artik hafta da 300 gram versem razıyım. Yürüyüşe yüklencm havalar bozuk. Cikabilirsem yazarim size. Siz bana bakip kotu etkilenmeyin . Resmen suan uzuntu coktu göğsüme aglasam rahatlayacam ama olmuyo kendimi birakmak istemiyorum.regl gunumun bitmesini sabirla bekleyecem.
Öyle gerçekten kilo nedirki .. Biz hafta sonu ölümden donduk resmen , şehirlerarası otobanda lastigımız patladı , aracımız savruldu , resmen yollarda kaldık , nerdeyse tırların altında kalıyorduk , allah kurtardı , allah benı çocuğuma onu bana bağışladı resmen , hafta sonu sunu düşündüm , 1 saat önce varsın ama sonrasında olmayabilirsin , bu nedenle hıc bir seyı takmamak gerek .. Cok basit seylere uzuluyoruz
teşekkür ederım tatlım , evet gerçekten allah yardım etti bizeCok gecmis olsun can Allah muhafaza etmis sizi
Aaa aman aman Allah korumus. Allah sana ve ailene hayirli omurler versinÖyle gerçekten kilo nedirki .. Biz hafta sonu ölümden donduk resmen , şehirlerarası otobanda lastigımız patladı , aracımız savruldu , resmen yollarda kaldık , nerdeyse tırların altında kalıyorduk , allah kurtardı , allah benı çocuğuma onu bana bağışladı resmen , hafta sonu sunu düşündüm , 1 saat önce varsın ama sonrasında olmayabilirsin , bu nedenle hıc bir seyı takmamak gerek .. Cok basit seylere uzuluyoruz
Canim ben onu da pek bir severimyoğurtlu kırzmızı lahanaya bayılırım , rengide süper olur mor :) ben onu kırmızı pancar ılede yaparım bak rengide kankırmızı olur , nefis :)
Insallah canim.bazen gucum tukeniyor.sabah kahvtimi nasil istiyorsam oyle yaptim iyi geldi kalori dusunmedim ama gun ici dikkat etmeye devamCanim kaçamak yapmamissin
Regl yuzunden dir uzme kendini elbetteki gidecektir
Hepimiz yasiyorum bunlari
Sakin pes etme ve daha 2 gun var tartiya
Bak yediklerimi harfiyen Yaziyorum cidden az yiyorum
2 aydir tatlinin cikolatanin tadini unuttum
Zorla 3 kilo civari gitmis Gitmiyor ne yapalim
Bozma moralini regl den sonra daha fazlasi gidecektir
Canim bahara bir ay kaldi . Bahar doneminde giyebilecegim parduse icin 3 kilo gitmesi lazim simdi sıkıyor Hemde cok. Ondan sonra yaz geliyor biseyler almam Lazim ama benim inadim almam zayiflamadan cezalandirdim kendimi mecburiyet disinda iki senedir giyisi almadim. Zoruma gidiyor buyuk beden almak almam alamamHey dostum ne yaptin sen boyle yaaa
rahat ol ben dun ve diger 2 gun bozdum yedim ve cok ta zevk aldim. Bu is psikolojik canim ne zaman rahatladin o zaman kilo veririsin.
Diyeti zayiflamayi hayatinin merkezi haline getirme. Kendine baska oncelikli seyler bu
teşekkür ederim tatlım ,Aktayarda canım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun
canım cok teşekkürlerAaa aman aman Allah korumus. Allah sana ve ailene hayirli omurler versin
Aslan burcuyum tatlım ya sen ?Canim ben onu da pek bir severim
Bizim ortak ne cok noktamiz var
Burcu ne senin tatlim
çok geçmiş olsun canım,Allah beterinden korusun,Allahım kazasız belasız hayırlı ömür versinÖyle gerçekten kilo nedirki .. Biz hafta sonu ölümden donduk resmen , şehirlerarası otobanda lastigımız patladı , aracımız savruldu , resmen yollarda kaldık , nerdeyse tırların altında kalıyorduk , allah kurtardı , allah benı çocuğuma onu bana bağışladı resmen , hafta sonu sunu düşündüm , 1 saat önce varsın ama sonrasında olmayabilirsin , bu nedenle hıc bir seyı takmamak gerek .. Cok basit seylere uzuluyoruz
Bende koc burcuyumAslan burcuyum tatlım ya sen ?
Amin cok sagol canım , bende seni merak etmiştim bayağıdır goremedım canım nerelerdeydin ?çok geçmiş olsun canım,Allah beterinden korusun,Allahım kazasız belasız hayırlı ömür versin
bende Koc burcuyla cok iyi anlaşırım , gerçekten demekkı burçlar genelde doğru çıkıyor , kocaman öptüm seni DenizcimBende koc burcuyum
Anlamistim aslanlarla cok iyi anlasirim
Hatta en iyi anlastigım burctur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?