4 Aylık kilo verme yarışması

Gunaydinlar herkese
Kahvaltim

2 dlm kepekli ekmege peynirli tost
Sut

Dun protein gunumdu bugun tartida eksiler
Gormek Mutlu etti beni

Ve hafta içi oldugu icin yuruyuslerime yine start vericem

Günaydın kızlar
Kahvaltı
1.5 çemenli az yağlı omlet
2 mercimek Köftesi
3 kepekli grisini
Oğlumun tostundan iki küçük lokma
Bi Çatal helva
Yarım bardak Çay

BIKTIM!!!!
Çok sıkıldım.. bu hafta hedefim 1100 gram vermekti. Ama olmadı hiç ilerleyemedim. 100 gram bile veremedim. regl bugün olmam lazım belki ondandır bu hal beni benden etti yüreğim daraldı. bir haftadır kalori sayıyorum kaçamak yapmıyorum dikkat ediyorum.yerimde sayıyorum. Belkide bütün suç regl gününün gelmesinde.benim hedefim medefim yook haftalık hedef koymuyorum artık olmuyoo zor gidiyooo yürüyüşe cikayim dedim yagmur hafiften yagiyor. Oglen sonu hava yükselirse çıkıcam . Cidden psikolojikmen çöktüm artik hafta da 300 gram versem razıyım. Yürüyüşe yüklencm havalar bozuk. Cikabilirsem yazarim size. Siz bana bakip kotu etkilenmeyin . Resmen suan uzuntu coktu göğsüme aglasam rahatlayacam ama olmuyo kendimi birakmak istemiyorum.regl gunumun bitmesini sabirla bekleyecem.

Vücut ölçülerim
Göğüs : 91
Bel : 70
Göbek : 81
Kalça : 94
Kırmızı balık tatlım bunları yazarsın eğer listeye ekleyeceksen
Liste yaptim canim ekliyorum. Ben gobegimi olcmedim.ama o secenegide ekkeyeyim listeye. benim gobek en az 120 gelir.en cok gobekten aliyrm

Günaydın kızlar ,
Yogunluk başladı işte , giremedim sabahtan beri ,
Ben hafta sonu o kadar yedimki yanı utancımdan yazamam bile buraya , bu sabah toparladım ama
bu hafta hiç umudum yok kilo vermek ıcın ..
Sabah : 1 dılım ekmek + 1 dilim peynır + 4 zeytın

Devam et aynı sekilde canım , mutlaka verirsin , bazen vücut direniyor vermemek ıcın kıracaksın bunuda , ben inanıyorum ,
azimlisin cunku

canım o nasıl soz olee..yuregın neden daralıyoo psıkolojın neden cokuyoo..yavaş yavaş verırsın canım benımm..allah başka bı rahatsızlık vermesınn..tekk sorunun kılo olsun tatlımm..verırsınn nolcakk..o tatlı canını sıkma moralını bozma..buyuk bı ıhtımal mens donemınde olmandandır canımm..

Haklisin canim cok sagol ama benim 3 yildir hayat kalitemi dusurdu kilolar. Esimle gidip icim rahat bir kiyafet alamadim..gezmelere ciktigimiz zaman ve evde yani her zaman aklimda heeepp kiloo sıkınti yapiyor.aslinda inaniyorum duzenli yuruyen kilo verebiliyor ama havalr bozuk

Öyle gerçekten kilo nedirki .. Biz hafta sonu ölümden donduk resmen , şehirlerarası otobanda lastigımız patladı , aracımız savruldu , resmen yollarda kaldık , nerdeyse tırların altında kalıyorduk , allah kurtardı , allah benı çocuğuma onu bana bağışladı resmen , hafta sonu sunu düşündüm , 1 saat önce varsın ama sonrasında olmayabilirsin , bu nedenle hıc bir seyı takmamak gerek .. Cok basit seylere uzuluyoruz

cookk gecmıs olsun canım benımm..allah bununla bıraksın..evden çıkmadan 7 ayetel kursı oku esıne kendıne ve çocuğuna..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…