Yok ya ne yanlış anlaması aklımdan geçeni yazmışsın senin yorumun iyi olduAy yanlış anlamamışsındır inşallah tatlım ya sen mutluysan ben de mutluyum
Benim de bir tatlı canım istiyor ki sorma gitsin. Öyle incir hurma değil ama kaşık kaşık çikolata yiyesim varYok ya ne yanlış anlaması aklımdan geçeni yazmışsın senin yorumun iyi oldu
Kilom durdugundan beri herseyi olCup tartı rak yemeye başladım ama yinede olmuyor gitmiyor sonra bendeAy yanlış anlamamışsındır inşallah tatlım ya sen mutluysan ben de mutluyum
Sorma çikolata bagimlisiyim bende biter yiyordum masumdur diye ama olmuyor ardı arkası kesilmiyor en iyisi tadını unutmakBenim de bir tatlı canım istiyor ki sorma gitsin. Öyle incir hurma değil ama kaşık kaşık çikolata yiyesim var
Ya evet ben tadına bile baksam olmuyor onun için bakmıyorum tadına falanKilom durdugundan beri herseyi olCup tartı rak yemeye başladım ama yinede olmuyor gitmiyor sonra bende
Sorma çikolata bagimlisiyim bende biter yiyordum masumdur diye ama olmuyor ardı arkası kesilmiyor en iyisi tadını unutmak
Seni hedefine kaç kilo kaldı canimYa evet ben tadına bile baksam olmuyor onun için bakmıyorum tadına falan
Valla 172 boyum herkes 65 iyi diyor ama ben 62 istiyorumSeni hedefine kaç kilo kaldı canim
Hmmm yo 10 kg aşağısı olabilir benim 50 kg olmam glbl niye olmasın çok güzel olur ama bende imkansız 1.60 im 60 kg olsam ucarim herhalde tabi sevinctenValla 172 boyum herkes 65 iyi diyor ama ben 62 istiyorum
O dünkü değildir canım daha önce yedikleri dir tıpkı benim gobegimdekiler gibiGöğüs 111
Bel95
Göbek112
Basen113
Of of çok çıktı ya dünkü pizza ve cheskek hemen belli etmiş kendini
Vücut kas oranı ve yapısı çok önemli ben sıkı yapılıyım etliyim şimdi en fazla 65 gösteriyorum.Hmmm yo 10 kg aşağısı olabilir benim 50 kg olmam glbl niye olmasın çok güzel olur ama bende imkansız 1.60 im 60 kg olsam ucarim herhalde tabi sevincten
Valla ben rakamlara takıyorum ama kimse benim 70 kilo olduğuma inanmıyor okadar varmısınız diyorlar sadece gobegimdeki yağ oranı fazla ve birazda üst bacaklarda diğer yönlerden normalimVücut kas oranı ve yapısı çok önemli ben sıkı yapılıyım etliyim şimdi en fazla 65 gösteriyorum.
Eğer senin de etin sıkıysa 60 da güzel olur
Yaptigin sporlar ise yaramis cnmVücut kas oranı ve yapısı çok önemli ben sıkı yapılıyım etliyim şimdi en fazla 65 gösteriyorum.
Eğer senin de etin sıkıysa 60 da güzel olur
Üst bacak sorunu bende de var sinir oluyorumValla ben rakamlara takıyorum ama kimse benim 70 kilo olduğuma inanmıyor okadar varmısınız diyorlar sadece gobegimdeki yağ oranı fazla ve birazda üst bacaklarda diğer yönlerden normalim
Evet valla sporsuz olmuyor 1.sınıf obez çıkıyordum ya şaka gibiYaptigin sporlar ise yaramis cnm
Üst bacaklarim yağlı alt ise eşimin tabiri ile Roberto Carlos yıllarca yürüyus yapıp Zayıflamak için burgu kas yaptım iyimiÜst bacak sorunu bende de var sinir oluyorum
Benimki genetik bide yaÜst bacaklarim yağlı alt ise eşimin tabiri ile Roberto Carlos yıllarca yürüyus yapıp Zayıflamak için burgu kas yaptım iyimi
sağol tatlimhayırlı olsun canımm:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?