4 Aylık kilo verme yarışması

Ay yanlış anlamamışsındır inşallah tatlım ya sen mutluysan ben de mutluyum
Kilom durdugundan beri herseyi olCup tartı rak yemeye başladım ama yinede olmuyor gitmiyor sonra bende
Benim de bir tatlı canım istiyor ki sorma gitsin. Öyle incir hurma değil ama kaşık kaşık çikolata yiyesim var
Sorma çikolata bagimlisiyim bende biter yiyordum masumdur diye ama olmuyor ardı arkası kesilmiyor en iyisi tadını unutmak

Kilom durdugundan beri herseyi olCup tartı rak yemeye başladım ama yinede olmuyor gitmiyor sonra bende

Sorma çikolata bagimlisiyim bende biter yiyordum masumdur diye ama olmuyor ardı arkası kesilmiyor en iyisi tadını unutmak
Ya evet ben tadına bile baksam olmuyor onun için bakmıyorum tadına falan

Bu gün sadece yarım saat yürüyüş yaptım içim rahat değil sanki daha fazla hareket etmem gerekiyormuş gibi hissediyorum yediklerimi gore

Hmmm yo 10 kg aşağısı olabilir benim 50 kg olmam glbl niye olmasın çok güzel olur ama bende imkansız 1.60 im 60 kg olsam ucarim herhalde tabi sevincten
Vücut kas oranı ve yapısı çok önemli ben sıkı yapılıyım etliyim şimdi en fazla 65 gösteriyorum.
Eğer senin de etin sıkıysa 60 da güzel olur

Vücut kas oranı ve yapısı çok önemli ben sıkı yapılıyım etliyim şimdi en fazla 65 gösteriyorum.
Eğer senin de etin sıkıysa 60 da güzel olur
Valla ben rakamlara takıyorum ama kimse benim 70 kilo olduğuma inanmıyor okadar varmısınız diyorlar sadece gobegimdeki yağ oranı fazla ve birazda üst bacaklarda diğer yönlerden normalim

Valla ben rakamlara takıyorum ama kimse benim 70 kilo olduğuma inanmıyor okadar varmısınız diyorlar sadece gobegimdeki yağ oranı fazla ve birazda üst bacaklarda diğer yönlerden normalim
Üst bacak sorunu bende de var sinir oluyorum

Kizlar iyi aksamlar yogun bir gun gecirdim ve oglen sadece bir kase corba ictim.. saat 9 gibi biraz gec bir saatte izgara yicem balik.,,kactane yiyebilirim acaba ekmeksiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…