tabi kii:) istediğin zaman gerçekten azimli olabiliyosun. kendine kesin bi hedef koyarsan kesin başarırsın.Umuyorm cnm. Cidden öylemi düsünüyrsn senin düsüncelerin benim icin önemli.
Ilk hedefim 80lerden kurtulmk cnm yavas yavas geriside gelicktabi kii:) istediğin zaman gerçekten azimli olabiliyosun. kendine kesin bi hedef koyarsan kesin başarırsın.
tamam o zaman bir de süre koy 79 için:)Ilk hedefim 80lerden kurtulmk cnm yavas yavas geriside gelick
Ne kdr sürede verirm sence?tamam o zaman bir de süre koy 79 için:)
hiç bozmazsan 2 buçuk haftaya verirsin canım sporla desteklersen 2 bile olabilir:)Ne kdr sürede verirm sence?
Slm kızlar hoooppp bi toparlandım yarın tam gaz devam başlıyorum olan olmuştur vah tüh dedikçe toparlanamıcam yoksa geçmiş geçmişde kalmıştır ben önüme bakayım
Aslında bende hiç böyle yapacağımı düşünmemiştim...Canim toparlan artik. Ben kendime aylik 4kg hedef belirledim 1 nisan da 81 olmak hedefim ve boyle giderse insallah oğlmun doğum günün de 25 temmuz da ben 66-68 arasi olacağım insallah. Kisa vadede buyuk hedefler belirleme bence canim
Benim kilom senden az ama ölçülerim kiloma göre fazlaSbeden canım benim ölçülerimide ekle...
Aramızda 8cm var canım bi hızlansam seni yakalarım ama bana nazar değdi herhalde bi toparlanamadım offf
canım benim bu kadar kendini kasma vücut belli bir süreden sonra durur dinlenmeye çekilir o sırada öenmli olan almamak zaten. Biliyorsun ebnde sezeryanla doğum yaptım ve bi türlü göbeğimden kurtulamadım ama sonra çok çok sağolsun bi arkadaşın yönlendirmesiyle leslie diye bi gruba girdim ve inanmazsın ama göbeğim göz göre göre gidiyo yok olmaya başlıyor maşallah http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lk-at-home-1grup.795830/page-48#post-39720202 bu grup canım kaptanımız aynura88 onunla konuş eğer tamam derse sende her gün bu sporu yap ve smoothi iç emin ol kurtulacaksın şu kilolardanBenim kilom senden az ama ölçülerim kiloma göre fazla((
Canim ben leslienin videolarini bulamiyorum bi bilgin var micanım benim bu kadar kendini kasma vücut belli bir süreden sonra durur dinlenmeye çekilir o sırada öenmli olan almamak zaten. Biliyorsun ebnde sezeryanla doğum yaptım ve bi türlü göbeğimden kurtulamadım ama sonra çok çok sağolsun bi arkadaşın yönlendirmesiyle leslie diye bi gruba girdim ve inanmazsın ama göbeğim göz göre göre gidiyo yok olmaya başlıyor maşallah http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lk-at-home-1grup.795830/page-48#post-39720202 bu grup canım kaptanımız aynura88 onunla konuş eğer tamam derse sende her gün bu sporu yap ve smoothi iç emin ol kurtulacaksın şu kilolardan
valla canım ben youtube den bakıp yapıyorumCanim ben leslienin videolarini bulamiyorum bi bilgin var mi
Günaydınlaaarrrr
Günaydın bayanlar :)
Günaydın yavrular:)
Eki Görüntüle 1439030
Gunaydin tatlimGünaydın yavrular:)
Eki Görüntüle 1439030
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?