Tatlim yediremiyorim kendime kabul edemiyorum sismanligi atlamiyorum ciddi psikolojik sorun bende.ancak zayifladikcs duzelirim onca kilo verdim yine sukur ama arada daraliyorum gecti amaBende öyleydim önceleri canım ama oğlum olduktan sonra kendime dedim artık 2çocuk annesiyim Kıyafet almıcam diye diye inat ettim ama eşimle biyere gidiyoruz ve hep aynı giyinmekten bıkmıştım 4tane tunik pantolon aldım gaytte şık oldum kilolu olmak başka Bakımsız olmak başka tuniklerimi yaza girerken gider terziye daraltırırım ondan kolay ne var hele bi önce şu kiloları verelim
Tuttugunu koparir koclar
Sence bu zayiflama içinde gecerli olur mu ki
insallah giyerim. Cok sasirdim.bu nicki alan olmamis bana kalmsiSbeden oldukça motive eden bi nick olmuş
İnşallah giyersin s beden
kızlar herkes nick mi degistiyor , alıskanlıkmı nedir kırmızı balık nickinide cok sevmıstım :) sbeden'ede alıscaz artık :)insallah giyerim. Cok sasirdim.bu nicki alan olmamis bana kalmsi
Sankı cok az yıyormussun gıbı geldı tatlım .. halsiz dusmeyesınMerhaba kızlar..
Sabah kahvaltım:
-4 kaşık yulaf ezmesi
-1 bardak süt
-1 bardak yeşil çay
Saat:
10.00: Elma
12.00:Elma+ yeşil çay
14.00:Elma
16.00:Elma+yeşil çay
Şimdiye kadar toplam 7 bardak su tükettim kendimi iyi hissediyorum.
sende aynı sekılde az yemıs gıbı geldın tatlım , halsiz dusebılırsın dıkkat ,Kızlaaarrrr selaammmm...
sabah 1 bardak süt bir incir 1 hurma.
Akşam haşlanmış tavuk.
Spor az yaptım bugün ya.
30 dakika yürüyüş
100 sguat.
Sankı cok az yıyormussun gıbı geldı tatlım .. halsiz dusmeyesın
Bende seviyordum ama havam değişsin dedim değişiklik iyidir :))) kac gundur ariyordum nick bulamamiştim bu iyi oldukızlar herkes nick mi degistiyor , alıskanlıkmı nedir kırmızı balık nickinide cok sevmıstım :) sbeden'ede alıscaz artık :)
sağol canım,Allah razı olsunCanım gecmıs olsun , kendıne ıyı bak tatlım
Canım dün dışarda yemiştim de ben ağır geldi hala daha midem çok kötü onun için.sende aynı sekılde az yemıs gıbı geldın tatlım , halsiz dusebılırsın dıkkat ,
hayırlı olsun canımm:)))insallah giyerim. Cok sasirdim.bu nicki alan olmamis bana kalmsi
Canım ben tatlıdan ziyade salam a takıldım çok çok sağlıksız ve kalorili yaIyi akşamlar kızlar menum söyle yorumlara acigim beni geliştiriyor
sabah
1 kk peynir
3 ince dilim salam
1 tk bal
2 dl tt ekmek
şekersiz çay
ara
1 küçük parça cezerye
yeşil çay
öğle
1 kepçe çorba
3 yk yogurt
1 dl tt ekmek
1 minik parça kabak tatlısı
ara yok
akşam
5 yk yoğurtlu pazı kavurma
1 üst but tavuk haslama derisiz
1 dl tt ekmek
1 minik kabak tatlısı
Regl dönemi tatlısı duramadim
Evet biliyorum ya ama canım çok çekti ve okadar ince dilim iki bişey olmaz dedim ama bundan sonra yemem sozCanım ben tatlıdan ziyade salam a takıldım çok çok sağlıksız ve kalorili ya
Ay yanlış anlamamışsındır inşallah tatlım ya sen mutluysan ben de mutluyumEvet biliyorum ya ama canım çok çekti ve okadar ince dilim iki bişey olmaz dedim ama bundan sonra yemem soz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?