Hangi balık olduğuna göre değişirKizlar iyi aksamlar yogun bir gun gecirdim ve oglen sadece bir kase corba ictim..saat 9 gibi biraz gec bir saatte izgara yicem balik.,,kactane yiyebilirim acaba ekmeksiz
Yok canım sorma ben bildiğin gibi değilim 2haftadır kendimi kaybettim bi toparlayamıyorum Okadar çok yiyorumki +lardayım....O dünkü değildir canım daha önce yedikleri dir tıpkı benim gobegimdekiler gibi
Süper gayet iyi tatlım eğer öğlen yedigin tost kepekli ise ultra superIste benim menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim ekmek
3 dal marol
yarim kk peynir
ara
1 bardak tarçınlı süt
oglen
tost +ayran
ara
yeşilçay+ 2 gun kurusu kayısı
ara
1 bardak ayran +3 ceviz ici
aksam avuçiçi kadar izgara tavuk
salata
1 bardak ayran
ara
yeşilçay ve elma olacak
kikikikiki:))))tabıkıı benn:)))saka bı yanaaa hakedenn kazansınn:))Ayy kizlar ayin fistiginin secilmesine 2 gün kaldi var mi kendine güvenen?
bu ay o kişi ben değiliimm:) geç başladım çünkü ayın bitmesine 1 hafta kalaAyy kizlar ayin fistiginin secilmesine 2 gün kaldi var mi kendine güvenen?
Bizimde memlekete gitmemiz benide sarsti cnm gecen pazartesiden beri dikkat edebiliyorm sadecebu ay o kişi ben değiliimm:) geç başladım çünkü ayın bitmesine 1 hafta kala
zaten bu kiloyla çok veremem ayın birincisi olamadan hedefe ulaşcam
bidaki aya sen ol hadi:)) sende o potansiyel var baakkBizimde memlekete gitmemiz benide sarsti cnm gecen pazartesiden beri dikkat edebiliyorm sadece
aa çok erken yemişsin amaIlk 10 a girerim belki ama birinci asla olamam
Kızlar çok acıktım ya 3.30 da yemiştim akşam yemeğimi
Umuyorm cnm. Cidden öylemi düsünüyrsn senin düsüncelerin benim icin önemli.bidaki aya sen ol hadi:)) sende o potansiyel var baakk
Tatlim o saatte yemissen cok normal acikmanIlk 10 a girerim belki ama birinci asla olamam
Kızlar çok acıktım ya 3.30 da yemiştim akşam yemeğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?