4 Aylık kilo verme yarışması

Amin cok sagol canım , bende seni merak etmiştim bayağıdır goremedım canım nerelerdeydin ?
hafta sonu pek giremiyorum,bir de benim sinüzit yine kendini gösterdi ,hastalıktan da bakacak pek takatim yoktu açıkcası

Geçmiş olsun canım çok haklısın hayat kısa kızlar her anın tadını Çıkarın Bencede bana bakın hala toparlanacam gerçekten en çok istediğim kilo vermek kurmızıbalıkkaç gibi benimde hayat kalitemi düşürüyo ama neyapalım bigün gerçekten hızlanacam ve kilo verecem...
Ama eşinizle ve çocuğunuzla yaşadığınız anın tadını Çıkarın gün günü arattırır hepinizi kocaman öpüyorum

Kizalr simdi yürüyüş yaptim geldim bahar gelmis bileee...
resim yukleyecektim ama hata diyor

Bende öyleydim önceleri canım ama oğlum olduktan sonra kendime dedim artık 2çocuk annesiyim Kıyafet almıcam diye diye inat ettim ama eşimle biyere gidiyoruz ve hep aynı giyinmekten bıkmıştım 4tane tunik pantolon aldım gaytte şık oldum kilolu olmak başka Bakımsız olmak başka tuniklerimi yaza girerken gider terziye daraltırırım ondan kolay ne var hele bi önce şu kiloları verelim

sagol canım , ozellıkler soyledıklerınde cok haklısın , yaşadığımız her gunun tadını çıkarmalıyız

Saat 12 gibi bir muz yedim kızlar
Yani ara öğün olarak bir muz
Ince bi dilim kek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…