Insallah canim cok iyi gidiyorsunCanim toparlan artik. Ben kendime aylik 4kg hedef belirledim 1 nisan da 81 olmak hedefim ve boyle giderse insallah oğlmun doğum günün de 25 temmuz da ben 66-68 arasi olacağım insallah. Kisa vadede buyuk hedefler belirleme bence canim
Bu ara ben yesilligi azalttimsea44 çok teşekkür ederim canım bana da çok iyi geliyo akşam aç yatıyorum çünkü:) sabah gözüm de doyuyo karnim da:)
Bu arada o gordugun yesillik maydanoz değil bu sefer rokayla yaptim o da cok guzel oldu:)
harika gerçekten , afiyet olsun cnmGünaydın yavrular:)
Eki Görüntüle 1439030
Gunaydın cnmVücut ölçüleri de eklenmiş :) Bende en kısa zamanda ölçüm yapıp yazayım bari.
Nickin gibi tatli bi ismin var:)Adim Ayşegül canim
Nickin gibi tatli bi ismin var:)
Sağol tatlim inceleyecegim . Aslinda gobegimi cok onemsemiyorum once iyice zayiflayip.sonra icabina bakmak istiyorum hic birseyi izleyecek ortamim yok . Pc bozuk cd calar yok . Smoothi nedir bilmiyrm simdi google dan bakacamcanım benim bu kadar kendini kasma vücut belli bir süreden sonra durur dinlenmeye çekilir o sırada öenmli olan almamak zaten. Biliyorsun ebnde sezeryanla doğum yaptım ve bi türlü göbeğimden kurtulamadım ama sonra çok çok sağolsun bi arkadaşın yönlendirmesiyle leslie diye bi gruba girdim ve inanmazsın ama göbeğim göz göre göre gidiyo yok olmaya başlıyor maşallah http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lk-at-home-1grup.795830/page-48#post-39720202 bu grup canım kaptanımız aynura88 onunla konuş eğer tamam derse sende her gün bu sporu yap ve smoothi iç emin ol kurtulacaksın şu kilolardan
hosgeldin aramiza ekliyorummerhaba kızlar bende katılmak istiyorum
boy : 1,70
kilo:61
yas : 21
hedef : 54
tamam yaz canimArkadaslar gunaydin nasilsiniz :)
Sabah : 1 kk peynir
3 adet zeytin
Domates
Salatalik
1 haslanmis yumurta
2 dilim tam.bugday ekmegi
Bu arada kizlar yarin giremicem. Internete disarda olucam acaba bugun kg bildirimi yapsam tabloda yerini alirmi..sbeden arkadasimizdan.cevap bekliyorum bu arada yeni nickler cok guzel olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?