canım smooti tarifiSağol tatlim inceleyecegim . Aslinda gobegimi cok onemsemiyorum once iyice zayiflayip.sonra icabina bakmak istiyorum hic birseyi izleyecek ortamim yok . Pc bozuk cd calar yok . Smoothi nedir bilmiyrm simdi google dan bakacam
Canım bu ana öğün mü ara öğün mü?canım smooti tarifi
1 muz
1 portakal
1 tutam zerdeçal
1 tutam zencefil
1 tutam tarçın
1 tutam hindistan cevizi
1 tatlı kaşığı pekmez
1 kaşık yoğurt
1.5 bardak süt
ceviz fındık(isteğe bağlı) bunları robottan veya blender dan çekip 2 öğün tükeiyorsun zaten bunu içince yeme isteğinde kapanıyo canın hiç bişey istemiyo 15 gün içinde sonucunu göreceksindenemeni tavsiye ederim
Emziriyorum canim bu ara istah yok bunu icebilecegimi hic sanmiyorum ama yinde çok tesekkur ederim zahmet edip yazdincanım smooti tarifi
1 muz
1 portakal
1 tutam zerdeçal
1 tutam zencefil
1 tutam tarçın
1 tutam hindistan cevizi
1 tatlı kaşığı pekmez
1 kaşık yoğurt
1.5 bardak süt
ceviz fındık(isteğe bağlı) bunları robottan veya blender dan çekip 2 öğün tükeiyorsun zaten bunu içince yeme isteğinde kapanıyo canın hiç bişey istemiyo 15 gün içinde sonucunu göreceksindenemeni tavsiye ederim
Ayyy cok.mutlu oldummmhosgeldin aramiza ekliyorum
tamam yaz canim
Arada giriyorum canım. İşler biraz yoğun o yüzden çok yorum yapamıyorum. Sen nasılsın?Gunaydın cnm
nerelerdeydın sen ?
sabah ve akşam olarak içiliyorCanım bu ana öğün mü ara öğün mü?
bende emziriyorum cnım hatta benim kızım daha 11 aylık süte hiç zararı yok içmeye çalış hem sağlıklı hem tok tutucu iştah yok demek süt te yok demek bunu unutmaEmziriyorum canim bu ara istah yok bunu icebilecegimi hic sanmiyorum ama yinde çok tesekkur ederim zahmet edip yazdin
slm kızlar 2 gündür çok yoruldum dün tüm gün evde çalıştım.yorgunluktan mıdır bilmiyorum bu gün çok halsizim zoraki ayakta duruyorum,karnımda da hafif bir ağrı var,içimde çok sıkkın tuhaf bir haldeyim.aslında bu günü dört gözle bekliyordum yarın tartı günü inşallah iyi sonuç alırım.
Kilonu bende cok mrk ediyorm cnm. Iyi sonuc almissan senin kdr bende sevinicem emin olslm kızlar 2 gündür çok yoruldum dün tüm gün evde çalıştım.yorgunluktan mıdır bilmiyorum bu gün çok halsizim zoraki ayakta duruyorum,karnımda da hafif bir ağrı var,içimde çok sıkkın tuhaf bir haldeyim.aslında bu günü dört gözle bekliyordum yarın tartı günü inşallah iyi sonuç alırım.
Senin kilonuda mrk ediyorm fıstıgım biz file sen ben düello yapiyodk unutmadiniz diimi?Canim emin ol herkes merakla seni bekliyor insallah 79 larda olursunnn
Senin kilonuda mrk ediyorm fıstıgım biz file sen ben düello yapiyodk unutmadiniz diimi?
Tmm cnm bu ayda devam edelim düellomuzaUnutmadim ama ben sonuncuyum kesin hep al ver oldu bu ay.
Ama duellodan asla cekilmem sonuna kadar devammmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?