4 Aylık kilo verme yarışması

Sağol tatlim inceleyecegim . Aslinda gobegimi cok onemsemiyorum once iyice zayiflayip.sonra icabina bakmak istiyorum hic birseyi izleyecek ortamim yok . Pc bozuk cd calar yok . Smoothi nedir bilmiyrm simdi google dan bakacam
canım smooti tarifi
1 muz
1 portakal
1 tutam zerdeçal
1 tutam zencefil
1 tutam tarçın
1 tutam hindistan cevizi
1 tatlı kaşığı pekmez
1 kaşık yoğurt
1.5 bardak süt
ceviz fındık(isteğe bağlı) bunları robottan veya blender dan çekip 2 öğün tükeiyorsun zaten bunu içince yeme isteğinde kapanıyo canın hiç bişey istemiyo 15 gün içinde sonucunu göreceksin denemeni tavsiye ederim

Canım bu ana öğün mü ara öğün mü?

Emziriyorum canim bu ara istah yok bunu icebilecegimi hic sanmiyorum ama yinde çok tesekkur ederim zahmet edip yazdin

Şimdi 20 dkk tempolu Yürüdüm birazdan pazara gidecem 20dkk giderken 20dkkda gelirken yürürüm oh yansın yağlar

Canım bu ana öğün mü ara öğün mü?
sabah ve akşam olarak içiliyor
Emziriyorum canim bu ara istah yok bunu icebilecegimi hic sanmiyorum ama yinde çok tesekkur ederim zahmet edip yazdin
bende emziriyorum cnım hatta benim kızım daha 11 aylık süte hiç zararı yok içmeye çalış hem sağlıklı hem tok tutucu iştah yok demek süt te yok demek bunu unutma iç ki en azından sütünde eksilem olmasın

Selam kizlar. sabah haslanmis yumurta bir dilim peynir aksami da yedim az once ispanak ve ayran. 100 sguat ve 30 dakika yuruyus. Canim hic bi sey yemk istemiyor bugun ya. is yerinde baklava ikram ettiler evde ispanakli peynirli borek vardi bir lokma bile almadim aferin bana

Slm kızlar
Ara öğün Yaptım şimdi
Bi avuçtan birazcık fazla leblebi kuru üzüm
Bi bardak Nescafé
Şaka gibi bi haftadır resmen kola içmiyorum
İçmeden duramam sanıyordum

slm kızlar 2 gündür çok yoruldum dün tüm gün evde çalıştım.yorgunluktan mıdır bilmiyorum bu gün çok halsizim zoraki ayakta duruyorum,karnımda da hafif bir ağrı var,içimde çok sıkkın tuhaf bir haldeyim.aslında bu günü dört gözle bekliyordum yarın tartı günü inşallah iyi sonuç alırım.

Canim emin ol herkes merakla seni bekliyor insallah 79 larda olursunnn

Kilonu bende cok mrk ediyorm cnm. Iyi sonuc almissan senin kdr bende sevinicem emin ol

M misshage mide onu ara ogun gibi algiliyomus canim sindirimi durdurup mideye yeni bisey gelmesini bekliyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…